HP EliteBook til erhverv

HP EliteBook 840

HP EliteBook er den perfekte arbejdscomputer til kontorarbejde, og til dig der har brug for et praktisk og fleksibelt arbejdsredskab, når du er på farten. HP EliteBook 830 G8 notebooks er udstyret med en kraftfuld processor, højt antal RAM og et stort harddisk-lager, så du får en hurtig og effektiv arbejdsstation. De er ligeledes konstrueret i et let, ultratyndt design, der gør dem nemme at have med, når du skal til præsentationer, møde, arbejde i toget mm. Med andre ord det perfekte arbejdsredskab til dig, der har mobilt arbejde eller arbejder meget på farten. 

15.439,-

485,-/måned

17.089,-

537,-/måned

HP Elitebook - skærm

1.229,-

39,80/måned

HP Elitebook på lager hos Atea

Fordelene ved en HP EliteBook 830 G8

HP EliteBook 830 G8 er kraftfulde bærbare computere, der er designet til at håndtere de mest krævende arbejdsopgaver. Den har også et stort udvalg af porte, så du kan tilslutte eksterne enheder, såsom eksterne skærme, tastaturer og mus. Hvis du er meget på farten, skal du heller ikke bekymre dig om batteritiden. Modellerne har nemlig en lang batterilevetid, så du kan arbejde længere uden at have computeren tilknyttet en strømkilde – og så kommer batterierne endda med 3 års garanti.

HP EliteBook er med andre ord en ideel løsning til professionelle, der har brug for en pålidelig og effektiv bærbar computer på kontoret såvel som på farten.

Effektivisér arbejdsdag med en HP EliteBook

HP EliteBook 830 G8 bærbaren er et kraftfuldt og pålideligt valg for professionelle, der har brug for en bærbar, der kan holde trit med deres daglige arbejdsbehov. Denne bærbare har en tynd og let design, så den er nem at tage med på farten, samt et stilfuldt look, der passer ind på ethvert kontor.

En af de største fordele ved HP EliteBook 830 G8 er dens kraftfulde ydeevne. Den er udstyret med en 11. generation Intel Core-processor med banebrydende Intel® Iris® Xe-grafikkort, op til 16 GB RAM og kommer desuden med HP Wolf Security for Business, hvilket altid sikrer, at du er godt beskyttet mod virus og malware.  

Endelig har HP EliteBook 830 G8 et stilfuldt design, som passer ind i ethvert professionelt miljø og i enhver virksomhed. Den er bygget med stærke materialer, der kan holde til dagligt slid, så den vil se godt ud i mange år. En HP EliteBook er med andre ord en god investering, der vil skabe meget værdi i det daglige arbejde.

Alt i alt, er HP EliteBook 830 G8 en kraftfuld og pålidelig bærbar, der er designet til at hjælpe professionelle med at få mere ud af deres arbejdsdag. Det er et godt valg for dem, der ønsker en bærbar, der kan holde trit med deres daglige arbejdsbehov, samtidig med at den med sit elegante og stilrene look giver et professionelt udtryk i det daglige arbejde uanset hvor du befinder dig.

Find den rette HP EliteBook til dine behov

Uanset hvilken arbejdsbærbar, du er på jagt efter, vil du uden tvivl kunne finde en HP EliteBook, der imødekommer dine behov. De forskellige modeller adskiller sig hovedsageligt på antal tommer og processorkraft. Hvis du er i tvivl om, hvilken HP EliteBook notebook du skal vælge, så er du mere end velkommen til at kontakte os hos Atea. Så hjælper vi dig gerne med at finde den helt rette løsning til jeres virksomhed.