Indkøbskurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

HP Elitebook

Netop nu kan du og din virksomhed teste en af HP´s nyeste PC’er i en periode og se om den lever op til kravene i jeres virksomhed? eller book et uforpligtende møde med en af Ateas PC specialister, for at blive klogere på PC sikkerhed.

HP EliteBook x360 1030 G3

Designet til succes

Enheden der gør en forskel i dit daglige arbejde. Kommer med de nyeste indbyggede sikkerhedsfunktioner, som blandt andet giver dig mulighed for at browse sikkert, undgå visuelle hackere, samt automatisk overvågning og genoprettelse af BIOS i hukommelsen.


Test en PC her
HP Elite x2 1013 G3

Vores mest kraftfulde 2-i-1

Klar dagens opgaver hurtigt takket være stabil performance, og slip kreativiteten løs med friheden ved at bruge en tablet. Den kraftige processor håndterer dine professionelle apps, mens tablet-tilstanden betyder, at du kan arbejde, mens du er på farten. Elite x2 1013 har alle fordelene ved en detachable.


Test en PC herVERDENS MEST SIKRE OG BRUGERVENLIGE PC1

De avancerede sikkerhedsfunktioner giver dig mulighed for at browse sikkert, undgå visuelle 

hackere og overvåge og genoprette BIOS i hukommelsen automatisk.

HP SURE VIEW2

Du kan omgående beskytte computeren mod visuel hacking med HP Sure View, som er et indbygget sikkerhedsfilter, der er udviklet af HP og fås som ekstraudstyr. 

HP SURE CLICK3

Beskytter din pc mod inficerede websteder, malware, ransomware og virus ved hjælp af hardwarebaseret sikkerhed til browsere.

HP SURE START4

Giver hardwareforstærket, selvhelbredende beskyttelse, der automatisk gendanner din BIOS og anden kritisk firmware.

HP SURE RUN5

Holder dine kritiske systemprocesser i gang med selvhelbredende beskyttelse – selv hvis malware forsøger at lukke dem ned. 

MULTIFAKTORGODKENDELSE6

Øg dit sikkerhedsniveau med op til tre godkendelsesfaktorer, herunder fingeraftryks- og ansigtsgenkendelse. 

HP MANAGEABILITY INTEGRATION KIT7

Billedoprettelse og administrationen af hardware, BIOS og sikkerhedsfunktioner bliver hurtigere via Microsoft System Center Configuration Manager.

1)Baseret på HP's unikke og fuldt dækkende sikkerhedsfunktionalitet uden yderligere omkostninger og administration ved hjælp af HP Manageability Integration Kit for alle pc-aspekter, inklusive hardware, BIOS og softwareadministration ved hjælp af Microsoft System Center Configuration Manager blandt forhandlere med 1 million solgte enheder pr. år for HP Elite-pc'er med 7. generations Intel®-processorer eller nyere, Intel®-integreret grafik og Intel®-WLAN.

2) Det indbyggede HP Sure View-sikkerhedsfilter er et valgfrit ekstraudstyr og kræver en 700 nit skærm (ekstraudstyr), som skal konfigureres ved købet.

3) HP Sure Click fås til udvalgte HP-platforme og understøtter Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome og Chromium™. De vedhæftede filtyper, der understøttes, inkluderer Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) og PDF-filer i skrivebeskyttet format. Se alle kompatible platforme, efterhånden som de bliver tilgængelige, på http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-0922ENW.

4) Hardwarebaseret HP Sure Start Gen4-beskyttelse fås til HP EliteBook x360 1030 G3, der er udstyret med 8. generations Intel®-processorer. HP Sure Start G3 fås til HP EliteBook x360 1020 G2, der er udstyret med 7. generations Intel®-processorer.

5) HP Sure Run fås til HP EliteBook x360 1030 G3, der er udstyret med Intel®-generationsprocessorer.

6) HP's 2. generation af multifaktorgodkendelse kræver 7. eller 8. generations Intel® Core™-processorer, integreret Intel®-grafik og Intel®-WLAN. Tre godkendelsesfaktorer kræver en Intel® vPro™-processor.

7) Manageability Integration Kit kan downloades fra https://www8.hp.com/us/en/ads/clientmanagement.