Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Effektivisér arbejdsdagen med en HP-computer

HP Computer

Uanset om du er på jagt efter stationære eller bærbare computere, så er en HP-computer det ideelle valg til enhver virksomhed, der ikke vil gå ned på hverken kvalitet, sikkerhed eller holdbarhed. Med en HP-PC er medarbejderne altid godt klædt på til at yde deres bedste og performe på højeste niveau - så din virksomhed ligeledes kan levere de bedste resultater.

HP bærbare

Bærbare
Mobilitet, design og
samarbejde.

HP Stationære Computere

Stationære
Produktivitet, fleksibilitet
og design.


HP Workstations

Workstations
Kreativitet og power.


HP PC tilbehør

PC tilbehør
Optimer din PC løsning.
HP EliteBook - Optimeret til samarbejde uanset lokation

HP EliteBook er den ultimative arbejdscomputer til kontormiljøet og helt ideel til dem, der har behov for en praktisk og alsidig arbejdsstation, når de er på farten.

HP EliteBook notebooks kommer med en kraftfuld processor, rigelig RAM og betydelig lagerplads på harddisken, hvilket sikrer en hurtig og effektiv arbejdsoplevelse. Derudover er de konstrueret med et let og ultratyndt design, der gør dem utroligt nemme at transportere.


Læs mere om HP EliteBook


Uanset hvordan arbejdsdagen på kontoret ser ud, er arbejdscomputere i høj kvalitet alfa og omega for effektiviteten og produktiviteten. Gode computere er derfor det sidste, du må nedprioritere, når det gælder virksomhedens it-udstyr. Med en HP-computer går du hverken på kompromis med design, ydeevne, komfort eller stabilitet. Det er disse anerkendte egenskaber, HP er kendte for, og som har gjort HP til hvad, de er i dag. I dag hjælper de virksomheder over hele verden med at optimere deres it-løsninger, så virksomhederne kan indfri deres potentiale og effektivisere produktiviteten på arbejdspladserne. Det store og alsidige sortiment sikrer, at der er en computer til enhver smag og ethvert behov. Med andre ord kan du finde lige præcis de HP-computere, der passer til lige nøjagtig jeres arbejdsplads.

Måske er I meget ude af huset til møder eller arbejder på forskellige lokationer, hvor en HP-bærbar er den bedste løsning? Det kan også være, at I har brug for en fast base, hvor en workstation eller stationær computer giver jer de mest optimale arbejdsbetingelser? Uanset hvilken computer I har brug for, kan du finde den helt rette HP-computer i vores sortiment, som imødekommer jeres behov og ønsker. Mangler du det helt rette tilbehør til at optimere arbejdsopgaverne ved computeren, så tilbyder vi også PC-tilbehør fra HP i højeste kvalitet, der giver et bedre arbejdsmiljø med gladere ansatte.

Professionalitet fra top til tå med en HP-PC

HP er en af verdens største it-giganter. Et prædikat, der forpligter. Derfor er HP’s bærbare computere også udviklet med sikkerhed og mobilitet i fokus, der giver dig et professionelt og pålideligt arbejdsredskab til alle slags opgaver. 

En HP-PC gør det nemt og ligetil at fremlægge præsentationer, holde møder og arbejde på farten. Det er med andre ord den oplagte løsning til medarbejderen, der ønsker stor fleksibilitet og en lettilgængelig løsning, hvor der ikke gås på kompromis med hverken kvalitet eller holdbarhed. Alle computere er designet med høj ydeevne, der kan varetage alle former fra opgaver lige fra power point-præsentationer til mere krævende arbejdsopgaver.

Med en HP-PC får du en bærbar i et flot design, der signalerer grundighed og professionalitet. Computeren er designet, så den er nem at have med til møder eller arbejdsdage ude af huset, uden at der er gået på kompromis med holdbarheden. Det betyder, at du trygt kan have den med på farten og vide, at den altid starter op, når du har brug for det.

Optimér din arbejdsbase med en stationær HP-computer

En HP-stationær er et sikkert valg til dig, der gerne vil have en tryg base, hvorfra du kan løse alle slags arbejdsopgaver. Stationære computere fra HP har nemlig en fantastisk ydeevne og stor brugervenlighed, der imødekommer alle medarbejdere uanset it-kyndighed. Her kan du fordybe dig i alt fra lette til de mere tunge og tidskrævende opgaver, der kræver kompromisløs ydeevne, så du kan yde dit bedste og levere de bedste resultater.

Med et flot design og et professionelt setup er du klar til at give dine medarbejdere endnu bedre muligheder for at levere de bedste resultater. Her får du ydeevne, komfort, sikkerhed og stabilitet i en kombination, der vil kunne mærkes, og hvor forskellen kan afspejles i kvaliteten og resultaterne. HP tilbyder også workstations, som giver en øget produktiviteten i det daglige arbejde. Uanset hvilke ønsker, du måtte have til virksomhedens computere, kan du finde den helt rette HP-computer i vores sortiment, der imødekommer lige præcis jeres virksomheds behov.

Minimér arbejdsskader med en HP-PC i høj kvalitet

Det er ofte de små detaljer, der har adskilt de gode fra de bedste. Som et af de mest etablerede og anerkendte it-giganter på markedet, kan HP tilbyde et stort sortiment af alt fra computere til PC-tilbehør, som kan imødekomme den enkelte virksomheds specifikke ønsker og behov. Derfor kan du også finde PC-tilbehør i HP’s sortiment, der kan gøre en stor forskel for både arbejdsglæden og produktiviteten. En kvalitetsmus og et godt tastatur giver både en bedre arbejdsdag, samtidig med at de minimerer risikoen for klassiske arbejdsskader og overbelastninger i hænder og fingre.

PC-tilbehør fra HP er med til at give et professionelt look, som sætter kulør på virksomhedens stil og professionelle udtryk. Ligeledes hjælper kvalitetstilbehør virksomheder med at blive en arbejdsplads, som sikrer de bedste arbejdsbetingelser for medarbejderne. Sæt derfor prikken over i’et på din investering og supplér med tilbehør i høj kvalitet, når du skal effektivisere virksomhedens it-udstyr med nye HP-computere.