Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

HP Elite Dragonfly

Den nye lækre Elite HP Dragonfly er landet i shoppen og er allerede blevet en virkelig attraktiv bestseller, særligt til det arbejdende folk på farten. Uanset om der arbejdes fra kontoret, på café eller i flyet, så er den nye Elite HP Dragonfly et effektivt og sikkert arbejdsværktøj, der vejer under et kilo og har fået ekstra forlænget batteritid.

Elite HP Dragonfly udstråler elegance og det lækre æstetiske design er tilmed fleksibelt med et 360-graders display, tablet-funktion og touch-skærm. Du får stærk performance med 8. generation af Intels Core vPro-processor. Alt i alt utroligt kompakt for en 13"-pc.

Bæredygtig rekordholder
Som en del af sin løbende bæredygtighedsindsats har HP gjort sit yderste for at gøre Elite HP Dragonfly til markedets mest bæredygtige pc. Derfor er Elite HP Dragonfly lavet af imponerende 80% genanvendt materiale. Alt fra højttalere til tastaturet er taget i betragtning, og resultatet er en af de mest bæredygtige bærbare computere, der nogensinde er produceret.

HP kalder det ”En af verdens sikreste pc”8
Sikkerhed er højt prioriteret i denne pc, netop fordi du skal kunne være sikker, uanset hvor du arbejder. Der er integreret privacy-skærm funktion, så du ved et tryk på en knap kan aktivere hardware, der skærmer indholdet fra sidemanden på flyet - eller i toget.

Der er desuden indbygget HP Privacy-kamera, så du ikke behøver at bekymre dig om, at nogen ser med – du skal blot lukke shutteren. Derudover får du endnu mere sikkerhed med op til tre godkendelsesfaktorer, herunder fingeraftryks- og ansigtsgenkendelse.

Netop nu kører vi skarp pris på Elite HP Dragonfly, så skynd dig hvis du skal nå at få fingrene i en af de attraktive pc´er – prisen gælder så længe lager haves.

13.599,-

396,-/måned

HP Elite Dragonfly

HP Privacy-kamera5

Du behøver aldrig tænke over, om nogen ser med, luk blot shutteren.

HP Elite Dragonfly

Integreret privacy-skærm

Bloker øjeblikkeligt nysgerrige øjne ved hjælp af HP Sure View Gen36.

HP Elite Dragonfly

HP's multifaktorgodkendelse Gen3

Få endnu mere sikkerhed med op til tre godkendelsesfaktorer, herunder fingeraftryks- og ansigtsgenkendelse2,7.

Verdens sikreste pc'er8 

Sikkerhedsfunktioner skaber et forsvar, der altid er aktiveret, altid i gang og meget fleksibelt. Disse løsninger fra BIOS'en til browseren, over og under operativsystemet, er hele tiden under udvikling og beskytter din pc mod trusler. 

Powered by Intel® Core™ i7 vPro® processor. 

HP Elite Dragonfly

HP Sure Sense9

Almindelige antivirusprogrammer kan ikke altid opdage nye angreb. HP Sure Sense styrer mulighederne ved kunstig intelligens med deep learning og sætter angreb, der ikke er set før, i karantæne, så infektioner forhindres, før de sker.

HP Sure Click10

Beskytter din pc mod websteder og vedhæftede filer med malware, ransomware eller vira ved hjælp af hardwareforstærket sikkerhed fra HP Sure Click. 

HP Sure Start Gen511

Firmwareangreb kan fuldstændigt ødelægge din pc – sørg for, at du altid er beskyttet med vores selvreparerende BIOS. 

HP Sure Run Gen212

Før hackerne kan få kontrol over din pc, skal de først nedbryde dens forsvar. Hold vigtig sikkerhedsbeskyttelse i gang med HP Sure Run Gen2.

Intel® Core™ 10th Gen Processors
Redefine What's Possible in a
Thin and Light Computer. 

HP Sure Recover with Embedded Reimaging Gen213 (Optional)

Avanceret malware kan slette dit operativsystem og skabe afbrydelser i din forretning.
HP Sure Recover med Embedded Reimaging Gen2 sørger for hurtig, sikker og automatiseret genoprettelse overalt. 

HP Manageability Integration Kit14

HP Manageability Integration Kit hjælper med hurtigere image-oprettelse og administration
af hardware, BIOS og sikkerhed via Microsoft System Center Configuration Manager. 

HP Elite Dragonfly

1 Nogle funktioner kan ikke bruges i alle udgaver eller versioner af Windows. Systemerne kræver muligvis opgradering og/eller separat køb af hardware, drivere og/eller software, hvis alle Windows-funktionerne skal kunne anvendes. Windows 10 bliver automatisk opdateret, og denne funktion er altid aktiveret. Der skal  muligvis betales gebyrer til internetudbyderen, og med tiden kan der komme ekstra krav i forbindelse med opdateringer. Se http://www.windows.com

Skal anskaffes særskilt eller som tilbehør.

Er baseret på kompakte, konverterbare bærbare computere med 8. generations processorer i Intel® Core™ I U-serien, Windows Pro OS, vPro™ og en konverterbar, ikke-aftagelig enhed på 59 kubiktommer fra og med august 2019.

4G LTE-modulet i gigabitklassen er ekstraudstyr og skal konfigureres på fabrikken. Et modul, der er designet til at downloade med op til 1 Gb/s, når teleudbydere udgiver fem carrier aggregations og 100 MHz kanalbåndbredde. Dette kræver aktivering og servicekontrakt, der købes separat. Bagudkompatibel med HSPA 3G-teknologier. Du kan få yderligere oplysninger om udbud og dækning i dit område hos udbyderen. Tilslutnings-, upload- og downloadhastighed afhænger af placering, miljø, netværksforhold og andre faktorer. 4G LTE fås ikke til alle produkter eller i alle områder.Wi-Fi 6 er bagudkompatibel med tidligere 802.11-specifikationer. Specifikationerne for Wi-Fi 6 (802.11ax) foreligger kun i kladdeform og er ikke endelige. Hvis de endelige specifikationer adskiller sig fra kladdespecifikationerne, kan det få indflydelse på den bærbare computers mulighed for at kommunikere med andre 802.11ax-enheder. Er kun tilgængelig i lande, hvor 802.11ax understøttes.Wi-Fi®-understøttelse af gigabithastigheder kan opnås med Wi-Fi 6 (802.11ax), når filer overføres mellem to enheder, der er forbundet til den samme router. Kræver en trådløs router, sælges separat, der understøtter 160-MHz kanaler.

5 HP Privacy-kamera fås kun til pc'er med HD- eller IR-kamera og skal installeres fra fabrikken.

6 Den indbyggede HP Sure View Gen3 privacy-skærm er en valgfri funktion, som skal konfigureres ved købet og er designet til brug i horisontal tilstand.

7 HP’s multifaktorgodkendelse kræver en 7. eller 8. generations Intel® Core™-processor, integreret Intel®-grafikkort og Intel® WLAN.  Tre godkendelsesfaktorer kræver Intel® vPro™-processor.

8 Baseret på HP's unikke og fuldt dækkende sikkerhedsfunktionaliteter til ingen yderligere omkostninger og administration ved hjælp af HP Manageability Integration Kit af alle aspekter ved en pc, inklusive hardware, BIOS og softwareadministration ved hjælp af Microsoft System Center Configuration Manager blandt leverandører med >1 million årligt solgte enheder pr. november 2016 på HP Elite-pc'er med 7. generations Intel® Core®-processorer eller nyere, Intel®-integreret grafik og Intel® WLAN. 

9 HP Sure Sense kræver Windows 10. Se produktspecifikationerne for oplysninger om tilgængelighed.

10 HP Sure Click fås til udvalgte HP-platforme og understøtter Microsoft® Internet Explorer, Google Chrome og Chromium™. De vedhæftede filtyper, der understøttes, inkluderer Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint) og PDF-filer i skrivebeskyttet format. Se alle kompatible platforme, efterhånden som de bliver tilgængelige, på http://h20195.www2.hp.com/v2/GetDocument.aspx?docname=4AA7-0922ENW.

11 HHP Sure Start Gen5 fås til udvalgte HP-pc'er med Intel®-processorer. Få oplysninger om tilgængelighed i produktspecifikationerne.

12 HP Sure Run, 2. gen:  Få oplysninger om tilgængelighed i produktspecifikationerne.

13 HP Sure Recover med integreret Embedded Reimaging Gen2 er en valgfri funktion, der skal konfigureres ved køb. Få oplysninger om tilgængelighed i produktspecifikationerne. Fås ikke til platforme med flere interne harddiske eller Intel® Optane™. Du skal sikkerhedskopiere vigtige filer, data, fotos, videoer osv. inden brug for at undgå tab af data.

14 HP Manageability Integration Kit kan downloades fra http://www.hp.com/go/clientmanagement

15 Internetadgang kræves og skal anskaffes separat.

16 Video over USB-C™ kræver en pc med USB-C™ DisplayPort™ Alt-tilstand eller Thunderbolt™. Levering af strøm via USB-C™ på op til 100 Watt mellem begge porte, når de bruges samtidigt, maks. individuel kapacitet på 85 Watt på hver port for sig. Se under strømudgang i produktets specifikationer for at få nøjagtige angivelser. Pc skal være kompatibel med skærmens strømudgang.Opladning med gennemføring kræver en USB-C™-vekselstrømsadapter til bærbar computer eller tablet. Hubben omfatter ikke en vekselstrømsadapter.

17 Langvarig brug af et stereoanlæg med fuld lydstyrke kan beskadige brugerens hørelse. Risikoen for høreskader reduceres, hvis lydstyrken sænkes, og hvis der lyttes ved fuld lydstyrke i kortere tid.

18 Vært skal understøtte Thunderbolt™ 3 eller DisplayPort™ Alt Mode-protokollen via dens USB-C™-port. HP Thunderbolt™ Dock G2 er designet efter USB-C™/Thunderbolt™-industrispecifikationerne og understøtter opladning og portreplikering for bærbare computer, der har implementeret USB-C™- og Thunderbolt™ 3-industrispecifikationerne. Thunderbolt™ 3-værtssystemet kræver Thunderbolt™ 3-software (minimum SW17.x). Ethernet- og lyddrivere skal installeres separat på Windows-systemer, der ikke er fra HP, når det gælder funktionen til automatisk skift af hovedtelefoner. Drivere er tilgængelige på HP-websted. For MacOS stiller HP ingen ethernet- og lyddrivere til rådighed. Firmwareopdateringer kun på Windows-baserede værtssystemer. Følgende funktioner virker ikke på bærbare computere, som HP ikke understøtter, eller som ikke er fra HP: Tænd/sluk-knappen for at tænke eller aktivere systemet; Aktivér fra LAN fra varm og kold dockingstation; Wake on LAN fra S4/S5; MAC med gennemføring S0, S3, S4, S5, varm og kold dockingstation. Systemer, der kræver en effekt på mere end 100 Watt, skal isætte en separat vekselstrømsadapter til bærbar computer, sælges separat.

19 5v@3A fra den tilsluttede enhed kræves for at få 15 Watt effekt til skærmen. Video over USB-C™ kræver en enhed med USB-C™ DisplayPort™ Alt-tilstand eller Thunderbolt™.

20 Gennemføringsopladning kræver en USB-C™-adapter til bærbar computer eller tablet. Hubben omfatter ikke en vekselstrømsadapter.

21 Lås skal købes separat.

22 Pen sælges separat.

23 Multicore er udviklet med henblik på forbedring af visse softwareprodukters ydeevne. Denne teknologi vil ikke nødvendigvis være en fordel for alle kunder eller softwareprogrammer. Ydeevne og klokfrekvens varierer, afhængigt af programbelastning samt hardware- og softwarekonfigurationer. Intels nummerering, branding og/eller navngivning er ikke en målestok for højere ydeevne.

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, and Xeon Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries. Intel, the Intel Logo, Intel Inside, Intel Core, and Core Inside are trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.

Cookie Settings