Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

HP Elite Dragonfly

HP Elite Dragonfly

Lighter than air
Den smukt designede HP Elite Dragonfly er HP´s letteste, konvertible laptop til virksomheder.

Med en vægt på under 1 kg1, gør HP Elite Dragonfly-serien mere mobil, end man umiddelbart forventer af en x360 laptop med touch.
Den nye AI-baserede lydoplevelse HP Dynamic Audio2 giver bedre lyd ved at begrænse baggrundsstøj.
HP Elite Dragonfly Powered by Intel vpro, Intel 11th gen and the Evo platform. 

HP Elite Dragonfly

Ingen grund til at gå på kompromis 
Udviklet med fokus på produktivitet og ydeevne.

Med en holdbar blå finish, diamantformede detaljer og et imponerende screen - to body ratio. 


HP Elite Dragonfly

Arbejd med ro i sindet
Hold dine data og dit netværk sikkert fra uautoriserede adgangsforsøg med den valgfri fingeraftrykssensor og IR-kameraets ansigtsgodkendelse.

Beskyt dine data med integrerede sikkerheds- og privatlivsfunktioner, såsom  HP Sure View GEN33&4 Som forhindre visuelle hackere i at overvåge din skærm.

HP Elite Dragonfly

Arbejd, præcis hvor du vil
Opret en stabil forbindelse, lige meget hvor du
er, med den valgfri gigabit-klasse 4G LTE3&5
på den utroligt lette, kompakte og fleksible
HP Elite dragonfly.

HP Elite Dragonfly

Den nye HP Elite Dragonfly imponerer med sit ultralette, elegante design i koboltblå aluminium og utrolige mobilitet. Med en vægt på under 1 kg. er den blandt verdens letteste konvertible bærbare. Den 13" store ultra-lys skærm med touch funktion kan vrides 360 grader, så den kan bruges som tablet eller i telttilstand, hvor tastaturet fungerer som en stander til skærmen. Samtidig er den lynhurtig og har en yderst tilfredsstillende batteritid, ligesom der heller ikke er gået på kompromis med lyden, som B&O står bag. HP Elite Dragonfly er den perfekte virksomheds-pc til den kræsne bruger, der ønsker en smuk og let enhed med en høj ydeevne til forretningsrejser, til hjemmekontoret og på farten generelt.

HP Elite Dragonfly G2 – mere bæredygtigt design og længere batteritid

HP har tænkt bæredygtighed og miljø ind i produktionen af HP Dragonfly G2. I designet anvendes der genbrugsmaterialer, herunder plastik fra havet, ligesom emballagen er produceret i et 100% bæredygtigt materiale. 

HP Elite Dragonfly G2 har en lang batteritid på op til 16,5 timer. Det er rigeligt til de fleste brugere på farten, men har du brug for mere, kan du købe et specielt performancebatteri, der kan give en batteritid på op til 24,5 timer. Og skulle du alligevel komme til at mangle batterilevetid, kan dette oplades til 50% kapacitet på blot en halv time. 

Lad intet stoppe dig med HP Dragonfly

HP dragonfly tilbyder en række funktioner, så du altid kan arbejde med ro i sindet. Windows 10 Pro, og de avancerede netværks-, sikkerheds- og samarbejdsfunktioner lader dig komme godt og sikkert gennem din arbejdsdag. WIFI 6 giver dig en hurtig og pålidelig internetadgang – også i tætte miljøer. HP Sure Sense beskytter din pc ved hjælp af deep learning-algoritmer til at opdage malware og beskytte mod nye angreb. Med generation 3 af HP Sure View kan du også blokere nysgerrige blikke mod at se, hvad der foregår på din skærm. Det er blot et udpluk af de unikke funktioner, som HP Elite Dragonfly G2 imponerer med.

Køb din næste HP Elite Dragonfly hos Atea, og lad dig imponere af denne 2-i-1 bærbars elegante, solide design, lave vægt, høje ydelse og lange batteritid. Her på siden finder du også et stort udvalg af tilbehør, uanset om du er på udkig efter en ergonomisk mus, en dockingstation eller andet, der kan optimere arbejdssituationen med din nye HP Dragonfly. 

1Vægten afhænger af konfigurationen. UHD Panel eller HP Sure View Reflect, 32 GB hukommelsesenheder, WWAN, 4-celle batteri og 512 GB SSD eller højere er ikke tilgængelig på konfigurationer på mindre end 1 kg. 
2HP Dynamic Audio kommer snart og leveres automatisk via Windows-opdatering eller kan downloades fra https://support.hp.com/us-en/drivers, når det er tilgængeligt. Kræver Windows 10, kompatibel med indbyggede højtalere og analoge headset. 
3Sælges separat eller som valgfri funktion 
4HP Sure View GEN3´s integrerede privacy-skærm er en valgfri funktion, der skal konfigureres ved købet og er designet til at benyttes i landskabsindstillingen. 
5Gigabit-klasse 4G LTE-mosulet er valgfrik og skal konfigureres fra fabrikken.