Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Hæv udskriftkvaliteten med HP-blækpatroner

HP Originale Blæk og tonerpatroner

Hæv udskriftkvaliteten med HP-blækpatroner 

Med originale printerpatroner fra HP er I ikke kun sikret højkvalitetsudskrifter, der tager jeres visuelle standarder i virksomheden til nye højder; I får også en HP-printer, der printer optimalt og holder længere. Når der ikke er mere blæk tilbage, kan de brugte patroner nemt og gratis sendes retur til HP, der sørger for en miljøvenlig genanvendelse. På den måde er I ikke kun sikret kompromisløs kvalitet i jeres udskrifter; I bidrager også aktivt som virksomhed til et bedre miljø.

Uoriginale printerpatroner giver desværre ingen garantier for hverken kompatibilitet eller driftssikkerhed. Derfor er der mange gode grunde til at vælge originale HP-farvepatroner til din HP-printer. For at sikre den bedst mulige kvalitet og drift skal komponenterne nemlig passe sammen, og hvilken løsning passer bedre til en HP-printer end originale HP-blækpatroner og HP-farvepatroner?


Bestil dine HP blæk- og tonerpatroner nemt og enkelt
 

Her er det nemt og enkelt at bestille nye blækpatroner.
Indtast printermodel og find den rette blækpatron eller toner, der passer
til din HP-printer. 


Find din toner

Vores mest populære tonerpatroner

Få de bedste resultater med HP-farvepatroner 

Når du har en HP-printer, er det ikke helt ligegyldigt, hvilke farvepatroner du investerer i. For at få det bedste resultat og gøre arbejdsdagen så god som muligt for alle, der benytter printeren, anbefaler vi, at du anvender originale HP-blækpatroner.

Kun de originale højteknologiske forbrugsstoffer fra HP indeholder præcis den blæk og toner, som HP-printeren lover. Dermed står du ikke pludselig og mangler blæk eller toner, når du skal have printet topprofessionelt, grafisk materiale ud. Originalt HP-blæk og toner giver dybe, flotte farver og en sort farve af meget høj kvalitet, som tydeligt ses på udskriftet.

Når du investerer i originale HP-printerpatroner, er du ikke kun sikret kompromisløs kvalitet i dine grafiske materialer: Du tager også et aktivt valg om at bidrage til et bedre klima. HP har som IT-gigant et stort fokus på miljøet, hvor der siden år 2000 er brugt mere end 90 millioner kilo genbrugsplastik, når printerpatronerne skulle fremstilles. Derfor er HP-patroner helt ideelle for jer, der gerne vil bidrage til en renere og grønnere verden.

HP Printerpatroner

DESIGNET TIL AT FUNGERE FØRSTE GANG, HVER GANG1

Du kan regne med, at de originale HP-patroner giver en ensartet kvalitet.

HP Printerpatroner

KVALITETSUDSKRIFTER, DU KAN VÆRE STOLT AF

Oplev fremragende udskriftskvalitet, når du bruger originale HP-patroner.

HP Printerpatroner

DET MILJØVENLIGE 
VALG2

Patroner, der er designet med hensyn til miljøet, som er nemme at genbruge, og som genererer mindre affald.

HP Printerpatroner

BEDRE RESULTATER. BEDRE SAMMEN

Kun originale HP-patroner er nøjagtigt indstillet til HP-printere og giver den samme kvalitet hver gang.

Effektivisér arbejdsdagen med automatisk genopfyldning af jeres HP-blækpatroner 

Med en automatisk tonerbestilling fra Atea behøver ingen at holder styr på, om der er toner nok til næste udskriftsopgave, eller om I er ved at løbe tør for blæk. Her får I en løsning, hvor der automatisk bliver bestilt printerpatroner til jer, når der er behov for det. Så kan I bruge jeres tid og ressourcer på det, det hele handler om: Nemlig jeres forretning.

Aftalen fungerer sådan, at vi installerer software på en computer eller server i jeres virksomhed, hvorefter maskinerne automatisk bestiller nye patroner, når I har behov for det. Der skal altså ikke en manuel handling til fra en medarbejder for at sikre, at printeren ikke løber tør for HP-printerpatroner. Vi står til rådighed med vores ekspertise, så du får den løsning, der matcher jeres virksomhed bedst.

Vi tilbyder også et samlet overblik over jeres forbrug, hvis det ønskes. Send os en mail, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.


Tonerbestilling hos Atea

5 gode grunde til at vælge originale HP insta ink

HP-printerpatroner kan virke som en banal og meget lille ting i en virksomhed, men patronerne har både betydning for udskrifternes kvalitet samt printer- og kopimaskinernes levetid. Er du stadigvæk i tvivl om, hvorfor du skal vælge originale HP-blækpatroner frem for en uoriginal løsning? Her kommer 5 gode grunde til at vælge originalt HP insta ink:

  1. Det er en kompatible løsning
  2. Du får meget (den bedste) kvalitet for pengene
  3. Gennemprøvet driftssikkerhed
  4. En miljøvenlig løsning
  5. Enestående support

Jeres virksomhed skal selvfølgelig have mest for valuta for pengene, og det får I ved at vælge originale blækpatroner og tonere, der er udviklet til HP-printere.

Hvis du har spørgsmål til HP-printerpatroner eller samarbejdsaftalen med Atea, så kontakt os endelig. Så finder vi sammen den helt rette løsning til lige præcis jeres virksomhed.


HP Sustainability

Alle originale blæk- og tonerpatroner, der returneres til HP Planet Partners, kombineres med genbrugsmaterialer som fx plastikflasker indsamlet på Haiti og i andre lande. Siden år 2000 er der brugt mere end 90 mio. kg. genbrugsplastik i fremstillingen af nye originale HP blæk- og tonerpatroner, hvilket har bevirket, at næsten 5.000 traktoranhængerlæs plastik ikke er endt i havet eller på lossepladser. 

Det er desuden gratis og nemt at returnere dine HP-printerpatroner til HP Planet Partners til genbrug.

1Blæk er baseret på en undersøgelse, som er udført af Buyers Laboratory Inc. i juli 2017 og bestilt af HP, hvori man sammenlignede originale HP-blækpatroner (121XL, 122XL, 178XL, 300, 300XL, 301XL, 364, 364XL, 650, 950XL, 970XL, 971XL) med 21 mærker af genopfyldte og genfremstillede ikke-HP-blækpatroner, som sælges i Europa, Mellemøsten og Afrika. Oplysninger: http://keypointintelligence.com/media/1609/hp-emea-refill-study_rep.pdf ( pdf-letöltés PDF 4,5 MB). Toner er baseret på en undersøgelse, som er udført i 2014 af SpencerLab Colour Reliability og bestilt af HP, af patroner, der sælges i Europa, Mellemøsten og Afrika CE400A/X, CE401A, 02A, 03A; spencerlab.com/reports/HP-CLR-Reliability-EMEA-2014.pdf ( pdf-letöltés PDF 2.46 MB) og undersøgelse af sort-hvid-patroner HP 83A, 80A; spencerlab.com/reports/HPReliability-EMEA-2016.pdf ( pdf-letöltés PDF 2.65 MB)

2HP Planet Partners-programmet findes ikke i alle lande. Du kan få flere oplysninger på www.hp.com/recycle. Du finder oplysninger om genbrugsmaterialer i patroner på www.hp.com/go/recycledcontent.