Logitech Wave Keys

Logitech Wave Keys

Logitech Wave Keys for Business: Det Ergonomiske Tastatur til Det Moderne Kontor
Fang den næste bølge af medarbejdertrivsel. Opdag den nye standard inden for medarbejderkomfort og effektivitet med Logitech Wave Keys for Business, det ergonomiske tastatur designet til at passe til dine arbejdsbehov. Med sit bølgede design og integrerede håndledsstøtte tilbyder dette trådløse tastatur Logitech-kvalitet og komfort for en produktiv arbejdsdag.

470,-

15,20/måned

Logitech Wave Keys tilbyder sikker trådløs forbindelse og nem installation, hvor du forbedrer medarbejdernes komfort uden at gå på kompromis med arbejdseffektiviteten. 

Mere håndledsstøtte, mindre tryk: Den integrerede håndledsstøtte på tastaturet indeholder et memoryskum, der reducerer trykket og giver god håndledsstøtte.

Designet til medarbejder trivsel: Et videnskabeligt drevet ergonomisk tastatur, udviklet i samarbejde med Logi Ergo Lab, forbedrer medarbejdernes komfort uden at gå på kompromis med skriveeffektiviteten. Certificeret ergonomisk af United States Ergonomics.

Trådløs sikkerhed på virksomhedsniveau: Logi Bolt sikrer kompatibilitet på tværs af platforme og en stabil forbindelse – selv i miljøer med meget trådløs trafik. Tastaturet er fuldt krypteret og FIPS-sikkert, når det parres med en Logi Bolt USB-modtager.


Ergonomi har til formål at forbedre arbejdsstillingen og øge effektiviteten og komforten på arbejdspladserne. 
I ergonomi er mennesker centrale: Logitech designer og skaber bedre arbejdsredskaber til mennesker. 

En mere naturlig arbejdsstilling

Ved brug af Ergo-produkter er hænder, håndled og underarme i en mere naturlig stilling, hvilket hjælper med at slappe af overkroppen.

Mindre muskel-stress

Takket være en mere naturlig stilling arbejder musklerne mindre. Så du kan arbejde effektivt som før, samtidig med at du belaster dine muskler mindre.

Mere komfortabel

Komforten øges med det samme og på lang sigt, når hænder og håndled støttes, påføres de mindre pres og belastning, og de skal ikke vendes og bøjes.

Bedre velvære

Fysisk ubehag kan være psykisk belastende. Ergonomiske produkter forbedrer brugerkomforten, så du kan fokusere på det, der er vigtigt.

Logitech tastaturer i ERGO-serien

De velkendte tastaturer i Ergo-serien tilbyder et alternativ til traditionelle tastaturer: de understøtter en mere naturlig skriveposition, fremmer ergonomi og reducerer muskelbelastning.  

  • Mindre muskel-stress
  • Bedre skriveposition
  • Mere støtte til håndledet

Ergonomisk tastatur fra Logitech

Logitech mus i ERGO-serien

Mus i Ergo-serien tilbyder et alternativ til traditionelle mus. Ergo-mus er blevet undersøgt for at forbedre kropsholdningen og lindre ubehag uden at gå på kompromis med ydeevnen. 

  • Mindre muskel-stress
  • Mindre tryk på håndledet
  • Mindre håndbevægelser

Ergonomisk mus fra Logitech

Plastik skal have mere end et liv
For eksempel er 50% af plastikdelene i Ergo M575 genbrugsplastik (grafitgrå) og op til 71% af plastikdelene på K860 Ergo-tastaturet er genbrugsplastik. På den måde får plastik fra gammel forbrugerelektronik et nyt liv. 

Det handler ikke kun om hvad der er i kassen
Emballage materiale hentet fra FSC-certificerede skove bruges f.eks. i M575-musen og K860 Ergo-tastaturerne. Ved at vælge et sådant produkt understøtter du ansvarlig skovdrift.

Starten på noget stort
Som en del af Logitechs forpligtelse til gennem-sigtighed vil alle deres produkter en dag have et CO2-mærke. Med hundredvis af produkter tager dette tid, især når der arbejdes med eksterne eksperter for at sikre, at dataene er valideret.