Samsung Galaxy Tab S9

Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab S9-serien - Eksklusiv og mobil arbejdsplads

Du kan arbejde som på en computer med det behagelige og fleksible tastatur1 og en touchpad til opgaver, der kræver præcision. Du kan komfortabelt skrive alt fra en mail til en bog, oprette og udfylde regneark og udarbejde flotte præsentationer. Og med Multi Control kan du desuden tilslutte din mobil og skabe en trådløs arbejdsplads, der gør dig endnu mere effektiv.

Arbejd derhjemme som på arbejdet
Med Samsung Galaxy Tab S9 Ultra har du en fænomenal og praktisk arbejdsplads, uanset hvor du er. Takket være den hurtigste processor nogensinde i en Samsung Galaxy Tab og et nyt alsidigt tastatur1 med touchpad og DeX-tilstand kan du arbejde fleksibelt og effektivt – uden afbrydelser.

1Købes separat

Skærmen til digitale nomader
Din arbejdsplads er overalt – og der passer Samsung Galaxy Tab S9+ perfekt ind. Og takket være en af de hurtigste processorer nogensinde i en Galaxy Tab kombineret med et kompakt Book Cover-tastatur1 kan du arbejde effektivt og bekvemt – uden afbrydelser.

En kraftfuld følgesvend
Opret projekter på din Samsung Galaxy Tab S9. Takket være en af de hurtigste processorer nogensinde i en Galaxy Tab kombineret med det kompakte Book Cover- tastatur1 kan du arbejde behageligt og effektivt – uden afbrydelser.

Samsung Knox

Øvrige modeller i Samsung Galaxy Tab serien

Samsung Galaxy Tab A serie

Galaxy Tab A serie

Samsung Galaxy Tab S9 FE serie

Galaxy Tab S9 FE serie 

Samsung Galaxy Tab Active

Galaxy Tab Active

Samsung Galaxy Tab - Øvrige

Galaxy Tab - ØvrigeSamsung Enterprise Edition