Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Samsung Galaxy S

Samsung Galaxy S23

Alt, hvad du har brug for. Og meget mere.

Galaxy 23S byder på Samsungs bedste kamera nogensinde, den allerhurtigste processor og endnu bedre Nightography – som giver skarpe, detaljerige fotos og film, selv i mørke. Den hurtigste processor til dato i en Samsung Galaxy: Snapdragon 8Gen 2 for Galaxy løfter din produktivitet op på et helt ny niveau. Og med plads til meget mere – S23 fås med en intern hukommelse på op til 256 GB, og S23+ med op til 512 GB og S23 Ultra fås med op til 1 TB. 

Samsung Galaxy S23 og S23+

Samsung Galaxy S23 og S23+
Markant mere kraft – markant mere frihed. Samsung Galaxy S23 og S23+ har alt hvad du behøver for at få mest muligt ud af livet. Med et større, kraftigere batteri og den bedste processor til dato i en Samsung Galaxy, Snapdragon 8 Gen 2, er du klar til ethvert eventyr. 

Samsung S23 Ultra

Samsung Galaxy S23 Ultra
Med Samsung Galaxy S23 Ultra ændres spillereglerne igen. Det har Samsungs bedste kamera nogensinde. Takket være den hurtigste processor til dato i en Galaxy, Snapdragon 8 Gen 2, går alt præcis så hurtigt, som du ønsker. Og det ikoniske design føles komplet med skarpe linjer og integreret S Pen. 


Samsung Knox
Samsung Galaxy S23 økosystem

En smartere verden
Kreativitet og produktivitet ud over alle grænser – samtidig. Den intuitive brugergrænseflade sikrer, at du føler dig hjemme, uanset hvilken enhed du bruger. Begynd arbejdet med din præsentation på tabletten, fortsæt på computeren, og finpuds de sidste detaljer på din mobil på vej til mødet. Samsungs økosystem – så effektivt integreret, som man altid har drømt om.

Dine indstillinger. Dit udtryk.
One UI 5.1: Intelligente forslag til widgets. Ud fra, hvordan og hvornår du bruger din mobil, foreslår den automatisk apps, som vil gøre din mobile oplevelse endnu mere personlig.
Saml dine widgets i grupper på startskærmen, så du hurtigt kan finde dine favoritter. Indstil din låseskærm, som du vil have den. Film, billede eller ingenting – det er op til dig. Friskere og enklere appikoner.

Samsung Galaxy S23
Samsung Knox

Din integritet. Beskyttet.
Knox beskytter dine værdifulde og personlige minder. Alle film, billeder, filer og data. Sikkerhed i flere lag er integreret i både hardware og software, så kun du kan få adgang til det, der er dit. Sikker software er ikke sikkert nok. Derfor har Samsung udviklet effektive sikkerhedsfunktioner, der er indbygget i hardwaren, så din mobil altid er beskyttet. 

Enterprise Edition

1S23 har et batteri på 3900 mAh, og S23+ har et batteri på 4700 mAh.
2Batteriforbrug varierer afhængigt af, hvordan mobilen anvendes.
3Quick Share er tilgængelig på Samsung Galaxy-mobiltelefoner og -tablets med Android version 10.0(Q) og One UI 2.1 eller nyere samt på Samsung Galaxy Book-modeller lanceret efter 2020. Tilgængelige enheder og funktioner kan blive ændret. Kræver Wi-Fi- og Bluetooth-forbindelse. Du kan finde flere oplysninger på samsung.com.