Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Samsung - Smartphones

Samsung telefoner

Samsung smartphones

Føler du dig helt fortabt uden en smartphone ved hånden? Så er du ikke alene. Smartphonen er blevet det foretrukne redskab i en travl hverdag, hvor det kræver, at du er på og tilgængelig hele døgnet rundt. Med en Samsung smartphone har du altid et mobilt redskab, der er pålideligt og stabilt, med dig på farten – og den giver dig mulighed for altid at være parat til at klare opgaver fra nær og fjern. Her på siden finder du vores brede udvalg af Samsung smartphones.

Samsung Enterprise Edition
Samsung Knox

Brug Samsung smartphone som moderne arbejdsredskab

Fælles for Samsung smartphones er deres unikke egenskaber som arbejdsredskab. De er med andre ord designet og udviklet til dig, der arbejder mobilt. De store skærme gør det let at se alt det, du skal, og den lange batteritid sikrer dig masser af arbejdstid, når du er på farten. Samsung smartphones er kompatible med de mest anvendte MDM-løsninger, og det giver dig mulighed for at nyde godt af alle de funktioner, der er nødvendige for at få arbejdsopgaver løst hvor som helst når som helst.

Med andre ord er Samsung smartphones meget mere end bare en smartphone. Du kan forvandle den til en computer let og enkelt. Tilslutter du smartphonen til en skærm via en HDMI-adapter eller et DeX-kabel, får du et arbejdsredskab, der minder om en computer. 

Det giver dig mulighed for at transformere din smartphone til en produktiv arbejdsstation, hvorfra du ubesværet kan tage noter, redigere dokumenter, lave præsentationer og meget andet – alt sammen uanset hvor du befinder dig i verden. 

Effektiv ydeevne i højt gear

På en arbejdsplads er det vigtigt at optimere og effektivisere arbejdsgangene mest muligt. Her er Samsung smartphones en uundværlig hjælp. Takket være Samsungs banebrydende og innovative teknologi får du en smartphone, der arbejder hurtigere og mere intelligent end nogensinde før. Du behøver ikke bekymre dig om, om din smartphone kan følge med – det kan den. Helt uden at bruge store mængder strøm. Lagerkapaciteten er endnu større, så du er sikker på at have plads til alt dit arbejde.

Den effektive og høje ydeevne kan du også nyde godt af, når det skal gå ekstra hurtigt. På få sekunder kan du videresende projekter eller hente data ned takket være de ultrahurtige netværkshastigheder med LTE og Wi-Fi. Fælles for flere af Samsungs smartphones er deres lynhurtige overførselshastighed, der sikrer dig hurtig streaming eller levering. 

Sikker arbejdsstation til vigtige opgaver

Når du arbejder med vigtige opgaver, er det også afgørende, at du kan være sikker på, at din forretnings data er godt beskyttet. Det sørger Samsung Knox for. Den stabile sikkerhedsplatform er integreret i hard- og software, så du får ikke bare ét, men flere sikkerhedslag.

I moderne virksomheder samarbejder medarbejdere på kryds og tværs – og det stiller ligeledes store krav til sikkerheden. Følsomme oplysninger skal behandles med omhu, og med den seneste teknologi brugt til fingeraftryksaflæser, der har integreret ultralyd og indbygget i skærmen, kan du roligt regne med, at sikkerheden er i top sammenholdt med Samsung Knox-sikkerhedsplatform. På den måde kan du trygt dele oplysninger og dokumenter mellem samarbejdspartnere, kunder og kolleger.