Spring til indhold

Gruppen består af personer fra en række danske virksomheder og store videregående uddannelsesinstitutioner og er by-invitation-only. Det er hensigten at gruppen mødes fire gange årligt, for at blive opdateret på Apples platform, dele erfaringer og blive inspireret. Erfagruppen har til formål at højne Apple admins faglige niveau, og skabe et netværk for administratorer der typisk sidder lidt alene med deres Apple installation

Møderne planlægges så vidt muligt, så de passer med Apples udviklerkonference, software- og produktlanceringer.

Du vil dermed være blandt de første til at få indblik i de nye muligheder og samtidig have mulighed for at sparre med både dine kollegaer, samt Ateas og Apples ressourcer på området.Møderne vil i første omgang være udelukkende virtuelle, men når situationen tillader det, vil der også være fysiske møder 1-2 gange om året, samt mulighed for at deltage i en årlig studietur.

Arrangementstid
22. jun. 2021, 09:00 - 11:00
Lokation
Online
Adresse
One ERFA grundet Covid19
Registrering
Gratis deltagelse
Tilmeld dig her

Det får du ud af at deltage...

 

 

Viden og netværk

Deltag hvis du er...

 

 

Apple admins fra Enterpriser og Public

Udfordringen

 

Deltagerne bliver bedt om at finde et emne der udfordrer dem, eller et emne hvor de har brugt kræfter på at løse en udfordring. Det sikrer dialog og engagement samt med til at sætte retningen.

 

Agenda

 

 

  • Velkomst
  • Præsentationsrunde
  • Nyheder omkring M1
  • Ændringer i M1 og Big Sur I forbindelse med troubleshooting, signeret system volume, updates, owner, reinstallation/recovery
  • Verificering af domæne I Apple Business Manager og Apple School Manager
  • Pause
  • Medlemshistorier
  • Kommende emner
  • Tak for denne gang

 

agenda

En opfordring til medlemmerne

 

 

kontakt

 

Vores ambition er at skabe et åbent forum hvor vi kan dele succeser og udfordringer i hver vores hverdag. Det er også vigtigt at alle der er med i gruppen føler at de bliver lyttet til, både når det kommer til smarte løsninger og frustrerende blokeringer.

Derfor vil vi allerede på vores første møde gerne høre jeres historier.

Så læg hovedet i blød og svar på nedenstående mail hvis du har en fed inspirerende historie om en kreativ løsning, eller hvis du har gået og brugt uforholdsmæssig meget tid på et enkelt lille drilleproblem. Vi kan selvfølgelig ikke garanterer at løsningen findes i fællesforum, men ikke desto mindre er 20+ hoveder bedre end et enkelt.

Vi håber der kommer flere tilbagemeldinger end vi har tid til første gang vi mødes, det skulle gerne blive en gentagende begivenhed i vores møder.

Sender du noget ind, skal vi selvfølgelig nok lige kontakte dig om detaljerne.

Kontakt: Lars Villy Nielsen her