Spring til indhold

Det nære sundhedsvæsen er under maksimalt krydspres. Flere og flere ældre bliver mere plejekrævende samtidig med, at der er øget afgang fra arbejdsmarkedet af de såkaldte "varme hænder".

Serviceniveauet kan ikke længere opretholdes med det nuværende ressourceniveau, da medarbejderne bl.a. udbrænder over arbejdstempoet og de mange opgaver, der er, ved at passe syge mennesker.

En løsning, vi ved er arbejdskraftbesparende, er velfærdsteknologi. Men er det løsningen, der sikrer borgerne den pleje og de omsorgsydelser, de har behov for?

Vi glæder os til en debat med nuancer.

Arrangementstid
28. sep. 2022, 11:15 - 11:45
Lokation
Online
Adresse
Online via. Microsoft teams

Her er deltagerne i paneldebatten

Ivan Kjær Lauridsen, Velfærdsteknologichef,
Aarhus Kommune

Ivan arbejder med strategiske opgaver inden for velfærdsteknologi i Aarhus Kommune og sidder i flere styregrupper og deltager i mange projektinitieringer.

Jonathan Schloss, Direktør, Komponent
Kommunernes Udviklingscenter

Jonatan arbejder med at udvikle kommuner. Han er optaget af realistisk velfærd - hvordan kan borgerne tilbydes det bedst mulige indenfor de penge og de hænder, der er til rådighed.

Dette webinar er til dig, der er...

 

Man bør deltage i dette webinar, hvis man ser automatisering som et strategisk værktøj til at automatisere på tværs af it-infrastrukturen. Webinaret henvender sig til kommunaldirektører, Sundhedsdirektører, ældrechefer, Politikere i sundhedsudvalget, Velfærdskonsulenter.

 

Det får du ud af at deltage …

 

  • Eventen afholdes som en blanding af roundtable og paneldebat.
  • Du får altså perspektiver og argumenter både for og imod implementeringen af velfærdsteknologi, som vil være anvendeligt i jeres egen beslutningsproces for velfærdsteknologi.

 

Vil du inspireres yderligere?

Peder Stein Burgaard
Director, Business Development - Sundhed & velfærd

Peder har en baggrund inden for sundheds- og plejeydelser i hjemmet, og erfaring med at skalere operationer fra proof of concept og adoption af digitale løsninger til digital transformation af organisationer og ledelse til en effektiv sammenhængende enhed i virksomhedskvalitet. Som Director af Business Development i sundhedssektoren i Atea, brænder Peder for implementering af sundhedsteknologiske løsninger i hjemmet, der kan give borgere en øget livskvalitet og tryghed.