Spring til indhold


Det er hensigten at gruppen mødes fire gange årligt, for at blive opdateret på Apples platform, dele erfaringer og blive inspireret samt mulighed for at deltage i en årlig studietur. Erfagruppen har til formål at højne Apple admins faglige niveau, og skabe et netværk for administratorer, der typisk sidder lidt alene med deres Apple installation.

Møderne planlægges så vidt muligt, så de passer med Apples udviklerkonference, software- og produktlanceringer. Du vil dermed være blandt de første til at få indblik i de nye tiltag og samtidig have mulighed for at sparre med både dine kollegaer, samt Ateas og Apples ressourcer på området

Arrangementstid
21. mar. 2023, 10:00 - 13:00
Sted
Odense
Adresse
Erhvervskollegiet, Odense Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle Studievej 50 5220 Odense SØ

 

Dette event er til dig, der er:

Apple admins fra Enterpriser og Public

Det får du ud af at deltage:

Viden og netværk

 

NB! Agenda ikke helt på plads endnu:

Udfordringen

Deltagerne bliver bedt om at finde et emne der udfordrer dem, eller et emne hvor de har brugt kræfter på at løse en udfordring. Det sikrer dialog og engagement samt med til at sætte retningen.

 

Et åbent forum, hvor vi deler succeser og udfordringer

Vores ambition er at skabe et åbent forum, hvor vi kan dele succeser og udfordringer i vores hverdag, hvor alle bliver lyttet til, både når det kommer til smarte løsninger og frustrerende blokeringer. Så læg hovedet i blød og send en mail til Facilitator Lars Villy Nielsen på lars.villy.nielsen@atea.dk, hvis du har en inspirerende historie om en kreativ løsning, eller har brugt uforholdsmæssig meget tid på et enkelt problem. Vi kan selvfølgelig ikke garantere at løsningen findes i fælles forum, men 20+ personer tænker måske bredere end en enkelt. Sender du noget ind, skal vi selvfølgelig nok kontakte dig om detaljerne.

I samarbejde med