Spring til indhold

Kom og mød nogle af Ateas ledere og graduates og få information om, hvad der indebærer at være graduate i Atea.

I Atea er vi begyndt opvarmningen til det næste hold graduates, som ansættes den 1. februar 2024.

Den 25. oktober 2023 byder vi indenfor til en eftermiddag, hvor du får mulighed for at få en indsigt i både Atea og vores graduate program februar 2024.

Du vil få mulighed for at snakke med Ateas administrerende direktør, Kathrine Forsberg og stille spørgsmål til ledere og graduates og få mere viden om de ca. 20 graduate stillinger, der er, så du kan blive klogere på hvilken stilling, der er den rigtige for dig. Yderligere vil du kunne danne dig et indtryk af Atea som arbejdsplads og høre hvorfor en karriere i it-branchen byder på noget for enhver. Nogle af stillingerne forudsætter IT kendskab og andre ikke.

Har du ikke allerede været forbi vores graduate side, kan vi varmt anbefale dig at tage et kig. Her finder du informationer om blandt andet forløbets opbygning, de åbne stillinger og ansøgningsprocessen. Du kan også se nogle videoer, hvor nuværende og tidligere graduates fortæller om deres dagligdag og arbejde, samt få et indtryk af det unikke sammenhold hvor graduates har med hinanden.

Arrangementstid
25. okt. 2023, 13:00 - 16:00
Frist for registrering
23. okt. 2023
Sted
Ballerup
Adresse
Atea, Lautrupvang 6, 2750 Ballerup

Hvad du kan forvente at få ud af at deltage:

 1. Mød Ateas adm. direktør
 2. Mød din kommende leder
 3. Mød nogle af Ateas graduates
 4. Introduktion til Ateas alsidige arbejde
 5. Indsigt i Atea som arbejdsplads
 6. Indsigt i Ateas graduateprogram
 7. Inspiration til din nye karrievej i it-branchen

Deltag hvis du:

 1. Netop har afsluttet din kandidatuddannelse eller afslutter den inden 1. februar 2024. Uddannelse er ikke væsentlig, så længe det blot er en kandidatgrad

Agenda:

 1. Indtjekning og letforplejning
 2. Velkommen og introduktion til Atea v. Kathrine Forsberg.
 3. Oplæg om graduateprogrammet v. nuværende graduates
 4. Mød din kommende leder

Der vil blive produceret video- og billedmateriale på dagen til ekstern brug bl.a. til Ateas sociale medier.  Såfremt du ikke ønsker at indgå i optagelserne, bedes du informere os på dagen.