Spring til indhold

Rundtur: Lifecycle management og it-genanvendelse

Effektiv og rentabel Life Cycle Management (LCM) bliver til stadighed mere og mere afgørende for en succesfuld forretningsmodel. I dag handler det ikke kun om at anskaffe sig det nyeste og mest effektive hardware; det handler også om at forstå og administrere hele livscyklussen for jeres it-infrastruktur. Og det er her, Ateas LCM-ydelser kommer ind i billedet. 

Få kendskab til, hvordan din virksomhed nemt kan implementere en bæredygtig og rentabel it-returneringsordning, der lever op til de højeste NATO-godkendte standarder for datasletning og compliance.

På dagen udforsker vi de 3 forskellige faser i en pc's livscyklus – Before, During & After Use, altså lige fra indkøb og implementering til vedligeholdelse og sidst end of use. Vi viser, hvordan vores omfattende ydelser kan hjælpe jer med at strømline processer, reducere omkostninger, forbedre produktiviteten og minimere nedetid og samtidig tage hensyn til miljøet.

Derudover kan du ved selvsyn se, hvordan vores it-returneringsordning lever op til de højeste NATO-godkendte standarder for datasletning og compliance. 

I løbet af arrangementet vil I få mulighed for at få hele vores certificerede livscyklusproces tæt ind på livet - med gennemgang på 2 af Ateas lokationer, hvor en del af LCM-ydelserne bliver leveret fra.

Arrangementstid
03. okt. 2023, 10:30 - 14:30
Frist for registrering
02. okt. 2023
Sted
Taastrup & Albertslund
Adresse
Taastrup – Roskildevej 325A, 2630 Taastrup / Albertslund – Roholmsvej 10 G, 2620 Albertslund
RUNDTUR: LIFECYCLE MANAGEMENT OG IT-GENANVENDELSE

Mød vores team af bæredygtighedseksperter og få svar på alle dine spørgsmål om bæredygtighed og genbrug af it-udstyr 

Dette får du ud af at deltage:

  • Indblik i, hvordan du kan implementere og transformere bæredygtige dataløsninger til forretningsmæssige fordele – både i forhold til pris, leverance og indtjening.  
  • Indblik i relevant klimadata og afrapportering, der viser dit bidrag til en bæredygtig fremtid og valide data til at styrke CSR-profil.  
  • Indblik i tekniske aspekter af genanvendelse af it-udstyr og sikkerhedsstandarder.  
  • Besvarelse af eventuelle spørgsmål 
RUNDTUR: LIFECYCLE MANAGEMENT OG IT-GENANVENDELSE

Få kendskab til, hvordan din virksomhed nemt kan implementere en bæredygtig og rentabel it-returneringsordning, der lever op til de højeste NATO-godkendte standarder for datasletning og compliance. 

Deltag, hvis du er

 

  • Leder eller beslutningstager 

  • CSR-ansvarlig 

  • It-ansvarlig