Spring til indhold

I en tid hvor AI-teknologi revolutionerer it-branchen, er det afgørende for it-faglige personer, at holde sig opdateret. Vores seminar byder på dybdegående indsigt i, hvordan AI ikke blot forbedrer brugeroplevelsen, men også optimerer driften af it-systemer og datacentre.

Hvad kan du forvente?

Skræddersyede sessioner: Lær om de nyeste AI-funktioner i Cisco Networking Cloud, der forbedrer netværksydelsen, baseret på reelle drifts- og adfærdsdata.AI i Datacentret: Oplev hvordan AI-løsninger med NVIDIA Server GPU’er effektivt kan implementeres for at levere hurtige og mærkbare fordele.Cyber Security med AI: Få indsigt i hvordan AI kan anvendes til både at identificere trusler og beskytte virksomheden gennem avanceret trusselsdetektion og automatiseret respons.AI og Collaboration: Oplev Cisco AI-assistentens rolle i at optimere beslutningsprocesser, forbedre arbejdseffektiviteten og revolutionere hybridt arbejde med Webex.

Arrangementstid
10. sep. 2024, 08:30 - 13:00
Frist for registrering
09. sep. 2024
Sted
Aarhus
Adresse
Tangen 4, 8200 Aarhus
Registrering
Deltagelse er gratis.

Demonstrationer og netværksmuligheder

Seminaret inkluderer live-demonstrationer af AI-løsninger såsom

  • Assurance 360 Health
  • AI RRM, Identity Intelligence og Intersight
  • AI Assistance og Webex

Vores deltagere får rig mulighed for at interagere ved vores demo-borde udstyret med de nyeste teknologier fra Atea og Cisco.

Derfor skal du tilmelde dig

Vi er alle meget bevidste om at AI er en nøglekomponent i denne transformation vi ser i markedet og ved at deltage i dette seminar, får du mulighed for at se og afprøve de løsninger der tænker AI som en naturlig del af brugeroplevelsen og driften.

Program

Taler: Remco Wammes, Atea
09:30-10:00
Proaktiv drift med AI

Optimal ydelse af ens netværk kræver ofte stor indsigt. For at frigøre tid og ressourcer, er der introduceret nye funktioner baseret på AI. Disse AI funktioner anvender Cisco Networking Cloud og er en integreret del af Cisco’s netværkløsninger og hjælper stærkt med til at forbedre brugeroplevelsen. Dette er baseret på de reele drifts og adfærdsdata fra netværket.

Taler: Mikael Boldsen, Atea, Henrik Stær, Cisco og Ib Hansen, Cisco
10:00-10:30
Hybrid Cloud med AI

Anvendelsen af AI undersøges i alle brancher, og krav til løsninger dukker op både i Datacentret hos IT teams, men behovet er ligeledes til stede i andre dele af virksomhederne. Lær hvordan validerede AI løsninger med Server GPU’er fra NVIDIA, kan udrulles effektivt i datacentret, således at forretningen hurtigt kan begynde at høste fordelene ved AI løsningerne.

Taler: Thomas Lund, Atea, Hans Donnerborg, Cisco
10:30-10:45
10:45-09:00
AI som en del af medarbejderens arbejdsdag

Cisco AI-assistenten udnytter en enestående bredde og skala af data for at optimere beslutningsprocesser, styrke din arbejdseffektivitet og øge sikkerheden og intelligensen i dit arbejde.

Cisco AI-assistenten til Webex revolutionerer hybridt arbejde og kundeoplevelser ved at fremme produktivitet på et hidtil uset niveau. Ved at fremskynde adgangen til relevant information kan medarbejderen tage de rigtige beslutninger og strømline kundeinteraktioner for bedre forretningsresultater.

Taler: Johnni Buchholdt, Atea, Søren Steffens, Cisco og Christian Raahave, Cisco
11:15-11:45
AI som ven eller fjende?

Kan AI revolutionere Cyber Security eller er AI en lige så stor trussel, som det kan være et værdifuldt værktøj?

I dette indlæg vil vi gennemgå hvordan AI-teknologier kan være bade en trussel for virksomheden, samt hvordan AI kan anvendes til at beskytte mod cybertrusler ved hjælp af avanceret trusselsdetektion, automatiseret respons, forebyggelse og neutralisering.

Taler: Jan Gam, atea, Kenneth Schwartz, Cisco
11:45-11:50
Taler: Remco Wammes, Atea
11:50-12:30
13:00-13:00

Talere:

Keynote

TBA

 

Hans Donnerberg

Datacenter lead, Denmark
Cisco

 

Remco Wammes

VP, Network
Atea

Henrik Stær

Director, Solutions Engineering
Cisco

 

Søren Steffens

Leader Solution Engineer
Cisco

 

Mikael Boldsen

Manager, Network
Atea

Ib Hansen

Systems Engineer
Cisco

 

Christian Raahave

Leader Sales Specialist
Cisco

 

Thomas Lund

Solution Sales Specialist
Atea

Kenneth Schwartz

Cybersecurity lead, Danmark
Cisco

 

Johnni Buchholdt

Business Development Manager
Atea

 

Jan Haslam Gam

Solution Architect
Atea

 

I samarbejde med


Har du spørgsmål til eventet?
Senad Halilovic, Senior Marketing Project Manager • Planning
Send e-mail