Spring til indhold

Kickstart din rejse mod en sikker digital fremtid! Sammen med Fortinet, giver vi dig indsigt i, hvordan vi sammen beskytter virksomheders infrastruktur. Fortinet er en global leder inden for it-sikkerhed, der tilbyder omfattende løsninger og produkter til beskyttelse mod cybertrusler i hele virksomhedens infrastruktur.

Fortinet er grundlagt for mere end 20 år siden i Sunnyvale US og har en portefølje på +730.000 kunder, egen analyseenhed – FortiGuard Labs - som overvåger trusselslandskabet, og ikke mindre end +50 Enterprise grade produkter på hylderne.

Vi udforsker Fortinets dynamiske produktportefølje, der er skræddersyet til at forsvare dig mod trusler i skyen, IT og OT, uden at sprænge dit it-budget. Få indsigt i dagens komplekse trusselslandskab og lær hvordan du selv kan iværksætte en vellykket sikkerhedsstrategi. Mød os til en dag med viden og inspiration, hvor din virksomheds sikkerhed og digitale succes er i fokus.

Arrangementstid
23. apr. 2024, 09:30 - 13:30
Frist for registrering
22. apr. 2024
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Agenda

Introduktion til dagens temaer
Taler: Lars Barenkopf, Director, Atea
Se dagens komplekse trusselslandskab og få fremhævet risici og udfordringer. Få indsigt i effektive strategier og løsninger til håndtering af trusler, herunder risikostyring og opbygning af et stærkt sikkerhedsfundament.
Taler: Ronnie Abrahamsen, Solution Architect
I forbindelse med den forøgede angrebsvektor i Danmark, nye compliance-rammeværk og måske et manglende samspil mellem IT og OT vil vi dykke ned i de modeller og produkter, vi ser fungerer bedst. Vi tager dig igennem eksempler fra ind- og udland og giver dig det overblik, du har brug for, til at sikre din infrastruktur.
Taler: Casper Ginderskov, System Engineer, Fortinet & Steffen Hansen, Senior Systems Engineer, Atea
11:45-12:30
Hør hvordan Ateas Customer Success-tilgang fører til succesfuld implementering ved hjælp af lifecycle services. Oplev hvordan sikkerhed, teknologi og brugeroplevelse sammen danner grundlaget for en vellykket digital rejse.
Taler: Lars Barenkopf, Director, Atea & Carina Rich Thomsen, Customer Succes Manager, Atea
13:15-13:30
Vi opsummerer nøgleindsigter fra dagens præsentationer og samler konkrete råd til at kickstarte din rejse mod en sikker digital fremtid. Der vil desuden være tid til at besvare spørgsmål og give yderligere perspektiver
Taler: Lars Barenkopf, Director, Atea

Du kan se frem til at møde:

Steffen Hansen

Senior Systems Engineer, Atea

Casper Ginderskov

System Engineer, Fortinet

Lars Barenkopf

Director, Atea

Carina Rich Thomsen

Customer Succes Manager, Atea

Deltag hvis du er:

 • CISO
 • CIO
 • It-manager
 • Systemadministrator
 • It-sikkerhedsansvarlig
 • Netværksadministrator
 • Sikkerhedskonsulent
 • Eller lign.

Det får du ud af at deltage:

 • Få indblik i det aktuelle trusselslandskab og fremhævede risici og udfordringer inden for it-sikkerhed.
 • Lær om effektive strategier og løsninger til risikostyring og opbygning af en stærkt infrastruktur
 • Få indsigt i Fortinets omfattende produktportefølje, designet til at beskytte mod trusler på tværs af skyen, it og OT.
 • Oplev hvordan Ateas Customer Success-tilgang, gennem life-cycle servies, fører til hurtigere og mere succesfuld implementering af IT-sikkerhedsprojekter.
ATEAS CUSTOMER SUCCES TILGANG

Ateas Customer Succes-tilgang prioriterer jeres it-sikkerhed med en unik leverancemodel, udviklet over 5 år, der sikrer en problemfri implementering samt succesfulde it-projekter. 

Leverancemodelen er baseret på Life Cycle Management, der gør det muligt for virksomheder i alle størrelser at udnytte fordelene ved en samlet leverance, der kombinerer sikkerhed, produktivitet, sund økonomi og gode brugeroplevelser. Desuden indgår produkterne med Life Cycle Management i en livsforlængende og dermed mere bæredygtig livscyklus. 

I samarbejde med