Spring til indhold

Hos Atea er vi eksperter i at få det bedste og mest brugervenlige hardware og software til at arbejde sammen, og et fantastisk eksempel på det er Cisco hardware på Microsoft software.

På dette seminar vil Atea sammen med Cisco og Microsoft vise, hvorfor mixet mellem to af markedets største collaboration-partnere, giver jer den bedste video-oplevelse og mest værdi for pengene.

Fra Cisco har vi fået Anders Mortvedt, som har arbejdet 25 år med udvikling af Ciscos video-portefølje i Oslo, til at fortælle om hybrid work inden for Cisco.

Derudover vil Steven Christensen, Western Europe Lead for Microsoft Teams Rooms, give et indblik i, hvordan Microsoft Teams Rooms i 2024 giver jer bedre mødeoplevelser.

EuroWind vil sluttelig fortælle om deres overvejelser og erfaringer med installation af Cisco videoudstyr registeret på Microsoft Teams Rooms i deres mødelokaler i hele Europa.

Få desuden et eksklusivt indblik i:

 • Hvordan I bedst tackler en fremtid med få store- og flere små mødelokaler, fordi brugerne har flere virtuelle møder generelt
 • User Adoption og vigtigheden af at kende sit møderum, muligheder og anvendelse
 • Hvordan I med en brugervenlig management platform får værdiskabende data ud af jeres mødelokaler - fra belægning og pladsudnyttelse til målinger af indeklimaet

... og meget mere!

Arrangementstid
19. mar. 2024, 08:30 - 12:30
Frist for registrering
18. mar. 2024
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Agenda

08:30-09:00
09:00-09:10

I 2023 så vi for alvor effekten af samarbejdet mellem Microsoft og Cisco indenfor videomøderum. Programmet i dag sætter fokus på, hvad vi kan forvente i 2024, og hvordan I får mest muligt ud af samarbejdet.

Taler: Johnni Buchholdt, Business Development Manager, Atea

Vellykket Hybrid Work er lig med inkluderende Hybrid Work. Det er afgørende for produktivitet og medarbejdertilfredshed, at opretholde en ensartet og ligeværdig oplevelse for medarbejdere, der arbejder på kontoret og remote. Hør Ciscos vision om emnet.

Taler: Anders Mortvedt, Sales Specialist Modern Work, Cisco

Få de seneste opdateringer om udviklingen indenfor Microsoft Teams Rooms og mulighederne for at forbedre mødeoplevelsen.

Taler: Steven Christensen, Western Europe Lead | Microsoft Teams Rooms, Microsoft
10:40-10:55
Taler: Steven Christensen, Western Europe Lead | Microsoft Teams Rooms, Microsoft og Christian Raahave, Collaboration Manager, Cisco
11:10-11:30

Hør, hvordan et adopteringsforløb kan bidrage til at maksimere udbyttet af jeres møderumsfaciliteter ved at sikre, at de anvendes effektivt og i overensstemmelse med jeres virksomheds behov og mål. Hør også hvordan vi kan sikre, at jeres medarbejdere er fuldt ud klædt på til at anvende de nye faciliteter korrekt og optimalt.

Taler: David Gustafsen, Sales Executive | Microsoft Teams Rooms, Atea og Kenneth Thorsager, Adoption Specialist, Co-Ideation

Eurowind Energy A/S vil fortælle om deres overvejelser for valg af videoudstyr til Microsoft Teams Rooms og efterfølgende dele erfaringer om implementering i ind og udland.

Taler: Line Haferbier Gade, IT Relations Manager, Eurowind Energy A/S og Kim Trinderup, Business Manager, Atea

Deltag hvis du er:

 • It-beslutningstager

 • HR-beslutningstager

 • Facility-beslutningstager

Det får du ud af at deltage:

 • Inspiration til ny møderumsstrategi som genvej til større brugertilfredshed og effektivitet
 • Nyeste viden inden for møderumsløsninger
 • Demo af de nyeste møderumsløsninger
 • Roadmap på Microsoft Teams Rooms
 • Indblik i fordelene ved at have en effektiv managementplatform for møderum

Talere

 

Kenneth Thorsager

Adoption Specialist, Co-Ideation

 

Kim Trinderup

Business Manager, Visuals & Collaboration, Atea

 

Christian Raahave

Leader, Collaboration Sales Specialist, Cisco

 

David Gustafsen

Sales Executive, Visuals & Collaboration, Atea

 

Anders Mortvedt

Sales Specialist, Modern Workplace, Cisco

 

Line Haferbier Gade

It Relations Manager. Eurowind

 

Steven Christensen

Western Europe Leads, Microsoft Teams Rooms

I samarbejde med