Spring til indhold

Oplev Kraften i Open Source Software

Har du nogensinde undret dig over, hvad der rør sig i open source-verdenen? Er du nysgerrig efter at udforske, hvordan open source software kan overgå traditionel lukket software? Så er det nu, du skal tilmelde dig Open Source Users Group-eventet hos Atea!


Hvorfor Open Source?

Open source software former i stigende grad teknologilandskabet, anvendt af alt fra små startups til store virksomheder og internetgiganter. I Atea, har vi dedikeret en hel afdeling - "Atea Open Source" - til denne revolutionerende bevægelse. Vores passion og tro på open source bunder i dets utallige fordele, herunder:

  • Bedre Exit-Strategi: Øget frihed til at skifte leverandører eller løsninger uden låsende kontrakter.
  • Højere Sikkerhed: Transparent og fællesskabsdrevet udvikling, der forbedrer sikkerheden.
  • Større Fleksibilitet: Tilpas softwaren til dine unikke behov og krav.
  • Lavere Licensomkostninger: Reducer dine omkostninger ved at undgå dyre licenser.
  • Bidrag til Fællesskabet: Muligheden for at dele løsninger og forbedringer med andre.


Vores
Expertise

Som Red Hat Premium-partner er vi stolte over at være eksperter i Red Hats omfattende portefølje af open source produkter og teknologier. Fra Red Hat Enterprise Linux (RHEL) og Ansible Automation Platform til OpenShift – vi har indsigt og erfaringer, vi gerne deler ud af.

Arrangementstid
16. apr. 2024, 10:00 - 14:00
Frist for registrering
15. apr. 2024
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Hvad kan du forvente?

Deltag i vores event og få:

  • Dybdegående indlæg om de seneste tendenser inden for open source.
  • Spændende diskussioner om fordelene og ulemperne ved open source software.
  • En unik chance for at netværke med ligesindede og branchens eksperter.
  • Inspiration til, hvordan du kan integrere open source i din virksomheds it-strategi.

Dagens speakers:

Rasmus Frey

Rasmus har arbejdet med teknologi, især open source-projekter, i over 20 år. Med en baggrund inden for udvikling, design og specifikation af digitale produkter, har Rasmus stor erfaring med at bygge bro mellem forskellige faglige kompetencer og omsætte forretningsbehov og ideer til praktiske løsninger. Han er en dygtig teknologi genbruger og sætter en ære i ikke at genopfinde hjulet for ofte. Rasmus mener, at kompetencerne og energien bør fokuseres på at forbedre eksisterende løsninger og kun opfinde nye, når det virkelig er nødvendigt.

De seneste 8 år har Rasmus været dedikeret til at udvikle og skalere open source-udvikling i den danske offentlige sektor. Han varetager rollen som sekretariatschef, generalist og evangelist i OS2 – Offentligt digitaliseringsfællesskab (os2.eu)

Kristoffer Nærland

Kristoffer arbejder som EMEA Ecosystem Specialist Sales - AppDev & AI/ML for RedHat. Han har arbejdet med open source teknologi i otte år, hvor 4 af dem har været hos Red Hat. Kristoffers passion er at hjælpe kunder med at anvende ny teknologi i samarbejde med Red Hats store partner økosystem.

Som Ecosystem Solutions Specialist i AI hjælper han kunden med at finde værdien i den generelle AI platformsstrategi og samarbejdet med partnere.

Agenda

10:00-10:20
Taler: Rune Juhl, Open Source Arkitekt
10:20-11:15
Hvad er Open Source? En fælles forståelsesramme, Open Source og udbredelsen OS2-fællesskabet
Taler: Rasmus Frey
11:30-12:30
12:30-13:15
Alle taler om AI, men hvordan ser det egentligt ud med IT brillerne på? Og hvad gør open source til en integreret del af AI på trods af at alle de store spillere i dag er closed source? Kom og hør Red Hat give en introduktion til open source AI og hvordan OpenShift er en naturlig platform til AI projekter.
13:15-13:20

Tilmeld Dig Nu!

Gå ikke glip af denne enestående mulighed for at dykke ned i open source-universet og udforske det ubegrænsede potentiale. Uanset om du er en ivrig open source-entusiast, en professionel it-specialist, eller blot nysgerrig efter at lære mere, er dette eventet for dig.

Bliv en del af fremtidens teknologi med Open Source Users Group hos Atea!

 

 

I samarbejde med