Spring til indhold

Vil du høre mere om ændringerne i VMwares produktportefølje og licensmodel? Vi dykker ned i detaljerne om ”VMware by Broadcom”, med fokus på VMware Cloud Foundation og VMware vSphere Foundation. Bliv klar til den subscription fremtid og forstå, hvad disse ændringer betyder for dig og din virksomhed. VMware by Broadcoms egne eksperter vil også være til stede på dagen.

Arrangementstid
06. mar. 2024, 09:30 - 13:15
Frist for registrering
05. mar. 2024
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Agenda

Introduktion til dagens temaer og VMwares overgang til 'VMware by Broadcom'.

Gennemgang af de nye produktpakker: VMware Cloud Foundation og VMware vSphere Foundation. Hvordan har Broadcom transformeret deres produktudvalg til disse to tilbud og hvilke fordele og muligheder tilbyder produktpakkerne?

Forklaring af de væsentlige ændringer i VMwares licensmodel. Hvordan vil disse ændringer påvirke dig og din virksomheds licenser ved fornyelsestidspunktet? Få praktiske råd om, hvordan I bedst tilpasser jer og udnytter de nye licensmuligheder.

11:30-12:15

Hør hvordan Aria Operations kan hjælpe med at optimere og forbedre din VMware-infrastruktur. Vi udforsker nøglefunktionerne og demonstrerer, hvordan de kan øge ydeevnen, identificere potentielle problemer og sikre en mere effektiv drift af dine VMware-løsninger. Få praktiske tips til at implementere Aria Operations i din nuværende VMware-miljø.

Deltag hvis du er:

 

VMware administrator

 

License manager

 

IT-Manager

 

Arkitekt

I samarbejde med