Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Contour - Rollermouse - Pro3

339,-

11,-/måned

679,-

22,-/måned

679,-

22,-/måned

629,-

20,40/måned

349,-

11,-/måned

179,-

5,80/måned

Arbejd ergonomisk med RollerMouse Pro 3

Er du en af de mange, der hver eneste dag sidder mange timer foran computeren og arbejder? Det stillesiddende arbejde kan være yderst hårdt og krævende for sener og muskler, og derfor er det vigtigt at have de rette arbejdsredskaber.

RollerMouse Pro 3 er en computermus, som kan medvirke til en langt bedre ergonomisk arbejdsstilling. Den er udviklet i et helt særligt funktionelt og modstandsdygtigt design, som er ideelt til full size tastaturer.

Du opnår en bedre arbejdsposition

En RollerMouse Pro 3 består af en let rullestav, som gør det nemt for dig at navigere cursoren rundt, uden det er nødvendigt med et fast greb om en standard computermus. Det vil give dig langt færre anstrengelser i hænder og fingre – og det kan tydeligt mærkes, når arbejdsdagen når sin ende.

Når du på den måde hviler hænderne ned foran kroppen og samtidig får en mere afslappet siddestilling, opnår du helt naturligt en langt bedre arbejdsposition. Når du sidder bedre og er mere afslappet i hele kroppen, kan du bedre fokusere på dine arbejdsopgaver.

En computermus, som du aldrig har oplevet den før

Du har måske tidligere hørt om RollerMouse Pro 2. Den yderst populære computermus er blevet videreudviklet, og resultatet er den optimerede RollerMouse Pro 3.

Der er tale om langt mere end blot en almindelig computermus – den kan nemlig gøre arbejdet for dig. Med en Contour RollerMouse Pro 3 skal du kun bruge dine fingerspidser til at styre cursoren rundt på din skærm, og det er langt bedre end at holde fast om en almindelig computermus.

Brug begge hænder til at manøvrere

Når det kun er nødvendigt med en let berøring på rullestaven, kan du bruge den anden hånd på tastaturet. Du kan nemt skifte imellem, hvilken hånd du bruger til hvad, og det er en stor fordel. Når du kan bruge hænderne skiftevis, bliver det langt mindre anstrengende for hænder og fingre at arbejde foran computeren hele dagen.

Små funktioner, der gør arbejdet langt nemmere

De mange tryk, du normalvis foretager på en mus, kan være anstrengende for dine fingre. Med RollerMouse Pro 3 kan du slippe for langt de fleste af den slags tryk, grundet de praktiske funktioner, der er indbygget.

Du har for eksempel mulighed for at vælge mellem 10 forskellige hastigheder til din cursor. Du kan også indstille, hvor hårdt du gerne vil trykke, når du udfører et klik med musen. Det er en stor fordel, når du eksempelvis med et enkelt klik har mulighed for at copy/paste på Pro 3.

Find den RollerMouse Pro 3, der passer til dig

Der findes to forskellige slags håndledsstøtter inden for RollerMouse Pro 3 serien. Du kan enten vælge mellem den klassiske Pro 3, som kommer med en kort håndledsstøtte. Den er særligt god, hvis der ikke er meget plads på skrivebordet.

Har du behov for dybere håndledsstøtte, kan du med fordel vælge RollerMouse Pro 3 Plus. Med Contour RollerMouse Pro 3 Plus opnår du en endnu større komfort grundet den ekstra underarmsstøtte, som er til stede under hele din arbejdstid.