Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Prøv gratis i 14 dage

Contours ergonomiske mus er designet til dig, der bruger en stor del af din arbejdsdag foran en computer. Med en ergonomiske mus kan du øge effektiviteten, forebygge spændinger og reducere smerter forårsaget af brug af traditionelle mus. Prøv gratis i 14 dage og oplev alle fordelene
med en ergonomisk mus.

2.199,-

66,-/måned

2.099,-

63,-/måned

1.799,-

54,-/måned

2.099,-

63,-/måned


1.989,-

60,-/måned

2.519,-

76,-/måned

2.499,-

75,-/måned

2.699,-

81,-/måned


2.609,-

79,-/måned

539,-

16,20,-/måned

279,-

8,40,-/måned

459,-

13,80,-/måned


599,-

18,-/måned

589,-

17,70,-/måned

509,-

15,30,-/måned


139,-

4,20,-/måned

Hvidt billede

Brug RollerMouse Red og undgå museskader  

De fleste har i dag et job, som kræver mange timers arbejde foran en computer. Det kan dog være hårdt for kroppen at sidde hver eneste dag og taste på et tastatur og scrolle med en mus.

Heldigvis er der en måde, hvorpå du kan gøre arbejdet foran computeren meget nemmere. Med en RollerMouse Red har du mulighed for at arbejde bedre og mere ergonomisk foran computeren og dermed mindske risikoen for museskader.

Contour RollerMouse – når du ikke vil gå på kompromis

RollerMouse Red er en serie af computermus, som er særligt udviklet til dig, der arbejder mange timer foran en computer. Det gælder, uanset om du arbejder på én eller flere skærme, for RollerMouse Red er samtidig bygget til at gøre det nemt for dig at styre skærmarealet.

Der er tale om et prisvindende design, som sikrer dig en masse variation og stor kontrol hver eneste gang. Den åbne rullestav og de mange knapper gør det muligt for dig at variere mellem at bruge højre og venstre hånd. Det har den store fordel, at sener og muskler bliver udsat for langt mindre belastning.

RollerMouse Red er noget helt særligt

Med RollerMouse Red får du langt mere end blot en almindelig computermus. Den er opbygget til at være enorm præcis, og så er den samtidig af en solid kvalitet.  

Der er tale om en helt særlig type af computermus, som er baseret på teknologi, der vil din krop det bedste. Designet er gennemtænkt, så du som bruger altid oplever at arbejde med en mus, som er behagelig, tilpasningsvenlig og udviklet til lige netop din arbejdsstilling, så du kan være mest mulig produktiv.

Hvilken RollerMouse Red er bedst for dig?

Vælger du en RollerMouse Red som dit arbejdsredskab, har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige typer. Det, du skal vælge efter, er den type af støtte, du har behov for til lige netop dit erhverv.

Den klassiske RollerMouse Red giver dig mulighed for standard støtte til dit håndled, men der er ingen tvivl om at, det vil være en støtte, der er noget ud over det sædvanlige. Det drager du gavn af på lang sigt i et stillesiddende job.  

Ønsker du en særlig dyb håndledsstøtte, kan du vælge den populære Contour RollerMouse Red Plus. Foretrækker du støtte til både underarm og hånd samtidig, kan du med fordel vælge RollerMouse Red Max.

Giv din krop gode fremtidsudsigter

Uanset om du vælger den klassiske RollerMouse Red, RollerMouse Red Plus eller RollerMouse Red Max, har du det bedste udgangspunkt for at få en computermus, der giver den støtte, som er bedst for dig.

Ved hjælp af de intelligente og intuitive funktioner, en Contour RollerMouse besidder, vil du opleve, at du arbejder mere ergonomisk, og at det vil gavne dig på sigt. Skulle dine præferencer eller behov ændre sig, er alle håndleds- og armstøtter aftagelige, så du altid har mulighed for at få den støtte, du har brug for.