Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Brug Contour RollerMouse Red og undgå museskader

Contour - Rollermouse

Prøv gratis i 14 dage
Contours ergonomiske mus er designet til dig, der bruger en stor del af din arbejdsdag foran en computer. Med en ergonomisk mus kan du øge effektiviteten, forebygge spændinger og reducere smerter forårsaget af brug af traditionelle mus. Med andre ord er en mus fra Contour det helt rette valg for dig, der har brug for høj kvalitet og et ergonomisk fokus i dit daglige arbejde. Prøv gratis i 14 dage og oplev alle fordelene med en ergonomisk mus, inden du beslutter dig. 


2.539,-

80,-/måned

2.379,-

75,-/måned

2.279,-

72,-/måned

2.379,-

75,-/måned

2.379,-

75,-/måned

3.019,-

95,-/måned

139,-

4,40/måned

2.479,-

78,-/måned

3.579,-

113,-/måned

929,-

29,30/måned

369,-

11,60/måned

599,-

18,90/måned

679,-

21,40/måned

619,-

19,50/måned

659,-

20,80/måned

389,-

11,90/måned

De fleste har i dag et job, som kræver mange timers arbejde foran en computer. Det kan dog være hårdt for kroppen at sidde hver eneste dag og taste på et tastatur og scrolle med en mus - særligt hvis der ikke er taget højde for ergonomisk arbejdsudstyr, der hjælper med at støtte kroppen i det daglige arbejde foran skærmen.

Heldigvis er der en måde, hvorpå du kan gøre arbejdet foran computeren meget nemmere. Med en RollerMouse Red har du mulighed for at arbejde bedre og mere ergonomisk foran computeren og dermed mindske risikoen for museskader.

RollerMouse Red fra Contour er den oplagte løsning til enhver virksomhed, der ønsker en mere ergonomisk og effektiv arbejdsplads. Med sit unikke design og sin præcise pegeenhed, kan du bevæge musen med minimal håndbevægelse, hvilket mindsker belastningen på dine hænder, underarme og skuldre. RollerMouse Red er nem at bruge og tilpasser sig dine bevægelser, så du kan arbejde i timevis uden at opleve træthed eller smerter. Dette er en must-have for alle, der ønsker at opgradere deres arbejdsplads til en højere niveau af komfort og produktivitet.

Contour RollerMouse red plus og max – når du ikke vil gå på kompromis

Contour RollerMouse Red er en serie af computermus, som er særligt udviklet til dig, der arbejder mange timer foran en computer. Det gælder, uanset om du arbejder på én eller flere skærme, da RollerMouse Red er bygget til at gøre det nemt for dig at styre skærmarealet.

Der er tale om et prisvindende design, som sikrer dig en masse variation og stor kontrol hver eneste gang. Den åbne rullestav og de mange knapper gør det muligt for dig at variere mellem at bruge højre og venstre hånd, hvilket medfører, at sener og muskler bliver udsat for langt mindre belastning gennem arbejdsdagen. Med andre ord er du sikret mest muligt komfort, når du laver vigtigt kontorarbejde, samtidig med at du har et pålideligt arbejdsredskab i høj kvalitet, der hjælper dig godt igennem de daglige arbejdsopgaver.

RollerMouse Red er noget helt særligt

Med RollerMouse Red får du langt mere end blot en almindelig computermus. Den er opbygget til at være enorm præcis, og så er den samtidig af en solid kvalitet. Med andre ord har du et pålideligt arbejdsredskab til rådighed, når du investerer i en Contour Rollermouse Red mus.

Der er tale om en helt særlig type af computermus, som er baseret på teknologi, der vil din krop det bedste. Designet er gennemtænkt, så du som bruger altid oplever at arbejde med en mus, som er behagelig, tilpasningsvenlig og udviklet til lige netop din arbejdsstilling, så du kan være mest mulig produktiv.

Hvilken RollerMouse Red er bedst for dig?

RollerMouse Red, RollerMouse Red Max, og RollerMouse Red Plus er tre forskellige modeller af den samme type ergonomiske mus fra Contour Design. Det, du skal vælge efter, er den type af støtte, du har behov for til lige netop dit erhverv.

RollerMouse Red er den grundlæggende model, der har en standard størrelse og funktioner. Den klassiske model giver dig mulighed for standard støtte til dit håndled, men der er ingen tvivl om at, det vil være en støtte, der er noget ud over det sædvanlige. Det drager du og dine medarbejdere gavn af på lang sigt i et stillesiddende job.  

Hvis du har endnu større krav til din mus til erhverv, så har RollerMouse Red Max en større overflade end den grundlæggende model og er designet til at give større bevægelsesfrihed og komfort til brugerne.

RollerMouse Red Plus har endnu flere avancerede funktioner end Red Max, herunder en opgraderet pegeenhed, der giver endnu større præcision og en brugerdefineret software, der giver dig mulighed for at tilpasse musen til dine specifikke behov.

Alt i alt er forskellen mellem modellerne størrelse, funktioner og præcision. Du kan vælge den model, der passer bedst til dine behov og ønsker.

Giv din krop gode fremtidsudsigter

Uanset om du vælger den klassiske RollerMouse Red, RollerMouse Red Plus eller RollerMouse Red Max, har du det bedste udgangspunkt for at få en computermus, der giver den støtte, som er bedst for dig.

Ved hjælp af de intelligente og intuitive funktioner, en Contour RollerMouse besidder, vil du opleve, at du arbejder mere ergonomisk, og at det vil gavne dig på sigt. Skulle dine præferencer eller behov ændre sig, er alle håndleds- og armstøtter aftagelige, så du altid har mulighed for at få den støtte, du har brug for. Gå på opdagelse i vores udvalg og find lige præcis den RollerMouse, der passer bedst til dine behov.