Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Dell Latitude

Dell Latitude

Dell Technologies sætter fokus på bæredygtighed med nye pc’er

Dells Latitude 5000-serie består af robuste og pålidelige pc’er, der er udviklet til medarbejdere, som arbejder mobilt og har brug for en let pc. Med de nyeste modeller sættes der yderligere fokus på bæredygtighed.

De nyeste Latitude 5000-modeller er ikke blot blevet opgraderet med en hel række nye specifikationer. Serien bliver også produceret mere miljøvenligt end førhen. Sammen med Precision 3650 er de nye modeller i Latitude 5000-serien de første pc’er, der bruger bioplast i deres design. Med bioplast reduceres kulstofaftrykket med over 50 pct. sammenlignet med brug af konventionel plastik.

Enhedernes LCD-cover indeholder 71 pct. fornyeligt og genanvendeligt materiale, som består af 20 pct. genbrugt kulfiber, 21 pct. fornyeligt bioplast og 30 pct. genanvendt plast (PCR). 

Dell Latitude 5000 - Den miljøvenlige business laptop

Med Latitude 5000-seriens designændringer1, som består af genbrugte og vedvarende materialer, betyder det, at vi vil2:

  • Spare nok energi til at drive 5.564 gennemsnitlige hjem i et helt år
  • Reducere CO2-udledninger tilsvarende den, der skabes ved at køre en bil 38.946.124 km (mere end 971 gange rundt om jorden)
  • Spare nok vand til at fylde 226 Olympiske svømmebassiner

Pc’erne er desuden EPEAT® Gold-registreret og placerer sig derfor i toppen, når det kommer til miljøvenlige pc’er på markedet. EPEAT er en uafhængig organisation, der klassificerer elektronik og hjælper forbrugere med at evaluere, hvilken effekt et produkt har på miljøet.

Der er en model til ethvert behov

Dell Latitude 5000

Dell Latitude 5000-serie
Latitude's mest tilpassede serie er nu smartere 
og slankere end nogensinde.

Dell Latitude 7000

Dell Latitude 7000-serie
En innovativ og elegant serie, der ved hjælp af AI tilpasser sig dig og din digitale hverdag.

Dell Latitude 9000

Dell Latitude 9000-serie
En serie, der er førsteklasses i alle aspekter; fra design til innovation, intelligens og produktivitet.

1Gælder Latitude 5320, 5420 og 5520.

2Estimat baseret på data afledt af livscyklusvurderinger udført i overensstemmelse med ISO 14040: 2006 og ISO 14044: 2006. Systemgrænsen for LCA er Cradle-to-Gate, hvor Gate-analysen er produktionen af den mekaniske del. Inkluderet i analysen var produktion af polymer, sprøjtestøbning, malingfremstilling og -proces. September 2020.

Oplev Dell Latitude. Elegante, lette og kraftfulde bærbare pc’er og 2-i-1 computere, der er perfekte til erhvervsbrug. Dell Latitude følger den nye teknologiske tidsalder med indbygget kunstig intelligens (IA), der løbende tilpasser sig den måde, du arbejder på, så du får en smartere, mere brugertilpasset og produktiv oplevelse.

Dells pålidelige enheder skaber et godt fundament for det moderne arbejdsmiljø med høj sikkerhed og mere intelligente og hurtigere brugeroplevelser. Med sit stilfulde design, en overlegen ydeevne og indbygget intelligens hører Dell Latitude til blandt verdens bedste virksomheds-pc’er. Den opfylder moderne medarbejderes behov for en intelligent og intuitiv enhed, der skaber rammerne for en god og produktiv arbejdsdag uden afbrydelser.

Dell Latitude 5000 – et mere bæredygtigt design

De nyeste Latitude 5000-modeller er ikke blot blevet opgraderet med en række nye specifikationer. 5000-serien byder også på et mere bæredygtigt design. Modellerne i Latitude 5000-serien er blandt de første pc’er, hvor der anvendes kulfiber og bioplast i designet. Med Latitude 5000-seriens mere miljøvenlige designændringer bestående af genbrugte og bæredygtige materialer, kan vi:

  • Spare nok energi til at drive 5.564 gennemsnitlige hjem i et helt år
  • Reducere CO2-udledninger tilsvarende den, der skabes ved at køre en bil 38.964.124 km svarende til mere end 971 gange rundt om jorden
  • Spare nok vand til at fylde 226 Olympiske svømmebassiner

Dell Latitude pc’erne er desuden EPEAT® gold-registreret, hvilket placerer dem i toppen, når det kommer til miljøvenlige pc’er på markedet. EPEAT er en uafhængig organisation, der klassificerer elektronik og evaluere, hvilken effekt et produkt har på miljøet.

Køb Dell Latitude til medarbejdere der arbejder mobilt

Dell Latitude hylder en ny æra inden for samarbejde og forbindelse, og gør det muligt at arbejde hvor som helst og når som helst. Den har en række digitale privatlivsfunktioner og en imponerende batteritid på op til 34 timer, så du kan arbejde længe på farten uden at tænke på adaptere eller strømledninger. WIFI 6e gør det muligt at oprette forbindelse hurtigere og mere sikkert, end hvad der før har været muligt. Er du på farten uden WIFI, kan du bevare forbindelsen 5G, 4G LTE eller den nye eSIM-teknologi, der kan oprette forbindelse til mange globale teleudbydere. Med andre ord er Dell Latitude som skabt til at yde på farten og det perfekte køb til medarbejdere, der arbejder mobilt.

Dell Latitude er en ideel virksomheds-pc til alle typer af brugere, og hos Atea finder du en model til ethvert behov fra Dell Latitude 5000-serie, 7000-serien og 9000-serien. Du finder også et stort udvalg af tilbehør såsom computerskærme, dockingstationer, adaptere og diverse kabler, der kan optimere arbejdssituationen med din nye Dell Latitude.