Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Dell Latitude

Dell Latitude

Gør verden til din arbejdsplads med intelligente og sikre erhvervs-pc'er med indbygget kunstig intelligens (AI).

Oplev levende farver og reducerede skadelige udledninger af blåt lys med ComfortView Plus. Skub grænserne for ydeevne, mens du holder dit system køligt og støjsvagt med Dual Opposite stikkontakt-blæsere. Og nyd dine online møder, da Intelligent Audio eliminerer baggrundsstøj hos brugere via neural støjannullering. 

Kort fortalt: Mød din PC fra Dell her på Atea eShop – vælg fx ud fra hvor mange tommer din skærm skal være.

Dell Latitude - 13 tommmer

Dell Latitude - 13 tommer


Dell Latitude - 14 tommer

Dell Latitude - 14 tommer


Dell Latitude - 15 tommer

Dell Latitude - 15 tommerBæredygtighed

Bæredygtig emballage: Det nye, 100 % genbrugs- eller vedvarende emballage* er den første emballage, der opfylder Dells 2030 moonshot-mål.

Udviklet med biobaseret plastik: Latitude er nu fremstillet med plastik fra havet, der er gendannet fra 50 km hav- og vandløb og er den første portefølje hos Dell, der anvender biobaseret plastik.

EPEAT Gold: Alle bærbare pc'er i Latitude-serien er EPEAT Gold-registrerede og opfylder de højeste kriteriestandarder i henhold til Global Electronics Council.

Dell - Bæredygtigt notebooks
Dell produkter hos Atea

En af verdens bedste virksomheds-PC’er

Oplev Dell Latitude. Elegante, lette og kraftfulde bærbare pc’er og 2-i-1 computere, der er perfekte til erhvervsbrug. Dell Latitude følger den nye teknologiske tidsalder med indbygget kunstig intelligens (AI), der løbende tilpasser sig den måde, du arbejder på, så du får en smartere, mere brugertilpasset og produktiv oplevelse.

Dells pålidelige laptops skaber et godt fundament for det moderne arbejdsmiljø med høj sikkerhed og mere intelligente og hurtigere brugeroplevelser. Med sit stilfulde design, en overlegen ydeevne og indbygget intelligens hører Dell Latitude laptops til blandt verdens bedste virksomheds-pc’er. Den opfylder moderne medarbejderes behov for en intelligent og intuitiv enhed, der skaber rammerne for en god og produktiv arbejdsdag uden afbrydelser.

Dell Latitude 5000 – et mere bæredygtigt design

De nyeste Latitude 5000-modeller er ikke blot blevet opgraderet med en række nye specifikationer. 5000-serien byder også på et mere bæredygtigt design.

Modellerne i Latitude 5000-serien er blandt de første bærbare pc’er, hvor der anvendes kulfiber og bioplast i designet. Med Latitude 5000-seriens mere miljøvenlige designændringer bestående af genbrugte og bæredygtige materialer, kan vi skabe store energibesparelser, mindske CO2-udledningen og reducere vandforbruget markant.

Den uafhængige organisation EPEAT® har givet 5000-seriens pc’er Gold-registreringen. Det placerer dem helt i front, når det kommer til miljøvenlige pc’er på markedet. 

Køb Dell Latitude til medarbejdere der arbejder mobilt

Dell Latitude hylder en ny æra inden for samarbejde og forbindelse, og gør det muligt at arbejde hvor som helst og når som helst. Den har en række digitale privatlivsfunktioner og en imponerende batteritid på op til 34 timer, så du kan arbejde længe på farten uden at tænke på adaptere eller strømledninger. WIFI 6e gør det muligt at oprette forbindelse hurtigere og mere sikkert, end hvad der før har været muligt.

Er du på farten uden WIFI, kan du bevare forbindelsen med 5G, 4G LTE eller den nye eSIM-teknologi, der kan oprette forbindelse til mange globale teleudbydere. Med andre ord er Dell Latitude laptops som skabt til at yde på farten og det perfekte køb til medarbejdere, der arbejder mobilt.

Dell Latitude er en ideel virksomheds-pc til alle typer af brugere, og hos Atea finder du en model til ethvert behov fra Dell Latitude 5000-serie, 7000-serien og 9000-serien. Du finder også et stort udvalg af tilbehør såsom computerskærme, dockingstationer, adaptere og diverse kabler, der kan optimere arbejdssituationen med din nye Dell Latitude.

*Omtrent 78 % genbrugt indhold og 22 % fornybart indhold i form af FSC-papirfiber. Omfatter ikke valgfrit tilbehør, der er føjet til bestillingen og inkluderet i kassen.