HP EliteBook - HP ProBook

HP Elitebook og Probook

HP EliteBook og HP ProBook er udviklet til den professionelle bruger – begge serier er smukt designet og let at administrere med sikkerhedsfunktioner og avancerede samarbejdsværktøjer, så du kan være produktiv hvor som helst.

HP ELITEBOOKS PÅ KAMPAGNEPRIS
Se vores 4 mest populære HP Elitebooks – alle med HP Sure View, der er verdens eneste integrerede privacy skærm, som forhindrer nysgerrige øjne i at stjæle dine data og adgangskoder.

Privacy filtret er indbygget i notebook skærmen, og kan nemt aktiveres ved at trykke på F2-tasten , hvilket reducerer op til 95% af det synlige lys, når man ser skærmen fra siden. Når filtret er aktiveret, er der derfor lukket af for nysgerrige blikke og du kan trygt arbejde i toget, på flyet eller hvor du nu end befinder sig.

HUSK TILBEHØRET 

HP EliteBook til det professionelle kontormiljø

Skal kontoret friskes op med nye bærbare computere? Så vælg en løsning, der er som skræddersyet til professionel brug, nemlig HP EliteBook. Denne enhed indeholder den bedste sikkerhed, som HP kan tilbyde. Der findes flere forskellige EliteBook-modeller, men fælles for dem alle er, at de har stor kapacitet. Dermed kan de køre talrige programmer, som andre bærbare computere giver op på.  Hvad end du anvender 800-serien eller x360-serien (en underserie til bl.a. 800), har computerne til hensigt at gøre arbejdet lettere for dig. Her hos Atea forhandler vi flere af modellerne. Se vores udvalg, og bliv klogere på, hvad vi kan tilbyde dig.

2-i-1 bærbar – 360-graders konvertibel

HP Elitebook x360 adskiller sig fra HP EliteBook 840 og HP EliteBook 830 på baggrund af særligt én funktion. Skærmen på x360-modellen kan nemlig drejes om sin egen akse. Det betyder, at du kan anvende denne HP EliteBook som en bærbar computer, men også som en tablet. Altså har enheden 2-i-1-funktionalitet. Når du vil anvende enheden som tablet, bøjer du simpelthen bare skærmen bagover, og lader tastaturet hvile på bordpladen. Denne 360-graders konvertibilitet gør det let for ansatte med mobile kontorpladser at tilpasse sig efter de mange forskellige arbejdsopgaver og arbejdssituationer, som arbejdslivet kan byde på. 840-modellen og 830-modellen har ikke denne funktion, og enheder af disse typer er derfor mest ideelle til almindeligt kontorbrug. 

HP EliteBook bærbare er blandt markedets sikreste

800-serien og HP EliteBook x360 er slanke bærbare med avanceret sikkerhed, der holder visuel hacking stangen og automatisk genopretter BIOS med HP Sure Start. Det er smart, hvis din enhed bliver udsat for virus. HP SureSense sørger for at opsnappe og uskadeliggøre ny malware, og HP Privacy Camera gør, så du kan forhindre, at kameraet optager dig, uden at du er klar over det. Disse mange egenskaber arbejder for at sikre dit privatliv og samtidig forhindre eventuelle nedbrud.

Hvordan adskiller HP EliteBook 840 og HP ELiteBook 830 sig fra hinanden?

840-modellen og 830-modellen adskiller sig fra hinanden på flere områder. Først og fremmest er de forskellige, hvad angår skærmstørrelse. Mens 840-modellen har en skærmstørrelse på 14”, har 830-modellen en størrelse på 13,3”. Denne størrelsesforskel gør også, at der er en lille vægtforskel mellem de to modeller af HP EliteBook. Denne er dog meget beskeden, og begge modeller vejer under 1,5 kg. Endelig er der også en lille forskel i skærmtykkelsen. Du bør dog vælge din EliteBook-enhed ud fra den skærmstørrelse, du er mest komfortabel med.

Enheden møder MIL-STD 810-standarden for robusthed

Alle EliteBook-computere fra HP er byggede til at kunne holde til lidt af hvert. Selvom de understøttes af en tynd og snæver ramme, er de ikke så skrøbelige, som andre bærbare på markedet er. Faktisk er de byggede til at kunne klare MIL-STD 810G-testene, der udgør standarden for udstyrs holdbarhed inden for det amerikanske militær. En HP ElikeBook er altså ikke en investering, der hurtigt går tabt. Den kan holde til at blive brugt, og du kan roligt betro en enhed til dine ansatte.

HP ProBook - sikre computere til erhvervsbrug

HP ProBook findes i flere forskellige modeller, der alle er effektive enheder til brug i kontormiljøer. Enheden byder på processorer i topklasse, hvilket giver dine ansatte mulighed for at køre alle de programmer, som de har brug for. Desuden har ProBook en lang batterilevetid, hvilket betyder, at dine ansatte kan sætte deres arbejdsplads op hvor som helst uden at skulle bekymre sig om strøm. Enheden har talrige, påskønnede funktioner, der alle bidrager til at gøre HP ProBook 650, HP ProBook 440 samt de andre modeller bedre end low-end PC’er.
Hos Atea tilbyder vi HP ProBook i flere varianter, og vi giver dig dermed mulighed for at fylde kontoret op med de nyeste bærbare computere.

Intelligent computer – tager virus i opløbet

Modellerne er ultralette, da deres kabinet er smalt og består af aluminium. Det betyder også, at du nemt kan bære computeren omkring og tage den med dig, når du skal til og fra kontoret. De er også stabile og kan faktisk klare MIL-STD-810G-testens krav til holdbarhed for blandt andet elektroniks ydeevne under ugunstige kår. 

HP ProBook tilbyder også god sikkerhed. HP Sure Sense bruger algoritmer til at komme ny malware i forkøbet. På den måde er du beskyttet mod eventuelle angreb, som almindelige antivirusprogrammer ikke har haft en chance for at finde. Skulle uheldet være ude, får du med HP Sure Start Gen5 en selvreparerende BIOS til at modvirke angreb. Desuden kan HP Sure View beskytte dig mod, at andre kan se, hvad der foregår på din skærm. Arbejder du med fortrolige oplysninger, eller sætter du pris på, at dit arbejde forbliver privat, kan du med et tryk på en knap sørge for, at din skærm bliver mørk for alle dem, der ikke kigger direkte på den. Så kan du trygt arbejde videre på din HP ProBook.

Energieffektive computere til videomøder

Med både HP ProBook 430, 440 og 650 får du kraftig ydeevne og god brugervenlighed. Computeren har desuden en EnergyStar-certificering, hvilket er din garanti i forhold til energieffektivitet. Er du interesseret i at have et beskedent strømforbrug på arbejdspladsen, kan du derfor ånde lettet op. Enheden er desuden udstyret med den nødvendige teknologi, der giver dig mulighed for at holde videomøder. HP ProBook 430 kan med sit 720p HD-kamera og sin mikrofon sørge for, at både billede og lyd kommer klart og tydeligt igennem. Med HP ProBook kan du nemt afholde videomøder. Hvor som helst og når som helst.

Kobl ProBook op til dockingskærme

HP gør det let at integrere de nye ProBook-computere på kontoret ved også at byde på HP-dockingskærme til erhvervsbrug. Kobler du din bærbare op, kan du få flere skærme i spil ad gangen. 

Dermed kan de ansatte gøre deres fysiske arbejdsområde større og på den måde arbejde mere fleksibelt og måske endda effektivt. Giv dine ansatte evnen til at veksle mellem arbejdsstationer alt afhængig af deres behov. Til de mere komplekse opgaver kan dine ansatte arbejde på flere skærme, mens rutineopgaver kan løses udelukkende på den bærbare HP ProBook.