Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Lenovo ThinkPad

Lenovo ThinkPad

Med konstant innovation og pålidelig kvalitet klarer Lenovo ThinkPad-porteføljen enhver opgave med lethed. Udvalget af enheder spænder fra kraftværker i letvægtsklassen til førsteklasses højtydende mobile workstations med de nyeste ydelsesspecifikationer og sikkerhed i topklasse – ideelt til enhver virksomhed.

ThinkPad enheder er anerkendt for lang batteridriftstid. Men når du har brug for mere strøm, er du med Rapid Charge tilbage på 80 % i løbet af frokostpausen – perfekt når du er på farten. ThinkPad-systemer er udviklet til holdbarhed. Maskinerne er testet i henhold til krævende MIL-SPEC-tests og hundredvis af kvalitetskontroller - lige fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, fra omgivelser uden tyngdekraft og til spildte væsker og tab kan du være sikker på, at de kan klare det, du udsætter dem for.

11.559,-

352,-/måned

8.541,-

260,-/måned

13.008,-

397,-/måned

15.219,-

464,-/månedLær mere om Lenovos ThinkPad serier

P-serien: Opnå ultimativ produktivitet med professionel arbejdsstationskraft og ydeevne på farten. De ISV-certificerede mobile arbejdsstationer er perfekte til meget mobile superbrugere, og leverer lynhurtig grafik og behandling – så du kan innovere frit, uanset hvor livet tager dig hen.

 • Bygget med de nyeste Intel® Core™- eller Xeon®-processorer
 • Professionel NVIDIA-grafik bygget til at håndtere de mest krævende arbejdsbelastninger
 • Militærspecifik udholdenhed, testet for robusthed og kvalitet

T-serien: Styrk dine brugere med en af Lenovos mest populære enheder, der er bygget til at give pålidelig, mobil ydeevne og konsekvent levere fremragende resultater for superbrugere. Med en T-serie enhed er du godt dækket ind – på kontoret, ude blandt kunderne og alt derimellem. Produktivitetsfremmende funktioner som en enestående batteridriftstid, lynhurtig indlæsning af filer og kraftfulde processorer holder dig kørende.

 • Superhurtig SSD-lagring og op til 11. generation af Intel® Core™-processorer med vPro
 • 12 strenge MIL-STD-tests og over 200 kvalitetskontroller
 • Hurtigt og sikkert login med Windows Hello

X-serien: Oprethold maksimal produktivitet med Lenovos kompakte og smidige bærbare computere. Disse lette enheder har masser af processorkraft og er perfekte til rejser. ThinkPad X-series enheder er designet til bærbarhed, men lad dig ikke snyde af den lille størrelse. Disse små kraftværker kan tackle ethvert job, der krydser dit skrivebord – eller dit dashboard.

 • Pålidelig produktivitet på farten med forlænget batterilevetid og hurtig opladning
 • Ultralet og mobil, startende ved kun 1,29 kg
 • Fleksibilitet fra clamshell, 2-i-1 og aftagelige formfaktorer gør det muligt at skifte mellem brug som tablet eller pc


L-serien: Støt forskellige arbejdsstile med disse lette, pålidelige 2-i-1 bærbare computere, der tilbyder kraftfuld og driftssikker ydeevne på begynder niveau. Du får Lenovos prisbelønnede tastaturer, der tåler spildt væske, sikkerhedsfunktioner og overlegne webkonferencer – alt sammen til en attraktiv og overkommelig pris.

 • Pålidelige sikkerhedsløsninger i forretningsklasse integreret af Lenovo ThinkShield
 • Fleksibel formfaktor lader medarbejdere skifte mellem at bruge som tablet eller pc
 • Pålidelig processorkraft leveret af op til 12. generation af Intel® Core™ i7

Lenovo ThinkPad L-series