Lenovo ThinkPad - NYHED!

Lenovo ThinkPad T-serie

Lenovos topserie til virksomhedsbrug, Lenovo ThinkPad T-serien, er designet til at yde og bygget til at holde og omfatter Lenovos mest tilpasningsdygtige bærbare computere. Egenskaber som lynhurtig hukommelse og avancerede lagringsmuligheder samt den nyeste teknologi fra Intel®, AMD og NVIDIA® gør ThinkPad T-serien til det ideelle valg til at tage din virksomhed til næste niveau. Udover de nyeste modeller i T-serien, kan du også vælge mellem nyheder i ThinkPad L-serien og X-serien. 

Lenovo ThinkPad T-series

ThinkPad T-serie

Robusthed, pålidelighed og stærk ydeevne, til den professionelle, der har brug for en pålidelig arbejdshest med lang batterilevetid. 

Lenovo ThinkPad L-serien

ThinkPad L-serie

Oplev den perfekte kombination af produktivitet, pålidelighed og stil.

Lenovo ThinkPad X-series

ThinkPad X-serie

Maksimal mobilitet uden at gå på kompromis med ydeevnen, med let og slankt design, samt lang batterilevetid og kraftfulde funktioner.

Den sædvanlige pålidelige kvalitet
ThinkPad er baseret på over 30 års innovation og pålidelighed, så T-serien leverer den pålidelighed, du værdsætter og forventer. Uanset om det er egenskaber, der øger produktiviteten og medarbejdernes effektivitet. 

Holder trit med dine aktiviteter på farten

Lenovo T-serien opfylder dine krav, uanset om du har brug for enorm batterilevetid med hurtigopladningsteknologi, lynhurtig filindlæsning, opstart på få sekunder eller førsteklasses grafikmuligheder. Disse kraftfulde bærbare computere holder trit med dine aktiviteter ud på de sene timer og tidligt om morgenen.

Designet til at holde
Lenovo tester ThinkPad-enheder efter 12 MIL-SPEC 810H-krav og mere end 200 kvalitetskontroller for at sikre, at de kører under selv ekstreme forhold. T-seriens bærbare computere er designet til at holde – lige fra den arktiske vildmark til ørkenens sandstorme, under forhold uden tyngdekraft til spildte væsker og tab.


Lenovo Premier Support