Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Lenovo notebooks

Notebooks er din lette vej til den digitale omverden.

Med notebooks fra Lenovo kan du hurtigt og let skabe en bærbar arbejdsstation, hvor end du befinder dig i verden. 
Det er med andre ord din mobile underholdnings- gamer- eller arbejdsplads. Her finder du et bredt udvalg af Lenovo notebooks, når du har brug for stærke
bærbare computere, der kan leve op til de stationæres standarder.

Lenovo Notebooks T-serien

T-serien
Ydeevne og holdbarhed i den førende serie af notebooks.

Lenovo Notebooks L-serien

L-serien
Stærke og funktionelle bærbare computere, der passer til formålet.

Lenovo notebooks P-serien

P-serien
Lynhurtige bærbare 
arbejdsstationer.

Lenovo notebooks – til arbejde og underholdning 

Lenovo notebooks til kreativt arbejde

Skal du bruge en bærbar computer til design og kreativt arbejde? Så har du brug for en stærk bærbar til at opfylde dit behov. Lenovo har udviklet bærbare computere med stor krypteringssikkerhed og robust biometrisk sikkerhed, samtidig med at du får masser hukommelses- og lagerkapacitet.

Det betyder altså, at du ikke behøver en fysisk stor stationær computer for at få det meste ud af din notebook. Her på siden finder du Lenovo bærbare computere med den nyeste grafikteknologi, imponerende skærme og lyd, så du netop får det bedste ud af din tid i selv krævende programmer.

Er du ikke en helt så seriøs gamer, men du derimod nyder at spille computerspil på et lavere plan, har vi også Lenovo-varianter, der både passer til dit behov og pengepung.

Notebooks til studie- og arbejdsbrug

På studie eller arbejde er det vigtigt med et arbejdsredskab, der er robust, mobilt og driftssikkert. Her på siden finder du flere notebooks fra Lenovo, der egner sig særligt godt til studie- og arbejdsbrug. Den lange batteritid, som varer hele dagen, og de mange tilslutningsmuligheder gør en notebook til et oplagt arbejdsværktøj, hvad enten det er på studiet eller på jobbet.

Gå eksempelvis efter et let og tyndt design, hvis du ofte er på farten. Den tynde notebook er let at transportere rundt, hvis du arbejder fra tog, eller du skal bruge et smart men kvalitetssikkert redskab til videokonferencer og andet, der kræver, at du fragter din bærbare computer meget. På den måde får du et effektivt og produktivt hjælpemiddel, hvor end du befinder dig.

Slå to fluer med ét smæk i 2-i-1 notebooks

Du kan også vælge blandt vores udvalg af innovative Lenovo 2-i-1 notebooks. Med det nyeste inden for touchskærme-teknologien høj processorkraft og stor grafisk effektivitet får du det perfekte redskab til at slå to fluer med ét smæk. Med en 2-i-1 notebook fra Lenovo får du det bedste fra begge verdener i et mobilt værktøj, der forener produktivitet og håndværk i én og samme notebook.

Den dynamiske skærm på den kraftfulde bærbare computer tilpasser sig dine behov og krævende arbejdsopgaver. Med den multifunktionelle skærm er du kun ét klik fra at have tastatur, bog og notesblok i ét og samme produkt. Skriv, notet og tegn, som du lyster, med den medfølgende Bluetooth pen, der kan fange selv de mindste detaljer med kirurgisk præcision.

Vælg notebooks efter smag og budget

Her på siden finder du Lenovo notebooks, der alle deler deres elegante design og kraftfulde ydeevne. Der er både noget til dig, der skal bruge den bedste grafiske oplevelse, og til dig, der altid er på farten, men som har brug for en driftssikker og pålidelig, smart notebook. Uden at gå på kompromis med produktivitet og design finder du notebooks fra Lenovo i forskellige prisklasser, så du kan vælge præcis den model, der bedst matcher behov og pengepung.