Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

En Lenovo bærbar er din vej til den digitale omverden

Lenovo notebooks

En Lenovo bærbar er din vej til den digitale omverden

Med bærbar fra Lenovo kan du hurtigt og let skabe en bærbar arbejdsstation, hvor end du befinder dig i verden. En mobil arbejdsplads med en høj ydeevne og i et stilfuldt design. Her på siden finder du et stort udvalg af Lenovo bærbare fra alle de populære serier fx Lenovo ThinkPad og Lenovo Yoga, der, til trods for deres lette design og mobilitet, lever op til stationære computeres standarder.  

T-serien

T-serien
Ydeevne og holdbarhed i den førende serie af notebooks.

L-serien

L-serien
Stærke og funktionelle bærbare computere.

E-serien

E-serien
Lynhurtige bærbare arbejdsstationer.

X-serien

X-serien
De bedste fra teknologien, får du med X-serien. 

ThinkBook

ThinkBook
Bygget til virksomheder, designet til dig.

Lenovo Yoga

Lenovo Yoga

Stilfuld, ultra tynd & ultra let.

Lenovo laptops til business, underholdning og kreativt arbejde

Er du på udkig efter en bærbar computer til kreativt arbejde og designopgaver, har du brug for en, der kan køre de tunge programmer, du typisk vil bruge. Lenovo har udviklet bærbare computere med stor krypteringssikkerhed og robust biometrisk sikkerhed, samtidig med at du får masser hukommelses- og lagerkapacitet. Det betyder altså, at du ikke nødvendigvis behøver en stationær computer. Her på siden finder du Lenovo laptops med den nyeste grafikteknologi, imponerende skærme og lyd, så du netop får det bedste ud af din tid i selv krævende programmer.

Lenovo bærbare er ideelle som arbejdscomputere, da de er robuste, mobile og driftssikre. Den lange batteritid, der lader dig være online en hel dag, og de mange tilslutningsmuligheder gør den til et oplagt arbejdsværktøj på (hjemme)kontoret såvel som på farten. 

Gå eksempelvis efter et let og tyndt design, hvis du ofte er på farten. Den tynde notebook er let at transportere rundt, hvis du arbejder fra tog, eller du skal bruge et smart men kvalitetssikkert redskab til videokonferencer og andet, der kræver, at du fragter din bærbare computer meget.På den måde får du et effektivt og produktivt hjælpemiddel, hvor end du befinder dig. 

Slå to fluer med ét smæk med Lenovo 2-i-1

Du kan også vælge blandt vores udvalg af innovative Lenovo 2-i-1 notebooks. Med det nyeste inden for touchskærme-teknologien, høj processorkraft og stor grafisk effektivitet får du det perfekte redskab til at slå to fluer med ét smæk. Med en 2-i-1 notebook fra Lenovo får du det bedste fra begge verdener i et mobilt værktøj, der forener produktivitet og håndværk i én computer.

Den dynamiske skærm på den kraftfulde bærbare computer tilpasser sig dine behov og krævende arbejdsopgaver. Med den multifunktionelle skærm er du kun ét klik fra at have tastatur, bog og notesblok i ét og samme produkt. Skriv, notér og tegn, som du lyster, med den medfølgende Bluetooth pen, der kan fange selv de mindste detaljer med kirurgisk præcision.

Lenovo notebooks til enhver smag

Fælles for Lenovo Notebook er deres elegante design og kraftfulde ydeevne. Der er både noget til dig, der skal bruge den bedste grafiske oplevelse, og til dig, der altid er på farten, men som har brug for en driftssikker, pålidelig og smart notebook. Uden at gå på kompromis med produktivitet og design finder du notebooks fra Lenovo i forskellige prisklasser, så du kan vælge præcis den model, der bedst matcher dit og virksomhedens behov.