Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Lenovo workstations – stabilt og effektivt arbejdsudstyr

Lenovo Workstations


Lenovo workstations – stabilt og effektivt arbejdsudstyr

I vores digitale samfund er det vigtigt at have et driftssikkert og højtydende arbejdsredskab ved hånden. 

Her er workstations uundværlige. Hvad enten der er tale om videoproduktion, 3D, arkitektarbejde, økonomistyring eller grafisk design, som alle er krævende arbejdsopgaver for en computer, har du brug for en workstation, der yder stor stabilitet og kraft til dit arbejde. 

Her på siden har vi samlet Lenovo workstations, som alle har de afgørende egenskaber til udfordrende opgaver.


Workstation Lenovo - Desktop

Workstations - Desktop
Ekstra stor driftsikkerhed og ydeevne.
Workstations til alle de behov og selv de mest krævende opgaver

Workstations fra Lenovo holder, hvad de lover. Du får driftssikkerhed og ydeevne fra øverste hylde. Og arbejder du i brancher, der kræver stor stabilitet, effektivitet og produktivitet, er en workstation uundværlig. Den er udviklet til hele tiden at levere en problemfri og høj ydeevne i døgnets 24 timer. Med en workstation får du en station, der er udviklet efter de applikationer, den skal anvendes til. Gennem hundredvis af tests sikrer workstations, at du får en stabilitet og ydeevne, som en almindelig pc ikke kan hamle op med. Derfor er du også sikker på at undgå driftsforstyrrelser, så du dermed opnår et mere stabilt arbejdsmiljø.

Lenovo bærbar workstation til dig, der har brug for et mobilt og stærkt arbejdsredskab

Har du brug for den store ydeevne fra den traditionelle workstation, men mobiliteten fra en bærbar computer? Alt det får du i Lenovos revolutionerende ThinkPad P-serie. Her forenes mobiliteten fra den bærbare computer med produktiviteten og effektiviteten fra workstations i én og samme mobile pc.

Det tynde og lette design gemmer på overraskende kraft med lynhurtig grafik og databehandling og ikke mindst den nyeste avancerede teknologi. I de elegante og stærke bærbare workstations får du et redskab, der uden problemer gør det muligt for dig at bruge vigtige applikationer. Det er din sikkerhed for, at du får en effektiv og produktiv mobil workstation, der opfylder dine behov, hvad end det er i en industri- eller arkitektvirksomhed – eller en hvilken som helst anden branche.

Lenovo ThinkStation når du har brug for ekstra stor ydeevne

Har du brug for ekstra stor ydeevne, er Lenovos ThinkStation P-serie et effektivt hjælpemiddel på din arbejdsplads. Og uanset hvilken arbejdsplads, den skal bruges til, kan du være sikker på, at du får en driftssikker og stabil kollega, der leverer tårnhøj ydeevne. Det gælder, hvad enten du sidder med grafisk modelarbejde, tungt arkitektarbejde eller andre former for krævende arbejdsprocesser.

En desktop workstation som Lenovo ThinkStation er din sikkerhed for, at du altid får stabil, kraftfuld og ikke mindst driftssikker hjælp til at løse de udfordrende arbejdsopgaver. Du kan frit vælge den desktop workstation, som bedst passer til din arbejdsplads – Lenovo leverer alt fra verdens mindste workstations til tower-computere og pladsoptimerende SFF-computere.

Har du brug for en bærbar workstation, eller har du i højere grad brug for en desktop workstation? Arbejder du meget på farten, er det selvsagt det mest optimale for dig at vælge blandt de bærbare workstations uden du behøver gå væsentlig på kompromis med effektivitet, stabilitet og ydeevne. Møder du derimod hver dag ind på en fast kontorplads, kan det i stedet være blandt vores desktop workstations, du skal finde din nye workstation.