Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Microsoft Surface PRO

Surface Pro 7 for Business
Hos Atea finder du den nyeste model af den mest populære 2-i-1 computer, der er på markedet lige nu, nemlig Surface Pro 7, der har Intel 10. gen. processor, der sørger for en mere end dobbelt så god præstation end den tidligere model. Nu er computeren også udstyret med USB-C samt fastcharge, så den nye Pro 7 kan på blot en time lade op fra 0 til 80 %. Det giver dig mulighed for hurtigt at lade computeren op, når du er på farten, eller inden du skal ud ad døren. 

En særligt smart detalje ved denne nye model er en ny mikrofon, som Microsoft har udviklet. Mikrofonen filtrerer støj fra, så du uden problemer kan afvikle virtuelle møder i omgivelser, hvor der er støj. Det kan blandt andet være en stor fordel, hvis du arbejder hjemmefra, og børnene leger i værelset ved siden af, eller hvis du arbejder i et åbent kontor.

Hvis du kan se fordele i disse fine detaljer, så køb Surface Pro allerede i dag.

4.999,-

146,-/måned

8.299,-

242,-/måned

7.099,-

207,-/måned

8.299,-

242,-/måned


12.499,-

364,-/måned

10.499,-

306,-/måned

8.099,-

236,-/måned


7.196,-

210,-/måned

8.525,-

248,-/måned

10.499,-

306,-/måned

En 2-i-1 til alle de måder, du arbejder på 

Computeren fra Surface-familien er en ultralet og alsidig 2-i-1-laptop, som du uden besvær kan passe ned i en rygsæk eller i en attachemappe. Computeren er udstyret med en 12,3" touchskærm, som blandt andet gør det nemt og hurtigt for dig at navigere på computeren samt lave illustrationer.

Computeren indretter sig efter dig, og den er udstyret med hurtigere processor og flere porte. Endelig rækker dens batterilevetid1 til hele dagen.

Med den nye model har Microsoft lanceret tilbehør i to forskellige farver, så du kan tilpasse dit computerudstyr efter dine personlige præferencer. Du kan finde tilbehøret i en rød og en blå udgave.

Microsoft tilbehør

FÅ UDVIDET SERVICE OG SUPPORT

987,-

29,70,-/måned

1.979,-

60,-/måned

Surface Pro 7 for Business

Surface Pro: Meget tynd og alsidig

Den nye Microsoft Surface Pro 7 er blot 8,5 mm bred og vejer 775 g. Derfor er den meget nemt at have med på farten, uanset om du er i bil eller på gåben. Du kan tage den med dig over alt og få glæde af computerens specifikationer, uanset hvor du befinder dig.

Den nye model, der har mere kraft end tidligere modeller, kommer med en kraftfuld Intel® Core™-processor samt et bedre batteri og en bedre grafik. Den har også flere multitasking-forbindelser. 

Windows understøtter Surface Pro med alle de Windows-funktioner, du kender og anvender i din arbejdsgang og i privaten.

Forbind, skab og få komfort

Arbejd og spil overalt. Fordi Surface-modellen kan anvendes både som en bærbar computer og en tablet, og fordi den har bedre forbindelser med USB-C®- og USB-A-porte, giver denne computer dig de bedst mulige forudsætninger for både at arbejde og bruge computeren til spil. Den er velegnet både til kontoret og i privaten. Ligegyldigt hvad dit formål er, vil du få glæder af denne computer. Med en række innovative funktioner indretter den tynde og lette Microsoft Surface Pro 7 sig efter dine behov. 

  • Meget slank og let: Startvægt fra 775 g.2
  • Arbejd på din måde: Med den innovative, indbyggede kickstand og det aftagelige Surface Signature Type Cover* kan du ændre modellen fra en tablet til en bærbar computer.
  • Vær kreativ på en komfortabel måde: Sænk kickstanden til studiotilstand og arbejd i en vinkel, der er naturlig, når det kommer til at skrive og tegne med Surface Pen* og touch.

Desuden har modellen masser af lagerplads. Du får ikke blot Microsoft Surface Pro med 64GB, men Microsoft Surface Pro med 256GB eller mere.

Computeren forsyner dig altså med masser af muligheder for at effektivisere din brug samt for at opnå den bedst mulige komfort.

Personliggør din Surface Pro med signaturtilbehør

Til computeren findes forskelligt tilbehør, som kan være med til at sætte et personligt præg på den. Tilbehøret findes i flere forskellige farver, der kan bidrage til at pifte din computer op og øge din oplevelse af et smart design endnu mere. Du kan vælge at tilkøbe udstyret i én farve, eller du kan blande flere forskellige, alt afhængig af dine egne præferencer. Det giver dig mulighed for at gøre din computer mere personlig.

Du får den optimale oplevelse ud af din Surface Pro 7, hvis du personaliserer den med vores Signature Type Cover,* Surface Pen* og Surface Arc Mouse* – de fås i flere forskellige farver, som du kan blande3 efter dine ønsker.

Næste generations kraft

Computeren fra Surface-familien indbyder til innovation og kreativitet, og uanset hvor du befinder dig, eller hvad du foretager dig, kan du sætte gang i dine idéer med kraften fra den nye Surface Pro 7, der altid er klar til at understøtte din kreativitet. Ved hjælp af den kraftfulde Intel® Core™-processor, hurtig opladning, batterilevetid1 til hele dagen og Instant On kan du altid nemt og hurtigt vende tilbage til arbejdet, når du føler dig inspireret. Det er et Surface Pro tilbud, du ikke kan sige nej til.

Ved hjælp af kickstand og Surface Signature Type Cover*, kan du omdanne din tablet til en bærbar computer.

Er du på udkig efter en ny computer, der er alsidig, effektiv og nem at have med på farten? Så køb Microsoft Surface Pro i dag.

*Tilbehør købes seperat.  
1
Surface Pro 7: Op til 10,5 timers batterilevetid ved almindelig Surface-brug. Testen blev udført af Microsoft i september 2019 ved at bruge forproduceret software og en forproduceret Intel® Core™ i5-enhed med 256 GB lagerplads og 8 GB RAM. Testen bestod af en fuld batteriafladning med en blanding af aktiv brug og moderne standby. Den aktive brug består af (1) en webbrowsingtest, hvor der blev tilgået 8 populære websteder over flere åbne faner, (2) en produktivitetstest med Microsoft Word, PowerPoint, Excel og Outlook og (3) enheden i brug med inaktive programmer. Alle indstillinger var standard undtagen skærmens lysstyrke, der var indstillet til 150 nits med automatisk lysstyrke deaktiveret. Wi-Fi var tilknyttet et netværk. Batterilevetid varierer betydeligt med indstillinger, brug og andre faktorer.
2Vægten er uden Type Cover.
3De tilgængelige farver til Type Cover (sælges separat) og Surface Pro 7 kan variere efter marked og konfiguration.