Spring til indhold

Det øgede trusselsbillede skaber stigende krav til forretningen. For hvordan sikrer man medarbejdere og virksomhed bedst muligt i en digital tidsalder, uden det begrænser de daglige arbejdsgange? 

Dette kommer vi til at sætte fokus på ved dette seminar, hvor vi dykker ned i, hvordan du bedst klæder din virksomhed på til nutidens trusselsbillede.  

Derudover vil vi berøre, hvordan kunstig intelligens (AI) og sikkerhed kan fungere i samspil og vi vil kigge nærmere på værdien af forskellige nye teknologier og løsninger inden for Microsoft security, compliance og identity, samt give et konkret indblik i, hvordan du bedst muligt implementerer dem i din organisation.  

Arrangementstid
01. nov. 2023, 09:00 - 14:00
Frist for registrering
01. nov. 2023
Sted
Aarhus
Adresse
Atea Aarhus, Tangen 4, 8200 Aarhus

Dette event er til dig der er:

Ledelse og IT pro´er med identity security og compliance som fokusområde. 

Det får du ud af at deltage:

  • Indblik i markedstrends inden for security og compliance; Hvad skal I være opmærksomme på? 
  • Hvordan du bedst klæder din virksomhed på til nutidens trusselsbillede; Vi kigger ind i strategier og best practice for at styrke din organisations sikkerhed og beskytte jer mod fremtidige trusler. 
  • Hvordan AI og security kan fungere i samspil; Vi ser nærmere på de muligheder kunstig intelligens skaber i et sikkerheds- og compliancemæssigt perspektiv. 
  • Vigtigheden af identitetssikkerhed og governance. 

Agenda

Velkomst og information om dagen
Taler: Sebastian Bredsdorff, Business Development Manager, Atea 
Security og compliance: Hvor står vi i dag?
  • Microsoft security- og compliance rejse - hvor er vi nu og hvor er vi på vej hen? 
  • Security Copilot  
Taler: Jesper Friisgaard Mortensen, Solution Architect, Microsoft 
10:30-10:45
10:45-11:05
NIS2 og ISO
Taler: Anders Høgh Olesen, Manager Security Services, Atea
Effektiv identitetsstyring: Nøglen til sikkerhed

Forstå, hvorfor effektiv identitetsstyring er en afgørende faktor for din organisationens sikkerhed. Opdag, hvordan Microsoft Entra ID (tidligere Azure AD), automatisk kan sikre korrekt adgangsstyring til apps og tjenester på det rigtige tidspunkt. Hvordan detaljeret indsigt i adgangsmønstre og adfærd kan gøre det lettere at opdage uregelmæssigheder og reagere øjeblikkeligt

Taler: Thomas Rysgaard Godsted, Lead Architect; Atea
11:40-12:20
Microsoft 365 Security

Microsoft Defender 365 er en produkt suite til virksomheder, før og efter et sikkerhedsbrud. Det er essentielt, at vi er i kontrol for at kunne 

registrere, analysere, forebygge og agere på tværs af endpoints, identiteter, mail, programmer, og dermed afværge et eller flere sofistikerede angreb. 
Microsoft Defender 365 består af forskellige produkter og løsninger, der arbejder sammen om at beskytte virksomheder mod forskellige trusler,f.eks. malware, phishing, ransomware, kompromittering af virksomhedsdata, skygge IT og meget mere. Uden kontrol famler vi i mørket.

Taler: Henrik Erik Hoe Nielsen, Teknologi Arkitekt, Atea 
13:00-13:15
Purview: Beskyttelse og dataindsigt

Få en praktisk gennemgang af, hvordan Purview kan hjælpe dig med at skanne og klassificere data på tværs af dataplatforme, og hvordan denne dataindsigt kan hjælpe til at sikre at vi overholder f.eks. GDPR.  

Opdag, derudover hvordan du med hjælp fra AI kan beskytte organisationen mod datalæk (bevidste og ubevidste).

Taler: Michael Mammen, Arkitekt, Atea 
Afslutning og tak for idag
Taler: Sebastian Bredsdorff, Business Development Manager, Atea

Eventet afholdes i samarbejde med Microsoft