Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Smart. På alle måder.

iPhone XR har den mest avancerede LCD-skærm i en smartphone – en 6,1" Liquid Retina-skærm med branchens mest præcise farvegengivelse og et innovativt design med baggrundsbelysning, som strækker skærmen helt ud i hjørnerne.1 Den fås i seks nye flotte farver og har avanceret Face ID, så du kan låse din iPhone op, logge ind i apps og betale med et enkelt blik – på sikker vis. A12 Bionic-chippen med næstegenerations Neural Engineanvender maskinlæring i realtid for at forbedre den måde, du oplever billeder, spil og augmented reality m.m. på. Et banebrydende 12 MP kamerasystem med Portræt-funktion, Portrætlys, en forbedret bokeh-effekt og den nye Dybdekontrol. Designet er vandafvisende.2 Og med iOS 12 – verdens mest avancerede styresystem til mobileenheder – får du stærke nye værktøjer, der gør iPhone mere personlig end nogensinde før.

Vigtigste egenskaber

  • 6,1" Liquid Retina-skærm (LCD)1
  • Støv- og vandafvisende (IP67-klassificeret), maks. dybde på 1 meter i op til 30 minutter2
  • 12 MP kamera med OIS og 7 MP TrueDepth-kamera på forsiden – Portræt-funktion, Portrætlys, Dybdekontrolog Smart HDR
  • Face ID til sikker autentificering og Apple Pay3
  • A12 Bionic-chip med næstegenerations Neural Engine
  • Trådløs opladning – virker med Qi-opladere4
  • iOS 12 med Memoji, Skærmtid, Genveje i Siri og Group FaceTime5

Juridisk tekst

Tredjepartssoftware sælges separat.
1Skærmen har afrundede hjørner. Målt som et rektangel er skærmen på iPhone XR 6,06" diagonalt. Det faktiskevisningsområde er mindre.
2iPhone Xer stænk-, vand- og støvafvisende. Den er testet under kontrollerede forhold i et laboratorie og erIP67-klassificeret i henhold til IEC-standard 60529 (maks. dybde på 1 meter i op til 30 minutter). Stænk-, vand- ogstøvafvisningsgraden er ikke permanent og kan formindskes ved almindelig brug. Undlad at oplade en våd iPhone. Se i brugerhåndbogen, hvordan du rengør og tørrer den. Garantien dækker ikke væskeskade.
3Apple Pay er ikke tilgængelig i alle lande. Se en liste over lande og områder med Apple Pay på www.apple.com/dk/ios/feature-availability/#apple-pay.
4Trådløse Qi-opladere sælges separat.5Group FaceTime fås senere på året via en softwareopdatering til iOS 12.