Spring til indhold

Sådan udnytter du potentialet og får styr på det nye EU-direktiv!  

Atea Live om Life Cycle Management er skræddersyet til virksomheder og organisationer, der ønsker en nem og brugerfokuseret hverdag i forhold til indkøb, drift og levetidsforlængelse af deres it-udstyr. Samtidig viser webinaret, hvordan virksomhedens udstyr automatisk kan indgå i en mere bæredygtig livscyklus med sparede naturressourcer og lavere energiforbrug. 

Det er ikke tilfældigt, at vi tilbyder dette Atea Live netop nu. Den nærmest eksponentielle stigning i antallet af tilgængelige enheder på markedet samt medarbejdernes hybride arbejdsform gør styringen af fx pc’ernes livscyklus mere kompliceret og dyrere, end nogensinde før. 

Arrangementstid
13. jun. 2023, 09:00 - 11:15
Frist for registrering
13. jun. 2023
Sted
Online via. Microsoft teams
ATEA LIFE CYCLE MANAGEMENT

Life Cycle Management gør det muligt for organisationer og virksomheder af alle størrelser at udnytte fordelene ved en samlet leverance, der kombinerer sikkerhed, produktivitet, sund økonomi og gode brugeroplevelser. Desuden indgår produkterne med Life Cycle Management i en livsforlængende og dermed mere bæredygtig livscyklus.  

Bæredygtighed og grønnere it-drift

Netop bæredygtighed og grønnere it-drift kommer fremover til at optage mere tid hos landets CIO’s. Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. Direktivet betyder, at alle større virksomheder skal kunne dokumentere it-infrastrukturens klimabelastning - herunder miljøkonsekvenserne fra produktion, drift og returnering. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata. 

Desuden får du på dette Atea Live adgang til skarpe sessioner, der behandler problemstillingerne ifht. valg af leverandør, valg af hardware, forventet levetid på produkterne samt fordele og ulemper ved at købe brugt it-udstyr. Webinarets underliggende præmis er, at alle de løsninger, som indgår i Life Cycle Management, skal have fokus på gode brugeroplevelser.   

ATEA LIFE CYCLE MANAGEMENT

Fra 2024 træder et nyt EU-direktiv, Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD), i kraft. På webinaret gennemgår vi, hvordan din virksomhed med fokus på it-afdelingerne og Life Cycle Management allerede nu kan begynde rejsen mod compliance og verificérbare bæredygtighedsdata. 

 

Program

 

Hvordan ser fremtiden ud for vores it-produkter?  

Alle producenter jagter i øjeblikket længere levetider for brugernes it-produkter. Men hvad betyder en længere livscyklus for enhedernes sikkerhed, og hvordan sikrer producenterne, at alle produkter kan opgraderes med de nyeste patches – i dag og 6 år frem i tid? 

  • Mød Dell, Lenovo og HP i en åben paneldebat
Hvordan opnår I som virksomhed den laveste TCO på jeres devices? 

Er det dyrt at købe for billigt? Flere og flere virksomheder har fokus på pris og performance, men kan der være god økonomi i at købe et high-end produkt frem for et billigere? 

  • Hør Ateas take på disse udfordringer, og hvordan vi i dagligdagen rådgiver vores kunder til det strategisk rigtige produkt. 
Hvad betyder EU’s taksonomi, CSRD, Scope 1-3 i praksis for it-afdelingen? 

Fra 2024 skal virksomheder kunne dokumentere deres klimabelastning fra it-infrastrukturen. Men hvordan, og hvilke værktøjer skal du bruge? I denne session gennemgår vi betydningen af Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) og EU-taksonomien. Vi viser desuden, hvordan din virksomhed fremmer bæredygtige forretningsprocesser og investeringsbeslutninger gennem verificérbare data.

Tryg forsikring om Life Cycle Management og brugeroplevelsen

Hvad betyder det for brugeroplevelsen, trivslen og produktiviteten, når medarbejderne hos Tryg forsikring selv vælger deres favorit it-udstyr? Hør Tryg fortælle om oplevelserne og erfaringerne, når alle elementerne i Life Cycle Management kombineres.  

Niels Vorum-Petersen, Head of Siam, Sam & Sourcing, Tryg Forsikring

 

 

Eventet afholdes i samarbejde med