Kurv

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Vi anbefaler ergonomiske produkter

Ergonomi

Mere trivsel og højere produktivitet - tænk din krop ind i virksomheden.

Indrømmet. Der findes ingen produkter på markedet, der kan fjerne det faktum, at et arbejdsliv foran computerskærmen er en belastning for kroppen. Undersøgelser viser, at specielt nakke, skuldre, ryg arme og hænder er sårbare over for stillesiddende kontorarbejde.

Den gode nyhed er, at vi sammen med en række håndplukkede producenter kan tilbyde dig gennemtestede- og topdesignede arbejdsredskaber, der fremhæver kroppens naturlige bevægelsesmønstre samt nedsætter den daglige belastning væsentligt – også selvom du til hverdag yder dit maksimale foran en skærm. 

Her på siden giver vi dig et hurtigt overblik over de bedste ergonomiske topprodukter på markedet, der både kan nedsætte sygefraværet og højne trivslen og dermed produktiviteten i din virksomhed. 

Ergonomi - Rullemus
Ergonomi - Mus
Ergonomi - Tastatur
Ergonomi - Riser og stands
Ergonomi - Arm og håndledsstøtter
Ergonomi - Måtter og diverse støtter
10 gode råd om ergonomi

Vi bruger ca. en tredjedel af vores liv foran en computer - og udvikler ofte dårlige vaner, der kan give stress og belastningsskader. Vi giver dig her 10 nyttige tips, der kan hjælpe dig med at få en sundere og mere effektiv arbejdsdag.

1. Lyt til din krop

Vær opmærksom på den måde, du arbejder på - og på de bevægelser, du laver med din krop. Vi har hver vores måde at tilpasse vores kropsholdning og bevægelsesmønstre på for at forebygge museskader.

2. Skift arbejdsstilling

Hvis du ændrer indstillingen af dit arbejdsbord, når du begynder om morgenen - og ændrer den igen ved frokosttid, er det til stor gavn for din krop. Vi glemmer ofte at skifte stilling, fordi vi er midt i noget, så et godt sted at starte er at ændre på de daglige rutiner.

3. Ret dig op

Sørg for at variere din siddestilling. Forsøg at sidde ret på stolen, så størstedelen af din vægt hviler på benene og ikke på lænden. Det er med til at holde ryggen rank.

4. Brug genvejene

Benyt genvejstasterne på tastaturet for at undgå unødvendige klik - og at række efter musen, hvis du sidder med en traditionel computermus. Du kan arbejde hurtigere med genvejstaster - og belaster ikke musklerne i armen, skulderen og halsen ved at række efter musen.

5. Sørg for at have nok plads

Skab plads under og oven på dit bord, så du har mulighed for at skifte arbejdsstilling. Et rodet arbejdsbord kan også være en kilde til stress og irritation, der kan være med til at forværre museskader.

6. Bevæg dig

Rejs dig fra dit bord, når det er muligt. Når du er aktiv, stimulerer du blodomløbet, så du får ny energi. Et godt eksempel: Når du skal give din kollega en besked, så rejs dig og gå hen til vedkommende i stedet for at sende en mail.

7. Hold pause

Hold fem minutters pause hver time. Det hjælper kroppen til at slappe af, og tvinger dig til at skifte arbejdsstilling. Du skal måske alligevel ud og hente en kop kaffe eller et glas vand.

8. Gør dig det behageligt

Sørg for at hvile armene på arbejdsbordet og fingrene på tastaturet og musen. Belastning af leddene er tit årsag til spændinger i arme og hænder.

9. Den rigtige position

Næse og fødder skal helst pege samme vej, når du sidder ved dit arbejdsbord. Hvis du vrider kroppen, kan det medføre smerter og ømhed - ikke alene i ryggen men også i resten af kroppen.

10. Designet til dig

Der findes mange forskellige alternativer til den traditionelle computermus, der er velegnede til at afhjælpe spændinger og forebygge belastningsskader. Vælg den bedst egnede til din krop.