Specialpriser på HP

Specialpriser på HP-produkter | Kampagne

Fleksible bærbare computere, stabile stationære og smukke skærme til ekstra gode priser

Lige nu har vi ekstra gode tilbud på en masse produkter fra HP. Den populære HP EliteBook 600-serie, forskellige varianter af 800-serien til den lidt mere krævende bruger, stabile EliteDesk til dig, der foretrækker stationært, og selvfølgelig, en skarp EliteDisplay til skrivebordet.

Køb HP Elite Book G10 600-serien

Køb HP Elite Book G10 800-serien

HP EliteBook G10 600-serien

HP EliteBook G10 800-serien  

De rigtige forudsætninger for effektivt hybridarbejde

Fleksibel bærbar computer udstyret blandt andet med en Thunderbolt 4 med USB4 Type-C og en multifunktionel USB Type-C-port. Med Intel Core i5-processor, 16 GB RAM og en hurtig 256 GB SSD. FHD-skærm og krystalklare højttalere med HP Dynamic Audio samt HP AI Noise Reduction.

Ydeevne, der er nødvendig til de store bedrifter

HP Context Aware giver dig AI-baseret optimering for at maksimere ydeevne, komfort og respons, hvor et 5 MP IR-kamera sikrer, at du kan forbinde med mennesker på en mere personlig måde. Desuden er serien udstyret med Intel Core i5-processor, 16 GB RAM og en superhurtig 256 GB SSD.

Køb HP Elite Desk G10
Køb HP Elite Display

HP EliteDesk G10

HP EliteDisplay 

Stabil og banebrydende ydeevne i kompakt format

Så lille og praktisk, at du nemt kan tage den med hjem og fortsætte der. Hybridvenlig stationær computer med Windows 11, Intel Core i5-processor og 256 GB SSD. HP EliteDesk har masser af tilslutningsmuligheder og porte til alt, du ønsker og behøver. Derudover er enhederne udstyret med HP Wolf Security for sikker brug.Elegant design, der leverer knivskarpe billeder

FHD-skærm på 27 tommer, der giver dig detaljerede billeder med ekstraordinær skarphed. Masser af justeringsmuligheder for mere komfortabelt arbejde samt nemme tilslutningsmuligheder til eksterne enheder. Enhederne leverer ydermere flimmerfrie billeder med en opdateringshastighed på 75 Hz.