Microsoft Copilot til erhverv

Microsoft Copilot

 Copilot for Microsoft 365

Bliv klogere på Microsoft Copilot for M365 – din kraftfulde arbejdsassistent, der forvandler din produktivitet og tilpasser sig din arbejdsstil. Copilot er skabt til at forbedre dine processer i Microsoft 365-apps, automatisere rutineopgaver og bringe ny effektivitet til din opgaveløsning. Har du brug for vores hjælp til at finde de rigtige licenser? Vores CSP Center vil til enhver tid kunne hjælpe dig med at købe det rigtige.

Kreativitet

Fremmer kreativitet
Copilot assisterer med indholdsgenerering, omformuleringer og fremmer samarbejde.

Produktivitet

Øger produktivitet
Copilot er altid aktiv og kan hjælpe med at automatisere gentagne opgaver.

Færdigheder

Forbedrer færdigheder
Copilot forbedrer færdigheder inden for skrivning, kommunikation og samarbejde.Vi hjælper dig med at få mest ud af din kreativitet

Hos Atea er vi specialister i digital rådgivning til både medarbejdere, ledelse og it. Vi tænker brugerne og deres forskellige behov ind fra start, når vi skaber samlede løsninger for jeres arbejde med Copilot.

Med udgangspunkt i sikkerhed og governance har vi udarbejdet Atea Readiness Program, hvor vi tager din virksomhed igennem rejsen fra forståelse af værdiskabelse til en sikker implementering af Microsoft Copilot for M365. På den måde kan vi hjælpe jer bedst muligt med at blive klar til brug af Microsoft Copilot for M365. 

Få mere information om Atea Readiness Program til Copilot herunder.

Download Whitepaper

Sådan får du adgang til Microsoft Copilot-licenser

Det er nemt at komme i gang med at administrere dine licenser fra Atea. Vælg fra mulighederne nedenfor for at komme igang. 

eShop login

Jeg har allerede et Cloud Portal login

Login via Atea eShop. Gennem dit single-sign-on logger du ind på både Atea eShop og Atea Cloud Portal med ét login

Cloud Portal login

Jeg har kun et eShop login

Tag fat i vores Cloud Solution Provider Center og så sørger vi for at du også får adgang til Atea Cloud Portal

Ny kunde login

Jeg er endnu ikke kunde hos Atea

Først hjælper vi dig med at oprette dig som kunde hos Atea. Derefter sørge vi for at du får adgang til både Atea Cloud Portal og Atea eShop