Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Hvor og hvordan vi arbejder, ændrer sig. Åbne kontorlandskaber ses i stigende grad – og mange bruger mere tid væk fra deres skrivebord og udenfor kontoret. På nuværende tidspunkt er 61% af de headset, der bliver anvendt til professionelt brug, ikke designede til det.

Boost UC brugertilpasningen. Øg produktiviteten.
Få en løsning, der er certificeret til brug med Unified Communications (UC), som gør dig og dine kollegaer i stand til at arbejde effektivt og fleksibelt, når I anvender den rette enhed. 87% af Jabra’s brugere oplever en stigning i produktiviteten. Denne forbedring betyder en klar ROI og hjælper din virksomhed med at øge brugertilpasningen.

Forbedr fokus. Få bedre resultater.
89% oplever, at de øger koncentrationen takket være et Jabra Evolve headset, mens valget af den rigtige Jabra Speak enhed kan gøre konferenceopkald nemmere og gøre samarbejde simpelt. Det hjælper med at skabe værdi for både forretningen, dig og dine kollegaer. 

1.499,-

45,20,-/måned

1.519,-

45,80,-/måned

1.269,-

38,20,-/måned

1.029,-

31,-/måned

1.139,-

34,30,-/måned

1.519,-

45,80,-/måned

949,-

28,60,-/måned


Forbliv produktiv. Uanset tid og sted.  
Yd det bedste med lydløsninger, der er skabt til at øge produktiviteten, uanset tid og sted – hvad enten det er på kontoret, på farten eller hjemme. Den rigtige lydløsning hjælper med at holde fokus og forblive produktiv. 

Nem opsætning. Hurtig udrulning.
Jabra lydløsninger er nemme at udrulle og brugervenlige. Det er nemt at opsætte egen enhed, uden hjælp fra IT – og samtidig personliggøre indstillinger ved at anvende Jabra Direct Software. 
Cookie Settings