Indkøbskurv

Kurven er tom

Ny kunde

Alle mennesker er forskellige. Derfor har Logitech Spotlight udviklet en presentation remote, der giver dig en unik mulighed for at være … unik.

Logitech Spotlight Presentation Remote er spækket med nye funktioner, du nemt kan bruge til at skille dig ud fra mængden, når du skal lave levende og dynamiske præsentationer i fx PowerPoint eller Prezi. Samtidig hjælper Spotlight Presentation Remote publikum til at forstå dit budskab – hurtigere, nemmere og bedre.

Se udvalget af Logitech Spotlight nedenfor.

SPOTLIGHT

Sætter nye standarder inden for præsentationsteknologi. Det minimalistiske design er spækket med funktioner så du nemt kan bruge denne imponerende fjernbetjening.

VIS

Med Spotlights avancerede pegeredskab* kan du altid fremhæve dit arbejde. Du kan hurtigt vælge mellem at fremhæve et enkelt område eller at zoome ind på det til mindste detalje.

*Aktiveres i Logitech Presentation-appen

AFSPIL

Du kan bruge markøren på skærmen til at starte og stoppe videoer, åbne links og bruge indhold på mange forskellige måder. Du behøver aldrig at afbryde tankestrømmen for at skulle bruge en mus eller et tastatur.

HAV TILLID

Spotlight skaber øjeblikkeligt forbindelse via en USB-modtager eller Bluetooth®. Den har plug and play-funktionalitet på de fleste platforme og er kompatibel med alle populære apps til præsentationer. Den kan genoplades* og har 30 meters (100 ft) rækkevidde**. Foretrukken fjernbetjening til TED-præsentationerTED

*Kan holde op til 3 måneder med en fuld opladning. Kan variere afhængigt af brug. **Kan variere afhængigt af omgivelserne og computerforhold.