Lenovo ThinkSmart Bar 180

Lenovo ThinkSmart 180

PREMIUM SYN OG LYD
• Alt-i-én oplevelse
• Unikt 180° synsfelt med 3-kamera system til væg-til-væg rumdækning
• Hi-fi-lyd, så hver deltager kan høre og blive hørt

FORBINDENDE OPLEVELSE
• Giver liv til whiteboard indhold
• Identificerer stemmer på op til 10 talere til intelligente talefunktioner
• Præcis stemmedetektion

NATURLIG ENGAGEMENT
• Imponerende AI-funktioner der fokuserer på mødedeltagerne
• Tilpasser det virtuelle møderum
• Holder alle optimalt indrammet

31.138,-

1.009,-/måned

28.039,-

909,-/måned

Lenovo ThinkSmart Core

LET AT VÆLGE: Når det kommer til computerkraft er Lenovo ThinkSmart Core det smartere valg. Drevet af 11. generation af Intel® Core™ vPro™ processorer og bygget på Intel® vPro®-platformen med Intel® Iris® Xe grafik, giver denne formidable computer hardware-forbedret sikkerhed, moderne håndterbarhed og forbedret stabilitet. Bygget på det betroede Windows 10 IoT Enterprise operativsystem, Lenovo ThinkSmart Core er et fleksibelt, modulært enhed med porte til at understøtte flere lyd- og visuelt tilbehør. Den har også en ryddeligt integreret kabelstyrings design.

LET AT HÅNDTERE: IT-supportere kan overvåge, administrere og fejlfinde Lenovo ThinkSmart Core via fjernadgang via Lenovo ThinkSmart Manager-software.1 

LET SUPPORT: Lenovo Premier Support er inkluderet i de første tre år. Øg slutbrugerens produktivitet og begræns nedetid med direkte adgang til Lenovo-specialister, der leverer avanceret hardware- og softwaresupport.

1 Lenovo ThinkSmart Manager leveres på alle Lenovo ThinkSmart Core-enheder. Lenovo ThinkSmart Manager har to niveauer: Basic og Premium. Premium er inkluderet med dit Lenovo ThinkSmart Core-køb i et år. Du kan herefter vælge at fortsætte servicen mod et ekstra gebyr.


Lenovo ThinkSmart 180 bar
Lenovo ThinkSmart controllers

LENOVO THINKSMART CONTROLLER
Lenovo ThinkSmart Controller er en intuitiv 10,1", 10-punkts berøringsskærm med Microsoft Teams Room, der tillader brugere at starte og styre mødet, dele indhold og kommunikere nemt.

LENOVO IP CONTROLLER
Lenovo IP Controller imødekommer efterspørgsel efter HDMI på bordet uden forsinkelse samt PoE-forbindelse. Den slanke 10,1", 10-punkts berøringsskærm med Microsoft Teams Room giver mulighed for enkelt og effektivt samarbejde. Den kan monteres på væggen og kan installeres op til 100 meter fra computeren.