Kurv Luk

Kurven er tom

ATEA.DK
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

449,-

13,50,-/måned

403,-

12,10,-/måned

489,-

14,70,-/måned

449,-

13,50,-/måned

Få en Contour Unimouse og mærk forskellen

Contour Unimouse er en helt særlig serie af prisvindende computermus. Der findes fire varianter: trådløs, kablet, højre- og venstrehåndsmus. Fælles for alle fire varianter er, at det er yderst avancerede justerbare mus.

Unimouse består af et særligt design, hvor du nemt kan justere både musens hældning og den tommelfingerstøtte, du måtte ønske. Det er derfor heller ikke uden grund, at der er tale om en computermus, som grundet sit design med sine unikke kvaliteter og store funktionalitet i 2018 vandt Red Dot Design Award.

Tommelfingerstøtte, der reducerer museskader

Unimouse kommer med justerbar tommelfingerstøtte, og det er der mange fordele ved. Når du kan justere både frem/tilbage, op/ned, ud/ind samt hældning og rotation, giver det en særdeles brugervenlig oplevelse.

Når de gribesmerter, der ellers nemt opstår ved brug af en almindelig computermus, reduceres, bliver længerevarende belastningsskader ligeledes kraftigt reduceret. Når du kan holde mere afslappet om musen, uanset hvilken størrelse og form din hånd har, vil computerarbejdet blive mere roligt og behageligt.

Gør arbejdet til en god oplevelse med den rette computermus

Unimouse er langt mere end blot en almindelig computermus. Der er udviklet til både at forebygge og reducere den smerte og det ubehag, som let kan opstå i fingre, hænder og underarm, når der arbejdes mange timer med en mus foran en computerskærm.

Det skyldes blandt andet, at du som bruger har mulighed for at variere i løbet af dagen, hvordan du bruger musen. Det er blandt andet med til at minimere belastningsskader og give større variation i arbejdsstillingerne, hvilket gør dit arbejde mere afslappende.

Juster Unimouse efter dine behov

Der er ikke mange computermus, der kan justeres på samme måde som Contour Unimouse. Det særlige hængsel på musen kan justere hældningen, så du kan placere den i en vinkel fra 35 til 75 grader. Ved hjælp af musens låsesystem kan du sikre dig stabilitet i en hvilken som helst position, så du aldrig går på kompromis med komforten.

Musen består derudover af hele seks knapper, som alle er programmérbare, samt et scrollhjul, der er yderst behageligt. Du kan derfor nemt indstille musen, så den passer til den måde, du arbejder bedst på.

Contour Unimouse er skabt til, at du kan slippe kreativiteten løs – og det kan mærkes fra første klik.

Den ideelle computermus til både højre- og venstrehåndede

Med en Contour Unimouse har du mulighed for at slappe af, mens du arbejder – uanset om du arbejder bedst med din højre eller venstre hånd. Med denne helt særlige serie står det dig frit for at vælge, om det er en højre- eller venstrehåndsmus, du arbejder bedst med. Naturligvis uden du skal undvære hverken god komfort eller de mange tilpasningsmuligheder, der altid følger med.

Du vil opnå en langt bedre komfort, så snart du tager Unimouse og de mange muligheder, der følger med, i brug. Det vil hjælpe dig og din krop på sigt og øge din arbejdsglæde. 

Cookie Settings