Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Jabra PanaCast er designet til at give videokonferencer et nartuligt, inkluderende menneskeligt perspektiv og bringe medarbejdere, der arbejder uden for kontoret og deltagere i kontorets mødelokale tættere sammen.

Du får:

Inkluderende møder. Panoramisk-4K video anvender tre 13-megapixel kameraer og patenteret video-stitching i realtid for at give 180° dækning for en mere naturlig visning af dit huddle room. PanaCast er den perfekte partner med Jabra Speak.

Intelligent video-teknologi. Intelligent Zoom inkluderer automatisk alle i samtalen mens Vivid HDR sikrer den bedste videooplevelse, selv under varierende lysforhold.

Øjeblikkeligt samarbejde. Plug-and-play teknologi lader dig samarbejde med andre hurtigt og nemt ved at give en problemfri video- og lydkonference til dit huddle room.

Alsidig kompatibilitet. Kompatibel med alle førende løsninger til video- og lydkonferencer. Certificeret til brug med Microsoft Teams og virker med Zoom, Cisco Webex og mange flere.

Læs mere: Hent datablad her

6.999,-

211,-/måned

Ønsker du at få en demo, udfyld dine informationer i nedenstående webformular – og vi tager kontakt til dig hurtigst muligt for at aftale nærmere. 

Jabra Speak 710 speakerphone

Ønsker du den perfekte partner til Jabra PanaCast, anbefaler vi Jabra Speak 710 speakerphone med førsteklasses lyd til konferenceopkald og musik. 

Læs mere: Hent datablad her

1.049,-

31,60,-/måned

1.280,-

38,60,-/måned