Spring til hovedindhold Spring til hovedsøgning
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.

Jabra Panacast 50 - Video Bar System

Jabra PanaCast 50

Videobaren, der kan det hele. Til møder, hvor alle er med hele vejen igennem. 

Jabras multi-prisvindende PanaCast 50 fås nu som et alt i ét-system med videobar, intelligente AI-funktioner og en integreret Android-enhed, der leverer engagerende og brugervenlige mødeoplevelser.

Forestil dig møder, der starter hurtigt og gnidningsløst, og hvor alle er engagerede lige fra starten. Nu er det ikke længere noget, du kun kan forestille dig. Det er nemlig præcist det, som PanaCast 50 Video Bar System er designet til at gøre til virkelighed.

Jabra har klaret alt det svære arbejde, så du slipper for det.

23.634,-

766,-/måned

23.631,-

766,-/måned

23.634,-

766,-/måned


Jabra PanaCast 50 Video Bar System

- Indtag lokalet på en smartere måde

  • 180° synsfelt og intelligente mødefunktioner
  • Professionel lyd i verdensklasse
  • Certificeret til Microsoft Teams og Zoom møderum
  • Nem installation og implementering med minimal kabelføring

HUSK tilbehøret til Jabra PanaCast 50

992,-

32,20/måned

599,-

19,40/måned

187,-

6,10/måned

6.494,-

211,-/måned

Få alles bidrag med

Glem alt om deltagere, der klemmer sig sammen midt i lokalet for at være med i billedet. Jabra har nemlig monteret tre kameraer på 13 megapixel i en ultrapræcis multikamerakonfiguration, så alle kommer med helt af sig selv. Sammen med den unikke, patenterede video-stitching teknologi giver det et ubrudt 180° synsfelt i high-definition panoramisk 4K. Så hvis deltagerne er i lokalet, er de også med i billedet. Ikke mere stoledans.

Gode billeder. Fremragende lyd.

Takket være Jabras prisvindende, verdensførende ekspertise inden for professionel lyd kan du være sikker på, at alle interaktioner lyder lige så fantastisk, som de ser ud. Fire kraftfulde højttalere i en vibrationsfri stereokonfiguration fylder lokalet med kvalitetslyd i høj opløsning, så du får den mest naturlige mødeoplevelse, du kan forestille dig. Og med fuld dupleks til samtidig transmission af lyd i begge retninger, er det ikke verdens (eller samtalens) ende, hvis nogen kommer til at tale i munden på hinanden.

Hold fokus på det, der betyder noget

Med 80 % af alle møder nu enten fuldt virtuelle eller hybride* kan det være svært for deltagerne at opretholde interessen og engagementet i det, der foregår (især mandag morgen). Men når intelligente funktioner som Dynamic Composition, Intelligent Zoom og Virtual Director** reagerer på alt i realtid, kan mødedeltagerne nemmere følge med, så I opnår mere fokuserede møder med fuld opmærksomhed fra alle.

Certificeret til at spille godt sammen med andre

Jabra udvikler unikke brugeroplevelser i samarbejde med deres UC-partnere for at give dig endnu mere engagerende og produktive møder. Det betyder, at PanaCast 50 Video Bar System er certificeret efter de strenge krav fra Microsoft Teams Rum, så du kan være sikker på, at alle får den bedst mulige oplevelse.

Jabra PanaCast

Designet til at passe ind

Jabra er helt med på, at PanaCast 50 Video Bar System er det nye barn i klassen og derfor skal passe ind i dit eksisterende setup. Med tanke på det rene og ryddelige mødelokale har de derfor gjort installationen af det strømlinede design hurtig, fleksibel og nem med et minimalt antal kabler og flere monteringsmuligheder, herunder vægholder, bordstand og skærmholder***.

*Jabra Hybrid Ways of Working 2022 Global Report
**Systemadministrator er påkrævet for at skifte tilstand
***Bordstand og skærmholder sælges separat.