Kurv Luk

Kurven er tom

Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ny kunde
Chat
lukket
Der er ingen ledige medarbejdere på chatten
Har du brug for hjælpe? Kontakt venligst vores kundeservice.
Ekskl. Moms

Microsoft Surface Hub

Reservér hos os – Vi er Microsoft guldpartner i Danmark
Hos Atea er vi stolte af at være den eneste Microsoft guld partner i Danmark og det betyder at vi er blevet anerkendt til at have de mest kompetente specialister i Surface Hub produktserien. Derudover giver vi dig en unik mulighed for at sikre dig markedets mest innovative samarbejds-og møderumsløsninger som en af de første.

Teamwork uanset sted

Den tynde og elegante Surface Hub 2S kan integreres i ethvert arbejdsmiljø med sin vægt på blot 28kg, der er 40% lettere end før. 

Lige fra mødelokaler til åbne rum – gå derhen, hvor idéerne skabes, med den mobile holder og batteri. 

Brainstorm sammen uanset sted i Microsoft Whiteboard med effektive penne- og håndskrifts-oplevelse, og samarbejd på tværs af enheder.

Bring eksterne teams sammen

Fjern afstanden mellem teams, der arbejder fra forskellige lokationer med en kraftfuld online-platform for Microsoft Teams eller Skype for Business. 

Alle kan ses, høres og deltage aktivt med 4K Surface Hub 2-kamera, 8 mikrofoner med lang rækkevidde, krystalklare højttalere og en knivskarp 4K+ skærm, som fås i en 50" eller 85" (fra 2020 i en 85”). 

Derudover giver ’Smart Voice Automatic Gain Control’ en klar og tydelig stemmegengivelse

Før jeres Microsoft-strategi ud i jeres teams og mødelokaler 

Surface Hub 2S omfavner Microsoft Teams, som er en af de nye tjenester i Office 365. Det giver et team af både interne og eksterne personer mulighed for at organisere et samlingspunkt for arbejdet, som er fuldstændig tilpasset gruppens behov. 

Teams bygger på de eksisterende, sikre og gennemtestede tjenester som SharePoint og Skype for Business, men tilbyder brugerne den moderne og integrerede oplevelse, som er ved at blive et krav fra mange medarbejdere.

Microsoft Hub undervisning

SOSU-skole takler faldende elevtal med parallel-undervisning i topklasse

SOSU: Social- og Sundhedsskolen i Skive, Thisted og Viborg investerer sig ud af udfordringerne med dalende elevtal. Samarbejdsenheden Surface Hub sørger for, at eleverne modtager undervisning på højt niveau – også selvom læreren ikke er fysisk til stede.

Regnestykket er ligetil: Faldende elevtal og deraf mindre klasser betyder, at prisen per undervist elev stiger. Sådan ser virkeligheden ud på mange erhvervsuddannelser, efter at erhvervsuddannelsesreformen...

                                                                            Læs hele casen her

Microsoft Globale leverancer

Fordelene ved Surface Hub – få mere inspiration her: