Spring til indhold
Dell Technologies trækker tråde tilbage til en vision om at tilbyde større teknologisk adgang for mennesker over hele verden.

Visionen om at skabe teknologi-adgang for alle har skabt Dell Technologies, der kombinerer syv digitale teknologieksperter: Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtusstream og VMware. Sammen former de en virksomhed med energien og evnerne til at sikre digital og teknologisk succes for kunder og samarbejdspartnere hver eneste dag.

Dell Technologies har fokus på menneskelig succes gennem adgangen til bedre teknologiske muligheder for virksomheder med store ambitioner verden over. Med innovation og den nyeste teknologi for øje sikrer Dell Technologies, at du får fleksible løsninger, så du kan performe på højeste niveau, når som helst og hvor som helst. Det er din vej til succes med de førende teknologiske løsninger og services på markedet.

Atea er Titanium BLACK partner hos Dell Technologies. Der er kun i alt 9 i HELE verden, som er Titanium BLACK, og det giver Atea nogle fordele, der kommer vores kunder til gode.

Vidste du desuden, at...

   Atea er certificerede i samtlige af Dell Technologies hardware teknologier

   Atea kan installere alle Dell Technologies hardware teknologier

   Atea kan udføre alle former for assessments fra Dell Technologies

   Atea er Pro Deployment Partner

   Atea har stor erfaring med VxRail installationer

 Dell Technologies er en stor verdensomspændende it-leverandør. Ønsker du at vide mere om indkøb af PC, PC sikkerhed og PC-infrastruktur kan du læse meget mere og handle direkte i Atea Eshop:

 

 

DELL

 

Dell

Vi tager temperaturen på dit datacenter


Er du i tvivl om, hvordan en ny storage-platform vil påvirke performance og driftsomkostninger? Lige nu tilbyder Ateas ekspertteam - i samarbejde med Dell Technologies - et gratis og uforpligtigende sundhedstjek af din nuværende infrastruktur.

Software-værktøjet Live Optics synliggør besparelses- og optimeringspotentialet i en rapport tilpasset din virksomhed. Rapporten viser desuden, hvor hurtigt eventuelle investeringer i ny hardware vil tjene sig selv hjem.

 

Din vej til et grønnere datacenter

Datacentre og it-udstyr skal ikke længere være en af de helt store klimasyndere. Netop derfor skal it-afdelingen være en aktiv medspiller i den grønne omstilling. Det, tror vi, skaber den største klimaeffekt.

Det er på den baggrund, at Atea lige nu tilbyder en workshop og en energianalyse af virksomhedens datacenter - i aktivt samspil med din it-afdeling. Book i dag og flyt dine klimamål tættere på realisering.

 

 

grøn datacenter

Cloud Experience Room

Primær storage

Der er mange muligheder og Dell Technologies har gennem Dell EMC produkterne længe været markedsledende. Seneste skud på stammen er et fokus på det der kaldes mid-market storage systemer (PowerStore) som er skalerbar all-flash storage til nutidens infrastruktur.

Den mindste version hedder PowerStore 500, som helt unikt er i stand til at håndtere din virksomheds mangeartede storage behov fra blok- og vVol-data til multiplatform-filstorage, hvilket muliggør udveksling og samarbejde. Der findes også andre modeller hos Dell Technologies, og Atea taler meget gerne med dig om fordele og ulemper i forhold til dit storage setup og dine ønsker for fremtidens i dit datacenter samt de enkelte scenarier hver i sær – uanset om det er on-prem, i skyen eller midt i mellem.

 

 

 

 

storage

​ Se Lars Liljeroth fra Dell Technologies præsentere PowerStore 500​ ​

VxRail i kombination med VMware Cloud Foundation gør dig "cloud-ready" som aldrig før!​ ​

 

Fuldt integreret VxRail løsning med VMware Cloud Foundations, er en meget enkel vej til en hybrid og automatiseret infrastruktur

Med VCF kombineret med VxRail kan I en komplet portefølje af storage, databeskyttelse , implementerings- og finansielle services samt Ateas konsulentydelser. Én Alt-I-en løsning, der kører, administrerer og automatiserer s hele din portefølje af applikationer tværs af flere clouds - på meget sikker vis. Det er både agilt og simpelt at inkorporere.

 

Unikt ved Dell Future Proof Storage Loyalty Program

 

 

Tre års tilfredshedsgaranti

Vi garanterer tre år med fuld storage-tilfredshed. Til sammenligning opererer vores konkurrenter ofte kun med 30 dages tilfredshedsgaranti

 

 

All-inclusive software

Alle de software-redskaber - du skal bruge for at håndtere og beskytte data - er inkluderet i din enhed fra Dell Technologies med SC All-Flash

 

 

Ingen skjulte omkostninger

Gennemsigtige priser og services giver dig forudsigelighed i it-budgettet. Konsistent og kompetent support er naturligvis inkluderet

 

 

Data-migration uden bekymringer

Sømløse opgraderinger og integrerede tools til data-migration gør det let at opgradere til en ny storage-løsning

 

 

Side opdateret d. 25.01.2023