Laddar meny

It-sikkerhed i virksomheder

64% af danske virksomheder har det seneste år været udsat for cyber-angreb, og din virksomheds data er mere værd end nogensinde før. Det ved hackeren!

Jeg vil gerne ringes op Rammeaftaler på it-sikkerhed

"Det er svært at håndtere it-sikkerhed"

Grøn streg

"Vi frygter, at virksomheden bliver lammet af malware og ransomware"

Grøn streg

"Vores virksomhed er sårbar, men vi ved ikke, hvor vi skal starte med it-sikkerhed"

Grøn streg

 

"Vi mangler kontrol med Cloud apps og skygge-it"

Grøn streg

 

 

Med vores bredspektrede it-sikkerhedskompetencer i ryggen, hjælper vi med at sikre din virksomhed – og din nattesøvn.

Vi har gjort det til vores speciale at forene sikker it med din virksomheds behov for åbenhed og mobilitet. Og med Atea som samarbejdspartner er ledelsen involveret fra starten.

Vi kan som Nordens største it-virksomhed trække på vores samarbejde med over 25.000 virksomhedskunder og markedets førende strategiske partnere. 

 

Med udgangspunkt i de sikkerhedsmæssige udfordringer, der eksisterer i netop jeres forretning, leverer vi skræddersyede løsninger og services på flere områder inden for it-sikkerhed, informationssikkerhed og compliance-krav.

Løsningerne er baseret på best-of-breed producenter og bakkes til enhver tid op af branchens bedste arkitekter og konsulenter inden for it-sikkerhed.

"Det kræver en holdningsændring med hensyn til datasikkerhed, hvis virksomheder skal være på forkant med hackerne, så man langt mere effektivt kan beskytte, medarbejdere, data, kundeinformation - og ultimativt - virksomhedens bundlinje."

 

- Kenneth Schwartz, Director, Concept Management i Atea

Foruden en strategisk analytisk gennemgang varetager vi en Risk & Compliance rolle ved hjælp af et dedikeret Security Operations Center, der kontinuerligt overvåger dine sikkerhedsprotokoller. Vi sikrer jeres netværk, datacenter, klienter, devices, applikationer samt cloud-data til det højeste niveau af sikkerhed.

Vi arbejder med dig på både et strategisk, taktisk og operationelt niveau. Vores strategikonsulenter arbejder med it-sikkerhed på ledelsesniveau, som understøtter forankring i hele organisationen.

 

it-sikkerhed - Security Operations Center

Få et overblik over din virksomheds aktuelle sikkerhedsniveau og sæt et mål for, hvor I ønsker at bevæge jer hen på sigt.

Sammen med jer udarbejder vi en Gap- og risikoanalyse, der kommer til at fungere som fundamentet i udarbejdelsen af et strategisk sikkerheds-roadmap, som passer til jeres behov.

 

 

Gap analysen tager udgangspunkt i virksomhedens strategi og forretningsmæssige behov, juridiske krav som eksempelvis GDPR og krav udledt af virksomhedens informationssikkerhedsstrategi, herunder eksempelvis ISO27001, SANS 20 og andre sikkerhedskontroller.

Vi bistår med design og implementering af processer og procedurer (Governance, Risk og Compliance), udvælgelse af passende teknologier til understøttelse af processerne, samt implementering af de udvalgte teknologier og produkter.

It-sikkerhed til det offentlige er meget mere end SKI-aftaler. Vi har stort fokus på at levere sikkerhedsløsninger og rådgivning til offentlige instanser i alle størrelser.

Vi er leverandør på SKI 02.07 og MS-aftalen. Vi tilbyder endvidere 2ndC GDPR-understøttelse via 02.06-aftalen, samt konsulenter der kan drive it-sikkerheden via 02.17-aftalen. Se alle SKI-aftalerne i vores SKI-katalog her.

Vi kan naturligvis også foretage en Gap- og risikoanalyse, så I får identificeret og sikret handling på eventuelle sårbarheder.

Vi leverer løsninger, der også dækker, selvom man ikke direkte er medarbejder i en offentlige region, kommune eller uddannelsesinstitution (fx elever på en skole).

 

Få indblik i nogle af de udfordringer inden for it-sikkerhed, der præger vores dagligdag og tegner det danske it-infrastruktur-landskab.

I samarbejde med VMware og IDG har vi interviewet over 100 it-beslutningstagere i både store og små, private og offentlige virksomheder i Danmark, med det formål at tage temperaturen på det danske it-infrastruktur landskab.

 

idg-analyse

Best of Cisco Live 2018

Cisco - Best of LIVE & Summer Recap

Oplev de nyeste teknologier og services fra Cisco Live i Orlando. Vi gentager den årlige begivenhed, hvor du kan skræddersy din egen agenda og blive inspireret på bl.a. de nyeste it-sikkerheds- og netværksteknologier.

Vi glæder os til at byde dig velkommen i Aarhus den 9. oktober.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer