Spring til indhold
Tilbage til Partnere

IBM-teknologi med fremsynet værdiskabelse

Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s banebrydende teknologi i netop din virksomhed.

Størst er ikke automatisk bedst! Men med 350.000 medarbejdere og en unik, værdiskabende it-portefølje til danske virksomheder er IBM naturligt en af Ateas strategiske partnere.

IBM har længe været en af frontløberne indenfor digital transformation, og i de sidste 5+ år har it-giganten selv gennemgået en komplet transformation. For når det drejer sig om ny teknologi - AI, Blockchain, containere, Watson og quantum computing - er IBM absolut på forkant.

 

Men for mange danske virksomheder er det mindst lige så interessant, at IBM formår at bygge meget af den nye funktionalitet ind i "klassiske" produkter og løsninger inden for it-infrastruktur, cloud-løsninger og middleware & security software.

Og som en af Danmarks - og Nordens - største IBM-partnere kan du være sikker på, at Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s banebrydende teknologi i netop din virksomhed.

 

Din hybride strategi er i trygge hænder

 

Inden for Hybrid Platforms er Atea en af de absolut førende udbydere – ikke mindst fordi vores eget datacenter og Atea Managed Services i høj grad er baseret på innovativ IBM-teknologi.

Med Atea som samarbejdspartner er du derfor i trygge hænder – både ud fra et on-premise setup, eller hvis du ønsker en hybrid løsning på tværs af eget datacenter og Atea Managed Services.

Vores tætte samarbejde med IBM betyder desuden, at vores kompetencer stiger i takt med, at IBM’s it-portefølje forøges. Eksempelvis har IBM’s opkøb af RedHat i sommeren 2019 allerede resulteret i markedets mest komplette hybrid cloud offering baseret på RedHat Open Shift og containerversioner af alle IBM’s kendte middleware produkter.

 

 

Se eller gense webinaret: Sådan beskytter du dine privilegerede brugere …

NEJ - traditionelt hardware i datacentret er IKKE et overstået kapitel!

Med al den snak om "all-cloud" får man nemt den opfattelse, at de fleste virksomheders onprem datacentre enten er afviklet eller ved at blive det, men virkeligheden er ganske anderledes! Onprem datacentret lever i bedste velgående, men det handler om at tænke i den hybride retning. Det er IBM - i samarbejde med Atea - specialister i. Vi dygtiggøre os sammen, så vi kan levere og rådgive om moderne og hybride datacenterløsninger!

Når vi tager IBM-brillerne på, er der især fire områder, hvor IBM-produkter - i samarbejde med Ateas kompetencer - kan spille en væsentlig rolle i jeres datacenter:

 

  1. Markedets mest udbredte og hurtigste flash-baserede storagesystem IBM Flash System (tidl.Storwize),
  2. Storage virtualisering i form af software'n Spectrum Virtualize (tidl. SVC),
  3. IBM Power servere, især som System i (tidl. AS/400) og
  4. Huge Data Archiving, hvor Atea er leveringsdygtig i kundespecifikke- og økonomisk attraktive løsninger til langtidsopbevaring af data. Baseret på IBM software- og hardwareprodukter.

 

Tag fat i os, hvis I skal ekvipere jeres datacenter med markedets mest innovative og effektive storage- og serverløsninger. Og med vores IBM partnerstatus samt tætte samarbejde med IGF (IBM Global Financing), kan vi skræddersy en fleksibel finansiel aftale, der gør en mærkbar forskel i budgettet.

 

Cloud Paks: Når du allerede anvender IBM software eller "bare" vil flytte i cloud så hurtigt og smertefrit som muligt

Med Cloud Paks løser IBM en række af de kundebehov og krav, som er opstået i kølvandet på kundernes stigende anvendelse af private og public cloud-løsninger, introduktionen af containere som fremtidens udviklings- og driftsplatform og ikke mindst et stadigt stigende fokus på compliance og security. Atea er gået all-in på Cloud Paks, som iøvrigt fremover vil inkludere alle IBMs kendte/nuværende middlewareprodukter.

 

Man gambler ikke med backup

IBM har altid været utroligt stærke på backup, og mange store virksomheder og organistationer har IBM TSM (som i dag hedder IBM Spectrum Protect), kørende i deres datacentre. I Atea Managed Services (AMS) har vi Danmarks største Spectrum Protect installation kørende sammen med en række andre IBM software- og hardwareprodukter, så vi kan tilbyde vores kunder markedet mest robuste remote backup-as-a-service. Senest har AMS suppleret med ydelser baseret på Spectrum Protect Plus, som er især egner sig til virtuelle miljøer og self-service. 

 

IBM har skaleret Plastic Banks it-infratruktur vertikalt med en hybrid cloud-løsning

IBM - Fleksibelt og ultraskalérbart storage til ustrukturerede data

 

Ustrukturerede data er fællesbetegnelsen for filer og objekter og udgør typisk mere end 80% af virksomhedens samlede data. Skal alle disse data gøres tilgængelige for fx analyse og AI, skal data placeres i en fælles “data lake” på en dedikeret storageplatform. IBM ESS [Elastic Storage System] er den perfekte data lake platform, fordi den leverer på alle de kritiske parametre: Skalérbarhed, performance, fleksibilitet & integration, automatisering og sikkerhed. Skalérbarhed er især vigtigt, fordi mængden af ustrukturerede data vokser eksplosivt – IoT, billeder, video, audio – og fordi platformen skal kunne skalere over adskillige år.

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Introduction

 

 

Exponential growth in Unstructured Data - A business challenge for most companies

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - The Architecture

 

 

IBM Spectrum Scale/ESS - A turn key architecture to manage and protect you unstructured data

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Data Flow

Tilbage til Partnere