Spring til indhold
Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s banebrydende teknologi i netop din virksomhed.

Ved at samle og administrere storage som én samlet enhed opnår man en betydelig forenkling af driftsprocesserne og en reduktion på 60% i administrativt arbejde. 

 

Med forudsigelig analyse og AI-baseret overvågningsfunktioner kan man opnå en forbedring af omkostningseffektiviteten inden for lagring og således optimere brugen af ressourcerne.

 

Ved hjælp af IBM Storage Virtualiser's højtilgængelige funktioner sikres en høj oppetid for IBM Storage FlashSystem-arrays.

Beskyt dine data mod cyberangreb med IBM Storage FlashSystem

IBM Storage FlashSystem tilbyder en markedsledende løsning til opbevaring af data med høj ydeevne og effektivitet, samtidig med at den er modstandsdygtig over for cyberangreb.

Platformen evner at forenkle administration og reducere operationel kompleksitet. Derudover kan den bruges på tværs af forskellige miljøer, herunder on-premise, hybrid cloud, virtualiserede og containeriserede miljøer. Dette gør det nemt at administrere og håndtere data på tværs af miljøer, hvilket kan spare tid og ressourcer i din virksomhed.

Din cloud storage-oplevelse bliver bedre med:

Se videoen om hvorfor DMI valgte IBM til deres nye grønne datacenter

Klimaforandringer er noget, vi alle mærker konsekvenserne af - både lokalt og globalt. Danish Meteorological Institute har igennem 150 år analyseret vejret og lavet prognoser for vejrets udvikling - både på den korte og lange bane. Det er et arbejde, der genererer enorme mængder af data, som skal opbevares sikkert og samtidig være let tilgængeligt for de forskere, der arbejder med klimamodellerne.

Til at understøtte dette arbejde havde DMI fornyeligt behov for at implementere en ny dataplatform. En platform som samtidigt skulle etablere et stærkt fundament for DMI's fremtidige udvikling og deres arbejde med klimadata. Det var naturligvis et krav, at denne løsning både var sikker, skalérbar, let tilgængelig og frem for alt klimavenlig, således at løsningen dermed bidrager til reduktion af DMI’s eget klimaaftryk.


Cyber resiliency
Beskyt dine data mod cyberangreb og oprethold kontinuitet i dine operationer med flash storage backup-løsninger, der kan fremskynde gendannelse af data.

 Høj ydeevne
IBM Storage FlashSystem gør det muligt at forenkle arbejdsprocesserne med en pålidelig og hurtig ydeevne, der giver hurtigere svar- og behandlingstider.

 

 


Intelligent AI
Effektivisér datastyring og support ved at udnytte analyser fra AI-drevne IBM Storage Insights, der optimerer din lagrings- og netværksinfrastruktur.

 Enkel drift
Strømlin driften med en ensartet lagringssoftwareplatform. Uanset hvilket miljø du arbejder i, kan du drage fordel all-flash og hybride flash-muligheder på enterprise-niveau

 

 


Fleksible brugsmuligheder
Få adgang til skalerbar kapacitet og kombinér kontrollen over on-premise lagring med fleksibiliteten i skyen takket være IBM's storage as a service.

 Konsistent infrastruktur
Få komplet visibilitet over dit lagringsmiljø og muliggør problemfri datamobilitet og lagringsstyring - både on-premise og i cloud.

 

 

NEJ - traditionelt hardware i datacentret er IKKE et overstået kapitel!

Med al den snak om "all-cloud" får man nemt den opfattelse, at de fleste virksomheders onprem datacentre enten er afviklet eller ved at blive det, men virkeligheden er ganske anderledes! Onprem datacentret lever i bedste velgående, men det handler om at tænke i den hybride retning. Det er IBM - i samarbejde med Atea - specialister i. Vi dygtiggøre os sammen, så vi kan levere og rådgive om moderne og hybride datacenterløsninger!

Når vi tager IBM-brillerne på, er der især fire områder, hvor IBM-produkter - i samarbejde med Ateas kompetencer - kan spille en væsentlig rolle i jeres datacenter:

 

  1. Markedets mest udbredte og hurtigste flash-baserede storagesystem IBM Flash System (tidl.Storwize),
  2. Storage virtualisering i form af software'n Spectrum Virtualize (tidl. SVC),
  3. IBM Power servere, især som System i (tidl. AS/400) og
  4. Huge Data Archiving, hvor Atea er leveringsdygtig i kundespecifikke- og økonomisk attraktive løsninger til langtidsopbevaring af data. Baseret på IBM software- og hardwareprodukter.

Man gambler ikke med backup

IBM har altid været utroligt stærke på backup, og mange store virksomheder og organistationer har IBM TSM (som i dag hedder IBM Spectrum Protect), kørende i deres datacentre. I Atea Managed Services (AMS) har vi Danmarks største Spectrum Protect installation kørende sammen med en række andre IBM software- og hardwareprodukter, så vi kan tilbyde vores kunder markedet mest robuste remote backup-as-a-service. Senest har AMS suppleret med ydelser baseret på Spectrum Protect Plus, som er især egner sig til virtuelle miljøer og self-service. 

 

Tag fat i os, hvis I skal ekvipere jeres datacenter med markedets mest innovative og effektive storage- og serverløsninger. Og med vores IBM partnerstatus samt tætte samarbejde med IGF (IBM Global Financing), kan vi skræddersy en fleksibel finansiel aftale, der gør en mærkbar forskel i budgettet.

 

Størst er ikke automatisk bedst! Men med 350.000 medarbejdere og en unik, værdiskabende it-portefølje til danske virksomheder er IBM naturligt en af Ateas strategiske partnere.

IBM har længe været en af frontløberne indenfor digital transformation, og i de sidste 5+ år har it-giganten selv gennemgået en komplet transformation. For når det drejer sig om ny teknologi - AI, Blockchain, containere, Watson og quantum computing - er IBM absolut på forkant.

 

Men for mange danske virksomheder er det mindst lige så interessant, at IBM formår at bygge meget af den nye funktionalitet ind i "klassiske" produkter og løsninger inden for it-infrastruktur, cloud-løsninger og middleware & security software.

Og som en af Danmarks - og Nordens - største IBM-partnere kan du være sikker på, at Ateas eksperter er klar til at forløse potentialet i IBM’s banebrydende teknologi i netop din virksomhed.

 

IBM - Fleksibelt og ultraskalérbart storage til ustrukturerede data

 

Ustrukturerede data er fællesbetegnelsen for filer og objekter og udgør typisk mere end 80% af virksomhedens samlede data. Skal alle disse data gøres tilgængelige for fx analyse og AI, skal data placeres i en fælles “data lake” på en dedikeret storageplatform. IBM ESS [Elastic Storage System] er den perfekte data lake platform, fordi den leverer på alle de kritiske parametre: Skalérbarhed, performance, fleksibilitet & integration, automatisering og sikkerhed. Skalérbarhed er især vigtigt, fordi mængden af ustrukturerede data vokser eksplosivt – IoT, billeder, video, audio – og fordi platformen skal kunne skalere over adskillige år.

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Introduction

 

 

Exponential growth in Unstructured Data - A business challenge for most companies

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - The Architecture

 

 

IBM Spectrum Scale/ESS - A turn key architecture to manage and protect you unstructured data

IBM Spectrum Scale and IBM Elastic Storage System - Data Flow