Tilbage til It-løsninger og services
it-infrastruktur cloud Cloud og datacenter

Cloud – fremtidens digitale infrastruktur

En cloud-strategi handler ikke om it, men om forretningens udviklingsmuligheder. Vi har kompetencerne, der med udgangspunkt i din virksomhed, sikrer, at du får maksimalt udbytte af skyen. I samarbejde med verdens førende cloud-partnere, kan vi som de eneste i Danmark, tilbyde alle de specialistkompetencer, der sikrer din succesfulde cloud-rejse.

 

Fra cloud-strategi til jordnær værdi

Thy-Mors Energi: ”For os handler cloud om, at vi i dag kan flytte grænserne for, hvordan øget digitalisering kan styrke os som virksomhed - både som ansatte, men i særdeleshed også i forhold til at drive en moderne virksomhed for vores kunder og andelshavere.”

 

Thy-Mors Energi betjener sig af en driftet cloudløsning med workloads placeret i både Ateas cloud og i Microsofts cloud-platform, Azure.

 

Cloud-løsninger der matcher din virksomheds behov

 

Azure Office Public Cloud

Public Cloud

Alle veje fører til de store Public Clouds. Her får du næsten ubegrænsede teknologiske muligheder og har samtidig adgang til den nyeste teknologi. Vi kan være din rejsepartner og få dig sikkert i mål i det tempo, der passer din virksomhed.

 

 

Atea Cloud office

Atea Cloud

Når du gerne vil have at skyen er lidt tættere på. Med Atea Cloud sikrer du både, at dine data forbliver i Danmark samt at supporten bliver leveret af danske medarbejdere. Derudover får du en cloud-leverandør, der er helt tæt på din forretning.

 

 

Office datacenter on premise

Eget datacenter

Selv om alle taler Cloud, så står det meste af infrastrukturen stadig i kundernes egne datacentre.
Vi kan hjælpe med datacenter, kabling, netværk, virtualisering, server, storage, backup og alt det andet, du har on premise.

 

cloud nye løsninger på gamle problemer

Cloud: Nye løsninger på gamle problemer

Forandring af virksomheder, produkter, arbejdsgange igennem it er ”talk of the town”, og repræsenterer en ny virkelighed, vi alle sammen er nødt til at forholde os til.

Søger du en cloud-løsning til den offentlige sektor?

Den offentlige sektor har de samme behov som det private erhvervsliv. Det er vores mål at sikre det offentlige
de bedste cloud-løsninger, der kan være med til at sikre effektiv it-drift i det offentlige.

 

Tilbage til It-løsninger og services
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer