Tilbage til Cloud og datacenter

Dit udgangspunkt, din forretning - byg fremtiden i dit eget datacenter

Hos Atea ved vi, at ny teknologi kun styrker din virksomhed, hvis forretningens DNA er tænkt ind fra begyndelsen. Med Danmarks bedste kompetencer i hyperkonvergerede datacenterløsninger hjælper vi din virksomhed med at opbygge en fremtidssikker og cloud-ready it-infrastruktur i dit eget datacenter.

Hyperkonvergeret datacenter - en fremtidssikker løsning på fælles udfordringer

 

Hvis din virksomhed ligner hovedparten af danske virksomheder, bruger din it-afdeling lige nu flere ressourcer på at opdatere og vedligeholde jeres eget datacenter end på forretningsudvikling. Vores erfaringer viser, at indkøb af servere/storage og netværk til eget datacenter ofte sker reaktivt - i takt med virksomhedens vækst.

Men fraværet af en langsigtet digitaliseringsstrategi betyder, at din virksomhed måske allerede har nået et setup, hvor datacentret ikke længere kan drive jeres it-services tilfredsstillende.

Med en hyperkonvergeret infrastruktur får du en fremtidssikret hybrid cloud-løsning, hvor du både bibeholder kontrollen over dit eget datacenter samt åbner op for at integrere med cloud-baserede tjenester. Sideløbende giver den hyperkonvergerede infrastruktur - hvor storage, servere, netværk og virtualisering smelter sammen - mulighed for at konsolidere de skræddersyede ’legacy’-løsninger, som ikke egner sig til skyen.

 

Du står ikke alene!

Vores specialister råder over Danmarks ubetinget største og bredeste kompetencefundament. Det betyder, at din rejse mod et cloud-ready setup ud fra eget datacenter er i sikre og kompetente hænder. Vi kan rågive dig om alt fra enkeltstående produkter til komplette, hyperkonvergerede datacenter-løsninger, omfattende migrering af servere, storage, netværk og backup til én samlet hyperkonvergeret løsning til on-site drift og kritisk beredskab.

 

På den måde kan du kombinere stabil it-drift med cost optimering, samtidig med at dine kolleger får tid til at udvikle forretningens kerneydelser - til gavn for kunder og medarbejdere.

 

Intet datacenter er en ø

Tre årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

aktie pc

 

#1    Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen. Derudover imødekommer eget datacenter høje krav til lav latency – fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer.

 

bygning

 

#2   Rejsen mod cloud kræver ressourcer, der både medfører ændringer i organisationen og i arbejdsprocesserne. Desuden er moderne datacenterteknologi i dag er blevet nemmere at håndtere for interne it-afdelinger.

 

data on premise

 

#3  For større virksomheder, der allerede har etableret en homogen infrastruktur med skalafordele, kan det typisk bedst betale sig at blive i eget datacenter. Ønsket om at bevare den fulde kontrol over data, spiller også en stor rolle.

Vidste du at...

 

server ikon


Atea har leveret den største Cisco Hyperflex løsning til IT-Forsyning A/S

 

hue ikon


Atea er den eneste DellEMC Titanium Black Partner i Norden

 

team ikon


Atea har de fleste certificeringer på VMware vSan i Danmark

 

pc ikon


Atea har leveret Nordeuropas største VMware vSan løsning til COOP

Læs Coop cloud casen

”Coops høje digitaliseringstempo er helt afhængig af vores eget datacenter”

Coops hyperkonvergerede server-storageløsning i egne datacentre er en helt central medspiller, når Danmarks største detailkæde både flytter grænserne for den digitale kunderejse og it-driftsomkostningerne.

 

Gyldendal fremtidssikrer forretningen med on premise cloud-teknologi

Få danske virksomheder kan som Gyldendal A/S fremvise en 250 år lang, ubrudt historie. Seneste kapitel handler om at styrke forretningen på afgørende parametre med det bedste fra både public- og on premise cloud.

 

Gyldendal case

Opnå tryghed på alle fronter

 

ur

Kritisk beredskab

Med kritisk beredskab fra Atea har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for to timer
- uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

 

 

 

oc

Remote Backup​

Selvom virksomheden har eget datacenter, kan det være fordelagtigt at få en virksomhed udefra til at håndtere backup.

På den måde sikrer du, at din virksomheds backup bliver lagt på en anden lokation, end der hvor de primære data​ befinder sig.

 

 

server data

Serverdrift

Få en en overvågningsaftale, hvor vi som it-leverandør sørger for driften af din virksomheds servere.

Vi kan overvåge serverne døgnet rundt, så du får ekstra sikkerhed og slipper for at aflønne dit it-mandskab på skæve tidspunkter​.

 

Vi arbejder sammen med verdens førende partnere

 

cisco logo

lenovo logo

 

hpe logo

nutanix logo

 

vmware logo

DELL EMC Logo

Skal vi tage en snak om jeres datacenter-setup?

 

Book et møde med vores it-konsulenter for teknisk service eller få råd og vejledning om, hvordan du kan optimere din it-infrastruktur.

Tilbage til Cloud og datacenter
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer