Tilbage til Cloud og datacenter
on premise storage Cloud og datacenter

Vil du styre data fra dit eget datacenter?

Hos Atea kan vi hjælpe dig med at opbygge en solid it-infrastruktur i dit eget datacenter. Book et møde med vores it-konsulenter for teknisk service eller få råd og vejledning om, hvordan du kan optimere din it-infrastruktur.

Eget datacenter eller hybrid cloud? Vi hjælper dig med at udvikle og drive dit perfekte cloud-setup​

Overvejer du om virksomheden kan hente sikkerheds- og produktivitetsmæssige gevinster ved at kombinere dit eget datacenter med public cloud?

Vi hjælper mange virksomheder med at etablere effektive hybrid cloud-løsninger, der forbinder on premise datacentre med Atea Cloud Datacenter og/eller public clouds såsom Microsoft Azure, IBM Cloud eller Amazon AWS.

På den måde kan du kombinere stabil it-drift med cost optimering, samtidig med at dine kolleger får tid til at udvikle forretningens kerneydelser - til gavn for kunder og medarbejdere.

 

3 årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

aktie pc

 

#1   Din virksomhed har høje krav til lav latency – fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer

 

bygning

 

#2   Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen

 

data on premise

 

#3   Din virksomhed har brug for at kunne tilgå data offline – fx skræddersyede løsninger

Fra fysisk indretning til komplet datacenter

 

Atea Datacenter leverer end-to-end løsninger, fra den fysiske indretning - med udgangspunkt i energivenlig strømføring og køling - til det komplette datacenter, der indfrier dine behov mange år frem.​

 

Vi leder projektet for dig​

Med en dedikeret styrke af specialister inden for datacenter server- og storage-løsninger råder vi over nogle af Danmarks bedste kompetencer. Vi stiller erfaring og viden til rådighed og tager projektansvar for hele processen - fra foranalyse og design til endelig implementering.​​

 

Server og storage​

Med en dedikeret styrke af specialister råder vi over Danmarks ubetinget største og bredeste kompetencefundament inden for server og storage. Vi stiller vores erfaring og viden til rådighed for dig, når der skal vælges løsning, teknologi og producenter.​

Vores infrastrukturarkitekter fungerer som rådgivere og it-konsulenter på alt fra enkeltstående produkter til komplette datacenter-løsninger, omfattende design, kabling, servere, storage og netværk.​ Du får adgang til disse specialister, enten ved at kontakte os direkte eller ved at gå igennem din normale account manager hos Atea.​

Opnå tryghed på alle fronter

 

ur

Klokken er 02:59 og dit datacenter er lige gået ned - hvem ringer du til?

Med Atea Datacenter-beredskab har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for 2 timer - uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

 

 

 

oc

Remote Backup​

Selvom virksomheden har eget datacenter, kan det være fordelagtigt at få en virksomhed udefra til at håndtere backup.

På den måde sikrer du, at din virksomheds backup bliver lagt på en anden lokation, end der hvor de primære data​ befinder sig.

 

 

server data

Serverdrift

Få en en overvågningsaftale, hvor vi som it-leverandør sørger for driften af din virksomheds servere.

Vi kan overvåge serverne døgnet rundt, så du får ekstra sikkerhed og slipper for at aflønne dit it-mandskab på skæve tidspunkter​.

 

Tilbage til Cloud og datacenter
Atea perceived better if you update your browser. Here you will find a new version of Internet Explorer