Spring til indhold
Tilbage til Backup

Hybrid Backup Service

Denne service giver dig alle fordelene ved at have en lokal backup-løsning, for hurtigst mulig backup og recovery i samspil med alle fordelene ved at benytte sig af en forbrugsbaseret backup-service. Denne løsningsmodel interagerer transparent og direkte med et eksternt cloud datacenter, og har synkroniseret dataopbevaring af alle backup-sikkerhedskopier og løsningsindstillinger.

 

Atea Hybrid Backup Service

 

Førende backup-software teknologi

Fundamentet i løsningen er den førende data management software fra CommVault, som tilbyder branchens bredeste og dybeste enterprise-grade backup og recovery integrationer, og som samtidig inkluderer aktiv software-aftale vedligehold, således at fremtidige kompatibiliteter garanteres

Vi tilbyder bl.a. backup og recovery af:

 • Enkelte filer eller udvalgte mapper
 • Email-brugere, kalendere og kontakter
 • Komplette filsystemer samt operativsystemer
 • Online databaser og applikationer
 • Virtuelle maskiner eller hele datastores
 • Indbygget storagesystem snapshots
 • Datasets boende i public cloud services

Dedikeret onsite backup-appliance udstyr 

Vores kapacitetsbaserede backup-service gør brug af moderne data deduplication teknologier, der gør det muligt for dig, med mindst muligt storage forbrug, at opbygge langsigtede retention strategier. Denne type teknologi kopierer, replikerer og opbevarer kun de helt unikke datasegmenter.

Al produktionsdata beskyttes via purpose-built-backup-appliances (PBBA), som leveres og vedligeholdes af Atea. Disse backup appliances placeres onsite hos dig og er fuldt konfigureret med den nødvendige processorkraft og diskbaserede backup-kapacitet, der er nødvendig for at håndtere den it-infrastruktur, som din backup-strategi ønsker at beskytte.

Sikker ekstern cloud-backup kopibeskyttelse

Som ekstra beskyttelse, inkluderer denne backup-service ligeledes tilknytning til et sikkert eksternt cloud storage miljø, som benyttes til ekstern sikkerheds-replikering af alle primære backup datakopier og indstillinger. Dette er med til sikre, at kunden altid har adgang til alle sine backup-data kopier, uanset om der skulle opstå fejl på onsite backup-server hardware, eller hvis du skulle blive udsat for lokationsbaserede problemer som brand, terror eller andre ondsindede handlinger.

Certificeret konsulentassistance

For at sikre dig den bedst mulige løsning, tilbyder vi dedikerede og certificerede konsulenter, der er dybt specialiserede og meget erfarne i implementering, test og opbygningen af backup- og recovery-strategier.

 • Onsite implementering af nye kunder og installationer
 • Løbende udvidelser eller opdateringer af strategien
 • Validering og dokumentation af gældende opsætning 
 • Hjælp til afvikling af komplette system restore tests

Daglig driftsstøtte og 24/7 restore-support

Backup-servicen giver dig fuld adgang til at udnytte ​​de mange rapporteringsfaciliteter, som er indbygget i softwaren. Til forenklet overvågning leverer Atea ligeledes adgang til vores egenudviklede Backup Service Webportal, der giver et simplificeret grafisk overblik af det gældende serviceniveau.

Som en vigtig del af servicen fortager vores driftsstøttepersonale en daglig gennemgang af alle backup- og synkroniserings jobs. Ssåfremt fejl observeres, tager vi på eget initiativ direkte kontakt til dig, for at assistere med fejlsøgning og korrektion. Vi sidder naturligvis også altid klar til at levere generel support via både e-mail og telefon, og hjælper med kritiske restores 24/7 uden ekstra beregning. 

Tilbage til Backup