Spring til indhold
Tilbage til Backup

Remote Backup Service – fjern afstanden mellem backup og forretningsværdi

Lad os stå for din backup, så du kan fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for din virksomhed.

Drift eller forretningsudvikling?

Med Ateas remote backup-løsning behøver din it-afdeling ikke bekymre sig om servicevinduer og nedetid. I stedet kan du sætte din it-afdeling i centrum for forretningsudvikling, samtidig med at du på væsentlige parametre styrker din data-sikkerhed.

Remote backup kræver ikke dedikeret hardware i dit datacenter - kun opsætning af klient-software. Resultatet er en nem, robust og yderst skalerbar, cloudbaseret backup-platform - direkte ud af vores danske datacenter

Dermed kan du fortsat fokusere på de opgaver, der giver mest værdi for din virksomhed og lade os stå for din sikkerhed.

 

Atea Remote Backup Service

 

Førende backup-software med forretningsfokus

Fundamentet for løsningen er den førende Spectrum Protect teknologi fra IBM (tidligere kaldet TSM / Tivoli Storage Manager), som tilbyder enterprise-grade backup og recovery integration inklusiv aktiv software-aftale vedligehold, så fremtidige kompatibiliteter kontinuerligt garanteres. 

Af udvalgte funktioner kan nævnes:

  • Fuld frihed over hvad der skal beskyttes og hvor længe det gemmes
  • Progresive incremental-forever backup af filer og mappe-områder
  • Support for beskyttelse af komplette systemer - såvel fysiske som virtuelle
  • Automatisk, konsistent backup af online databaser og gængse applikationer
  • Mulighed for både backup-kopiering, såvel som arkivering af data
  • Moderne integration til backup af Virtual Machine snapshots

Sikker cloud-backup platform med oppetidsgaranti 

Ateas cloud-backup platform er baseret på dedikeret backup af hardware-udstyr og infrastruktur, som er redundant placeret i flere datacentre. Løsningen er opsat og fintunet gennem årtiers erfaring og fokus på at levere sikker, stabil og fleksibel databeskyttelse til tusindvis af kunder, computere og terabytes.

Platformen tilbyder storage-kapaciteter, der dækker alle typer af performance- og opbevarings behov - hvad enten der er tale om hurtig backup og restore direkte til disk, kosteffektiv langtidopbevaring på bånd eller effektiv datakomprimering via data deduplikeringsteknologi.

Denne platform er således perfekt til virksomheder med ukendte eller skiftende backup-behov, da du altid kun betaler præcis for dit aktuelle forbrug af den valgte opbevaringsmetode pr. datasæt.

Recovery Zone til test og beredskab direkte i skyen

På denne backup-service kan du vederlagsfrit blive forsynet med en isoleret Recovery Zone i vores vCloud Datacenter infrastruktur. Dette område kan benyttes både som testområde til restore-øvelser eller ægte recovery af fejlede produktionssystemer, såfremt netværksopsætningen er opsat til at understøtte dette. Derved kan backup-data genskabes direkte i vores datacenter uden begræsning af båndbredden. Den eneste omkostning ved brug af en Recovery Zone er det aktuelle forbrug af konkurrencedygtige cpu, ram og storage ressourcer, og kun så længe at den/de genskabte computere er fysisk opbevaret og aktive i vores virtuelle vCloud Datacenter.

Certificeret konsulentassistance

For at sikre dig den bedst mulige løsning tilbyder Atea dedikerede og certificerede konsulenter, der er dybt specialiserede og meget erfarne i implementering, test og opbygningen af backup- og recovery-strategier.

  • Onsite implementering af nye kunder og installationer
  • Løbende udvidelser eller opdateringer af strategien
  • Validering og dokumentation af gældende opsætning 
  • Hjælp til afvikling af komplette system restore tests

Daglig driftsstøtte og 24/7 restore support

Backup-servicen giver dig fuld adgang til at udnytte ​​de mange rapporteringsfaciliteter, som er indbygget i softwaren. Til forenklet overvågning, leverer Atea ligeledes adgang til vores egenudviklede Backup Service Webportal, der giver et simplificeret grafisk overblik af det gældende serviceniveau.

Som en vigtig del af servicen fortager Ateas driftsstøttepersonale en daglig gennemgang af alle backup- og synkroniseringsjob. Og såfremt fejl opserveres, tager vi på eget initiativ direkte kontakt til dig, for at assistere med fejlsøgning og korrektion. Yderligere sidder vi naturligvis også altid klar til at levere generel support via både email og telefon, samt hjælper med kritiske restores 24/7 uden ekstra beregning.

 

Tilbage til Backup