Spring til indhold
Tilbage til Cloud

Dit udgangspunkt, din forretning - byg fremtiden i dit eget datacenter

Hos Atea ved vi, at ny teknologi kun styrker din virksomhed, hvis forretningens DNA er tænkt ind fra begyndelsen. Med Danmarks bedste kompetencer i hyperkonvergerede datacenterløsninger hjælper vi din virksomhed med at opbygge en fremtidssikker og cloud-ready it-infrastruktur i dit eget datacenter.

Hyperkonvergeret datacenter - en fremtidssikker løsning på fælles udfordringer

 

Hvis din virksomhed ligner hovedparten af danske virksomheder, bruger din it-afdeling lige nu flere ressourcer på at opdatere og vedligeholde jeres eget datacenter end på forretningsudvikling. Vores erfaringer viser, at indkøb af servere/storage og netværk til eget datacenter ofte sker reaktivt - i takt med virksomhedens vækst.

Men fraværet af en langsigtet digitaliseringsstrategi betyder, at din virksomhed måske allerede har nået et setup, hvor datacentret ikke længere kan drive jeres it-services tilfredsstillende.

Med en hyperkonvergeret infrastruktur får du en fremtidssikret hybrid cloud-løsning, hvor du både bibeholder kontrollen over dit eget datacenter samt åbner op for at integrere med cloud-baserede tjenester. Sideløbende giver den hyperkonvergerede infrastruktur - hvor storage, servere, netværk og virtualisering smelter sammen - mulighed for at konsolidere de skræddersyede ’legacy’-løsninger, som ikke egner sig til skyen.

 

Du står ikke alene!

Vores specialister råder over Danmarks ubetinget største og bredeste kompetencefundament. Det betyder, at din rejse mod et cloud-ready setup ud fra eget datacenter er i sikre og kompetente hænder. Vi kan rågive dig om alt fra enkeltstående produkter til komplette, hyperkonvergerede datacenter-løsninger, omfattende migrering af servere, storage, netværk og backup til én samlet hyperkonvergeret løsning til on-site drift og kritisk beredskab.

 

På den måde kan du kombinere stabil it-drift med cost optimering, samtidig med at dine kolleger får tid til at udvikle forretningens kerneydelser - til gavn for kunder og medarbejdere.

 

Intet datacenter er en ø

Tre årsager til, at virksomheder vælger at etablere eget datacenter via Atea

 

aktie pc

 

#1    Din virksomhed skal tilgodese branchespecifikke krav – fx at data ikke må forlade matriklen. Derudover imødekommer eget datacenter høje krav til lav latency – fx til aktiehandel og andre ’real time’ processer.

 

bygning

 

#2   Rejsen mod cloud kræver ressourcer, der både medfører ændringer i organisationen og i arbejdsprocesserne. Desuden er moderne datacenterteknologi i dag er blevet nemmere at håndtere for interne it-afdelinger.

 

data on premise

 

#3  For større virksomheder, der allerede har etableret en homogen infrastruktur med skalafordele, kan det typisk bedst betale sig at blive i eget datacenter. Ønsket om at bevare den fulde kontrol over data, spiller også en stor rolle.

Sikker storage i dansk cloud center

 

Sikkerheden i en virksomhed har stor betydning ikke bare for din nattesøvn, men også for forretningens muligheder for at udvikle sig. Med en tryg base for dine filer kan du med sikkerhed få den nødvendige ro til at sætte fokus på forretningsudviklingen frem for vedligeholdelse og andre praktiske dele.

Atea hjælper dig med at sikre de optimale rammer for sikker opbevaring af dine data i et dansk cloud center.

On premise cloud eller datacenter management?

 

Med on premise datacenter har du som virksomhed al it på egne servere og egen lokation. Det er en måde at bibeholde kontrollen over data. Men det er også en løsning, der kræver en dybdegående forståelse og viden om hele det it-fundament, som dit forretningssetup kræver.

Men med datacenter management kan du lægge servere over i hænderne på en professionel it-leverandør. Det er en fordel for dig, der i stedet vil bruge ressourcer og tid på din kerneforretning fremfor it-drift. Har du ikke selv kompetencerne, og vil du gerne være sikker på, at din virksomheds it-drift er i sikre og kompetente hænder, er det en god idé at lægge over i hænderne på en specialistvirksomhed.

Dog kan du med en hybrid cloud-løsning kombinere det bedste fra ”begge verdener” ved at bevare kontrollen og stadig få den fornødne ekspertise fra vores specialister. Hos Atea hjælper vi dig gerne med at finde lige præcis den løsning, der passer bedst til dine behov, ønsker og ikke mindst din virksomheds ambitioner. I vores team har vi et bredt felt af specialister, og som hyperkonvergeret datacenter kan du være helt tryg ved, at vi sikkert og professionelt tager os af din it-infrastruktur. Vi hjælper både med at outsource dit datacenter eller etablere dit eget gennem os – det afhænger helt og holdent af dine ønsker og it-kompetencer.

Leder du efter de bedste on premise datacenterkompetencer i Danmark?

 

server ikon


Atea har leveret den største Cisco Hyperflex løsning til IT-Forsyning A/S

 

hue ikon


Atea er den eneste DellEMC Titanium Black Partner i Norden

 

team ikon


Atea har de fleste certificeringer på VMware vSan i Danmark

 

pc ikon


Atea har leveret Nordeuropas største VMware vSan løsning til COOP

Få den bedste sikkerhed i eget datacenter

 

ur

Kritisk beredskab

Med kritisk beredskab fra Atea har du altid en livline, og vi har datacenter-specialister klar inden for to timer
- uanset hvor dit datacenter befinder sig, uanset hvad klokken er.

 

 

 

oc

Remote Backup​

Selvom virksomheden har eget datacenter, kan det være fordelagtigt at få en virksomhed udefra til at håndtere backup.

På den måde sikrer du, at din virksomheds backup bliver lagt på en anden lokation, end der hvor de primære data​ befinder sig.

 

 

server data

Serverdrift

Få en en overvågningsaftale, hvor vi som it-leverandør sørger for driften af din virksomheds servere.

Vi kan overvåge serverne døgnet rundt, så du får ekstra sikkerhed og slipper for at aflønne dit it-mandskab på skæve tidspunkter​.

 

Få kompetent hjælp fra en Dell EMC-partner

Hos Atea er vi som de eneste Dell EMC Titanium Black Partner i Norden. En Dell EMC-partner er en teknologiekspert, der forstår at løse de it-problemer, som kan opstå i din virksomhed. Hos os kan du få hjælp og support gennem hele processen – uanset hvilke virksomhedsproblemer du står overfor.

Som Dell EMC-partner kan vi derfor garantere dig, at du får den nødvendige hjælp – og ikke mindst at du er i trygge hænder, når du står med it-problemer.

Cisco HyperFlex – én samlet konfiguration

Det kan virke som en dyr post at skifte de gamle servere ud med en ny hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed. Men på både kort og lang sigt vil det hurtigt gavne sig. Med Cisco HyperFlex, der er en løsning med storage, netværk og backup samlet i én simpel konfiguration, får du en løsning, der hurtigt og effektivt gør det muligt at opdatere servere og lave backups.

På den måde bliver driften af din it langt mere simpelt og tidsbesparende. Samtidig kan det spare dig for en del omkostninger i forhold til strøm. Cisco HyperFlex er tilmed hurtig og enkelt at installere og integrere i din virksomhed, og derfor behøver du ikke bruge masser af tid og ressourcer på at optimere til hyperkonvergent infrastruktur i din virksomhed.

Certificeret HPE Platinium Partner 

Hos Atea er vi nordens største HPE Platinium Partner og vi besidder 52 HPE- og Aruba-certificeringer i Danmark.

Med HPE’s AI-drevne og skalerbare HCI-løsninger, som eksempelvis den strømlignede HPE SimpliVity og/eller HPE Nimble storage, fremtidssikrer vi din forretnings platform i én samlet easy-to-manage platform. Og med Ateas certificerede konsulenter, både tegner, bygger og fremtidssikrer vi din forretning. Vi kan tilmed stå for driften – eller dele af den – hvis det er det, du ønsker.

Hertil har Atea kompetencerne til at rådgive og implementerer den gennembrydende HPE GreenLake (storage), som er en forbrugsbaseret in-house løsning, der giver dig fuld kontrol og høj sikkerhed. Du får samtidig de samme fordele som en public cloud-løsning orkestrerer. Det bedste fra begge verdener samlet i én pay-as-you-use consumption-model!

Skal vi tage en snak om jeres datacenter-setup?

 

Book et møde med vores it-konsulenter for teknisk service eller få råd og vejledning om, hvordan du kan optimere din it-infrastruktur.

Tilbage til Cloud