Spring til indhold
VIRTUAL DESKTOP

Fleksibilitet, sikkerhed og den gode brugeroplevelse.

Hurtig og sikker adgang til apps og data

Har du behov for at give dine brugere hurtig og sikker adgang til virksomhedens applikationer og data, uanset lokation og enhed?

Virtual Desktop  (VDI) giver dine brugere hurtig og sikker adgang til virksomhedens applikationer og data, uanset om de befinder sig på kontoret, derhjemme eller er på rejse.

Datatrusler er stigende, men VDI sikrer, at dine medarbejdere kan arbejde hjemmefra eller på farten uden, at data forlader virksomheden og dermed udgør en sikkerhedsrisiko.

VDI sikrer, at alle brugere kan arbejde effektivt uden at gå på kompromis med lyd- og billedkvaliteten.

 

Opdag værdien ved Virtual Desktop

Super enkelt

På en Virtual Desktop afvikles brugernes programmer på en fuldt integreret Windows desktop i Azure eller lokalt. Det eneste, det kræver, er, at brugeren har en browser og en internetforbindelse.

Cloud pc - hurtig adgang, altid!

Det er muligt at få adgang til virksomhedens data og applikationer på alle typer af enheder, fra alle typer af netværksforbindelser og overalt i verden med den højeste mulige hastighed

.

Minimér risikoen

Giver den højeste grad af sikkerhed, da applikationer og data aldrig forlader virksomheden.

 

Spar penge, tid og CO2 med Virtual Desktop

Virtual Desktop giver dig mulighed for at forlænge levetiden på eksisterende pc'er, hvilket betyder mindre elektronisk affald og mindre nyindkøb af hardware. Dette er ikke kun økonomisk fordelagtigt, men også en investering i en grønnere planet.

Med sikker fjernadgang til applikationer, programmer og data fjernes også behovet for unødvendige køreture, hvilket kan reducere trafikproblemer og mindske forureningen. Ved centraliseret vedligeholdelse af Windows og applikationer sparer I tid i it-afdelingen, som I kan bruge til at støtte jeres kerneforretning.

VIRTUAL DESKTOP

Vi sikrer din pc I skyen med fleksibel og sikker adgang til: Window 365, Azure Virtual Desktop, Azure Labs, Citrix og VMware Horizon

6 gode grunde til at vælge Atea

  • Danmarks største og bedste team på VDI. Hurtige og gennemprøvede løsninger, der bygger på mange års erfaring.
  • Atea er den Microsoft-partner med de fleste og højeste antal certificeringer, heriblandt Microsoft Gold partner og en Azure Advanced Specialization på VDI.
  • Nordens største applikationsteam, som leverer software til jeres desktop og VDI.
  • Et stort service team, som kan tage det fulde ansvar for vedligeholdelse og drift af jeres VDI-løsning.
  • Et stort specialiseret team på Microsoft Azure.
  • Atea er Citrix Platinum partner og VMware Premier Partner

 

Lad Atea hjælpe med at finde den rette løsning til jeres sikker arbejdsplads.

 

  • Microsoft Windows 365 – En desktop I Azure til en fast månedlig pris
  • Azure Virtual Desktop – En fleksibel Enterprise Virtual Desktop i Azure, afregnet pr. forbrug.
  • Azure Labs – En virtual desktop i Azure primært til uddannelse, som styres centralt af IT-afdelingen, men til dagligt let håndteres af lærerne og eleverne selv.
  • Citrix og VMware Horizon – En Virtuel Desktop som kan leveres både lokalt og i Cloud, med udvidet administration og monitorering

Vi sidder klar til at hjælpe dig i gang