Spring til indhold
Som ejer og bruger af dit eget professionelle streaming-studie har du mulighed for 100 % selv at styre dit budskab - et budskab og visuelt udtryk, som kan ændres alt efter behov og alt efter, hvem modtageren af dit budskab er.

Vi hjælper dig hele vejen!

Medarbejdere og deltagere på diverse arrangementer forventer i dag, at de har mulighed for at deltage og interagere virtuelt. Derfor har flere og flere offentlige og private virksomheder brug for et professionelt setup, der gør kommunikationen til både interne og eksterne interessenter præcis og tydelig.

Som ejer og bruger af dit eget professionelle streaming-studie har du mulighed for 100% selv at styre dit budskab - et budskab og visuelt udtryk, som kan ændres alt efter behov og alt efter, hvem modtageren af dit budskab er.

 

Slut er dagene, hvor dårlig lyd og dårligt lys ødelægger oplevelsen af den professionelle live streaming eller optagelse. Du har fuld kontrol over dit budskab, og i tilfælde af en optagelse, har du mulighed for at redigere, lave flere optagelser, og generelt lave et mere professionelt produkt til modtagerne. Derfor er der intet behov for, at CEO, CFO, COO etc. skal afsætte hele dage til optagelser ude i byen.

Atea har kompetencerne til at vejlede dig til et studie-setup, der passer til din organisation. Dels på hardware, men også på studieopbygning, visuelle virkemidler, corporate branding, og brugerengagement.

Ét streaming-studie – mange kommunikationsmuligheder

Brug dit streaming-studie til meget mere end blot live streaming

  1. Townhall meetings
  2. Karrieredage / rekruttering
  3. Optagelser af CEO kvartals- og årsberetninger
  4. Interne arrangementer (julestue, konkurrencer, quizzer, m.fl.)

Byg dit eget streaming-studie sammen med Atea

I Atea tilbyder vi en komplet streaming-studie løsning samt en platform til afholdelse at ethvert event. Løsningen bliver skræddersyet ud fra en indgående dialog, hvor vi afdækker dit behov - både hvad angår det fysiske studie, men også dit behov for distributionsplatform.

For at nå de rette modtagere skal budskaberne streames ud til en distributionsplatform. Det kan være dedikerede platforme, hvor hele events afholdes og planlægges, det kan være til sociale medier som eksempelvis YouTube, Twitter eller Facebook, eller det kan være til kommunikationsplatforme som Microsoft Teams/Event, Zoom eller Cisco Webex.

 

Brugerengagement - vælg selv funktioner til dit streaming-studie

 

Deltagerspørgsmål/live chat med studiet

 

 

 

Mulighed for live-afstemninger

 

 

 

 

Optag/gem indhold og afspil efterfølgende

 

Mulighed for en virtuel markedsplads

 

 

 

Personlige deltager-agendaer på dit event

Vidste du at …

… din organisation kan spare mange penge ved at etablere et professionelt streaming-studie?

Med et streaming-studie behøver du fx ikke bruge ressourcer på konventionelle, fysiske konferencer med bespisning, overnatning, flyvninger, lokal transport, lokaleleje osv. Desuden sørger vi for at bygge streaming-studier med energibesparende LED-lamper og LED-skærme under stort hensyn til strømforbrug og CO2-udledning.

Beredskabsaftale – få digital førstehjælp til dit mødelokale

Med en beredskabsaftale fra Atea kan I med ro i maven byde medarbejderne velkommen tilbage fra hjemmearbejdspladsen. 

Beredskabsaftalen indeholder:

  • Landsdækkende service - vi kan nå alle lokationer på 4 timer (minus Bornholm)
  • Servicedesk mandag til fredag, ml. kl. 8.00 og 16.00, ekskl. helligdage
  • Adgang til topkvalificerede specialister, der effektivt løser dine udfordringer

 

Læs mere om alle vores løsninger

Vi har et omfattende udbud af produkter og løsninger og hjælper dig med hele paletten – fra design, udvikling og produktforbedring, til funktion og vedligehold.

Vil du gerne læse mere om alle vores løsninger i Visuals & Collaboration, og finde ud af hvad vi kan hjælpe præcis jer med, så kan du downloade vores whitepaper herunder.

 

 

Lad os høre, hvordan vi kan hjælpe dig