Spring til indhold
Slut med ressourcekrævende, manuel vedligeholdelse af dit netværksudstyr! Med Software Defined Network har din virksomhed aldrig været tættere på at realisere drømmen om et værdiskabende, agilt og fleksibelt netværk.

Tænk nu, hvis ...

 

... du kunne frigive mere tid til din it-afdeling? I dag er it-afdelingerne under pres. It-ansatte skal gøre mere med mindre: Administrere flere websites, flere devices og flere kunder med begrænsede budgetter uden at gå på kompromis med oppetiden og sikkerheden.

Den tid it-afdelingen bruger på netværksadministration bliver uværgeligt taget fra andre forretningskritiske opgaver.

Derfor introducerer vi nu markedets bedste Network Management Software, der automatiserer en række tidskrævende manuelle opgaver. Med Network Management Software kan du med få klik fx give netværksadgang til enhver bruger, device eller applikation - stadig med et højt sikkerhedsniveau og hvor de kritiske bruger-scenarier er tænkt ind i processen.

 

Network Management Software giver mulighed for automatisereret end-to-end segmentering, på tværs af LAN og WLAN samt en ensartet brugeroplevelse overalt, uden at gå på kompromis med sikkerheden og brugeroplevelsen.

 

 

Strømlinet og proaktivt netværk

 

Tanken bag Software Defined Network er at strømline design, simplificere provisionering, segmentering,​ håndhævelse af politikker, samt at give mulighed for proaktivt at kunne identificere problemer ​og løse dem gennem dybdegående analyse og indsigt i bruger- og applikationsadfærd.

 

Du får altså et netværk, der lynhurtigt kan tilpasses kravene fra din forretning, så I kan fokusere på jeres kunder - og jeres bundlinje.

Hvilken Network Management Software passer din virksomhed?

 

Hos Atea har vi dygtige netværkseksperter, der er specialiseret i markedets bedste netværksplatforme.

Se vores bud her – om du enten er til Aruba, Cisco & Meraki eller Citrix platforme. Det er gratis inspiration!​

Derfor bør du overveje Software Defined Network

 

strømline

 

Automatisering
 og strømligning​

 

optimering af SLA på applikations- og service deployment

 

Optimering af SLA på applikations- og service deployment​

 

udvikling

 

Mere tid til udvikling
frem for drift

 

Højt sikkerhedsniveau

 

Højt
sikkerhedsniveau

Har du brug for sparring vedr. Network Management Software?